Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Hapoel Nof HaGalil – Hapoel Umm al-Fahm 17 maj 2024 | Topptipset tips för Liga Leumit

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Liga Leumit Israel

En Liga Leumit match mellan Hapoel Nof HaGalil och Hapoel Umm al-Fahm kommer att spelas på fredag den 17 maj 2024, kl 13:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Hapoel Nof HaGalil – Hapoel Umm al-Fahm 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Hapoel Nof HaGalil – Hapoel Umm al-Fahm kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Green Stadium, i Nazareth Illit som har en kapacitet på 4000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Hapoel Nof HaGalil – Hapoel Umm al-Fahm 2023/2024

Hapoel Nof HaGalil senaste match

Förra matchen spelades mot Ironi Tiberias i Liga Leumit och slutade med 1-0. Hapoel Nof HaGalil har en förlust från förra omgången.

En ganska jämn match väntades, med oddet 2.05 på att hemmalaget skulle förlora.

Hapoel Umm al-Fahm senaste match

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en oavgjort i deras senaste match. En match i Liga Leumit, Hapoel Umm al-Fahm mötte Hapoel Ramat HaSharon lag, och resultatet slutade med 2-2.

Matchen var väldigt jämn och slutade oavgjort, med ett odds på 3.30.

Hapoel Nof HaGalil vs Hapoel Umm al-Fahm h2h

I en Liga Leumit match den 2024-02-23, var senaste gången som dessa lag möttes. Det blev vinst med 2-1 för Hapoel Umm al-Fahm.

Den sista gången som dessa lag möttes, var det ingen enkel seger!

Hapoel Nof HaGalil laget har under deras sista fem matcher haft bättre resultat än vad Hapoel Umm al-Fahm laget har haft.

Hapoel Nof HaGalil

Hapoel Nof HaGalil har för närvarande 47 poäng och ligger på en 5. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Uppflyttnings grupp, med resultat på 13 vinster, 8 oavgjorda och 9 förluster.

Detta betyder att i den 6. omgången har laget en fördel med 2 poäng i relation till Hapoel Ramat HaSharon laget som är på den 6. plats.

Hapoel Nof HaGalil analys

I Liga Leumit har Hapoel Nof HaGalil totalt gjort 46 mål och släppt in 34 antal mål, detta efter 5 spelade omgångar.

Hapoel Nof HaGalil laget kommer från en förlust i Liga Leumit, och tränaren Mordechai Ivanir vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

Tta kampen eller i detta fall matchen till din motståndare visar sig vara oklokt för detta laget, som bortalag har de vunnit 3 matcher, jämfört med med när de spelar hemma 10 vinster, 2 förluster och 3 oavgjorda.

Hapoel Nof HaGalil är mer offensiva än Hapoel Umm al-Fahm, som har 2852 anfall mot 2675 för Hapoel Umm al-Fahm, har gjort mål 46 gånger. I jämförelse, Hapoel Umm al-Fahm konvertera till mål 38 gånger.

Bästa målskytt från Hapoel Nof HaGalil

Individuellt sett är det lagets mest offensiva spelare i ligan så här långt Samir Farhud. Har gjort mål 8 denna säsong och har hjälpt Hapoel Nof HaGalil till att få positiva resultat vid flera tillfällen.

Hapoel Umm al-Fahm

Hapoel Umm al-Fahm har 42 poäng och ligger på 7. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Uppflyttnings grupp, med resultaten 10 vinster, 12 oavgjorda och 8 förluster.

Detta betyder att i den 6. omgången har laget ingen fördel i relation till Maccabi Herzliya laget som är på den 8. plats.

Hapoel Umm al-Fahm analys

Bästa målgöraren för Hapoel Umm al-Fahm

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Dovev Gabbay som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 10 gånger i ligan och hjälpt Hapoel Umm al-Fahm undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Hapoel Nof HaGalil är Samir Farhud, som redan har gjort 8 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Hapoel Umm al-Fahm Dovev Gabbay, han har gjort 10 mål.

Mest mål görs under 75-90 minuten av matchen, vilket gör detta till ett bra spel för dem som följer matchen live.

Med tanke på att Hapoel Umm al-Fahm har ett snitt på 1,07 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Om man kombinerar antalet hörnor för båda lagen så ger det ett genomsnitt på 4,58 hörnor per match, väl värt att notera om man försöker få bra spel resultat.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 25,4 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Hapoel Nof HaGalil – Hapoel Umm al-Fahm speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Hapoel Nof HaGalil – Hapoel Umm al-Fahm?

Matchen kommer att spelas på fredag den 17 maj 2024.

I vilken stadium och stad spelar Hapoel Nof HaGalil – Hapoel Umm al-Fahm?

Matchen kommer att spelas på Green Stadium i Nazareth Illit.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Liga Leumit match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 2-1 resultat för Hapoel Umm al-Fahm.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
19116252
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information