Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Hapoel Rishon LeZion – Hapoel Ramat Gan 17 maj 2024 | Topptipset tips för Liga Leumit

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Liga Leumit Israel

En Liga Leumit match mellan Hapoel Rishon LeZion och Hapoel Ramat Gan kommer att spelas på fredag den 17 maj 2024, kl 13:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Hapoel Rishon LeZion – Hapoel Ramat Gan 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Hapoel Rishon LeZion – Hapoel Ramat Gan kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Haberfeld Stadium, i Rishon LeZion som har en kapacitet på 6000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Hapoel Rishon LeZion – Hapoel Ramat Gan 2023/2024

Hapoel Rishon LeZion senaste match

Hapoel Rishon LeZion kommer från en oavgjort match i förra omgången. Matchen spelades mot Sektzia Nes Tziona i Liga Leumit och slutade 1-1.

Det var ett odds på 2.55 för ett oavgjort resultat i denna jämna match.

Hapoel Ramat Gan senaste match

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en förlust i deras senaste match. En match i Liga Leumit, Hapoel Ramat Gan mötte Kafr Qasim lag, och resultatet slutade med 0-1 för motståndarna.

En ganska jämn match väntades, med oddet 2.70 på att hemmalaget skulle förlora.

Hapoel Rishon LeZion vs Hapoel Ramat Gan h2h

Senast dessa lag mötte varandra var i en Liga Leumit match den 2024-03-22 2023/2024, resulterade i en vinst för Hapoel Rishon LeZion med 2-1.

Senast dessa två lag mötte varandra, lyckades inget av dem att få någon fördel.

Hapoel Ramat Gan har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med Hapoel Rishon LeZion.

Hapoel Rishon LeZion

Hapoel Rishon LeZion har för närvarande 35 poäng och ligger på en 11. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Relegation Group, med resultat på 9 vinster, 8 oavgjorda och 13 förluster.

Detta betyder, i den 6. omgången, har laget en fördel på 1 poäng, och Hapoel Ramat Gan laget är precis bakom på en 12. plats.

Med inga mål att nå högre och inga nedflyttning problem, kommer Hapoel Rishon LeZion som ligger i mitten av tabellen i Liga Leumit i Israel, kommer att använda sig av hemma favören för att försöka få till en vinst.

Hapoel Rishon LeZion analys

Efter 5 omgångar, har Hapoel Rishon LeZion släppt in mer mål än de har gjort. De har släppt in totalt 39 mål än så länge och gjort 27 mål.

Så här långt i liga så är inte Hapoel Rishon LeZions det laget som brukar styra sina matcher och det kan man se på deras genomsnittliga bollinnehav som är 48,24%. Fansen hoppas på ett trendbrott i matchen Hapoel Rishon LeZion – Hapoel Ramat Gan 2023/2024 och att deras lag ska kunna göra lite mål.

Bästa målskytt från Hapoel Rishon LeZion

Det finns alltid individer som sticker ut i en trupp och i lagets anfall är det Yuval Sason som har den positionen än så länge i ligan. Genom att ha gjort 3 mål för Hapoel Rishon LeZion denna säsong anfallaren har varit en nyckelspelare i vinsterna.

Hapoel Ramat Gan

Hapoel Ramat Gan har 34 poäng och ligger på 12. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Relegation Group, med resultaten 8 vinster, 10 oavgjorda och 12 förluster.

Detta betyder, i den 6. omgången, har laget samma poäng, och Sektzia Nes Tziona laget är precis bakom på en 13. plats.

Hapoel Ramat Gan analys

Efter 5 omgångar har Hapoel Ramat Gan en plusstatistik när det kommer till antalet gjorda och insläppta mål. Laget har gjort 36 mål och släppt in 35 mål.

De senaste matcherna har visat att Hapoel Ramat Gan har en defekt offensiv, med en hög procentandel av matcher där de inte har gjort mål och en brist på kreativitet i deras anfallsspel.

Inför den andra omgången förbereder sig Hapoel Ramat Gan för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 5,3 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Hapoel Ramat Gan är ett mer offensivt lag än Hapoel Rishon LeZion, de har 2624 anfall mot 2487 för Hapoel Rishon LeZion, har gjort 36 mål. I jämförelse, Hapoel Rishon LeZion som har gjort 27 mål.

Bästa målgöraren för Hapoel Ramat Gan

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Sagi Dror som har dominerat offensiven. Mittfältare har redan gjort mål 10 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Hapoel Ramat Gan har nått i flera matcher.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Hapoel Rishon LeZion är Yuval Sason, som redan har gjort 3 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Hapoel Ramat Gan Sagi Dror, han har gjort 10 mål.

Ett bra spel skulle kunna göras mellan 75-90 minuten av matchen eftersom mest mål görs då.

Spelet på under 2,5 mål kan också vara ett bra alternativ eftersom Hapoel Ramat Gan har ett snitt på 1,2 mål per match när de spelar borta, med tanke på detta så märks det knappt att de spelar borta, det kan vara ett bra spel att ha i åtanke.

Spel på hörnor

En bra sak att tänka på för dem som vill få ett bra resultat på sitt spel är att det finns ett genomsnitt på 4,72 hörnor per match.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 27,8 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Vi vet att Hapoel Ramat Gan är ett mer aggressivt lag som fått 3 röda kort den här säsongen, mycket annorlunda för Hapoel Rishon LeZion som fick bara rött kort en gång. Både rött och gult kort kan vara bra att spela på.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Hapoel Rishon LeZion – Hapoel Ramat Gan speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Hapoel Rishon LeZion – Hapoel Ramat Gan?

Matchen kommer att spelas på fredag den 17 maj 2024.

I vilken stadium och stad spelar Hapoel Rishon LeZion – Hapoel Ramat Gan?

Matchen kommer att spelas på Haberfeld Stadium i Rishon LeZion.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Liga Leumit match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 2-1 resultat för Hapoel Rishon LeZion.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
19116149
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information