Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Hapoel Kfar Saba – Hapoel Afula 07 september 2023 | Topptipset tips för Liga Leumit

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Liga Leumit Israel

Hapoel Kfar Saba och Hapoel Afula kommer att spela en match i Liga Leumit på måndagen den torsdag 07 september 2023, titta på speltipsen mellan Hapoel Kfar Saba – Hapoel Afula 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Hapoel Kfar Saba – Hapoel Afula kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Levita Stadium, i Kfar-Saba som har en kapacitet på 5800 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Hapoel Kfar Saba – Hapoel Afula 2023/2024

Förra matchen spelades mot Bnei Yehuda i Liga Leumit och slutade med 3-3. Hapoel Kfar Saba har en oavgjort från förra omgången.

Det var ett odds på 3.30 för ett oavgjort resultat i denna jämna match.

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en förlust i deras senaste match. En match i Liga Leumit, Hapoel Afula mötte Ihud Bnei Shfaram lag, och resultatet slutade med 1-3 för motståndarna.

3.20 var oddset på att hemmalaget skulle förlora, det visar att det skulle bli en jämn match.

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Liga Leumit match den 2023-01-13, hänvisar till säsongen 2022/2023, vilket slutade med en vinst för Hapoel Afula med 2-0.

Hapoel Kfar Saba

Aktuell tabell

För tillfället befinner sig Hapoel Kfar Saba på 9. plats i ligan med 1 poäng fram till den 3. omgången.

Detta blir Hapoel Kfar Saba andra match den här säsongen. I den första hemmamatchen mötte dem Bnei Yehuda och matchen slutade oavgjort 3-3.

Hapoel Kfar Saba analys

Hapoel Kfar Saba som spelar i Liga Leumit, efter 2 spelade omgångar, har de gjort 3 mål och 3 insläppta mål.

Hapoel Kfar Sabas är inte det laget som brukar styra sina matcher, med ett genomsnittligt bollinnehav i ligan på 38%. I matchen Hapoel Kfar Saba – Hapoel Afula 2023/2024 hoppas fansen på mer bollinnehav och att de gör ett par mål.

Hapoel Afula

Aktuell tabell

Hapoel Afula är på 16. plats i ligan efter 3. omgången och har spelat in 0 poäng än så länge.

Hapoel Afula analys

Hapoel Afula har än så länge släppt in 8 och gjort 2 mål. Efter 2 spelade omgångar så har de gjort färre mål än de har släppt in.

När lag inte skjuter så mycket så uteblir målen och så är det i Hapoel Afula fall. De har nämligen bara i genomsnitt 4 skott på mål per match och det är inte bra nog för att bevära motståndarnas målvakt.

Spelförslag på detta spel:

Nu när vi är i början av den här säsongen finns det fortfarande för lite statistik att analysera, som skulle bli några bra förslag på spel. Det är dock viktigt att notera att det vanligtvis blir mål i första halvlek i de första matcherna på säsongen. Lagen känner sig lite fram och man kan inte dra några slutsatser när man tittar på tabellen.

Spel på hörnor

På grund av att det är i början av säsongen så kan man inte läsa ut så mycket av statistiken, men vad vi kan läsa ut är vad dessa två lag har för genomsnitt av hörnor per match. När vi lägger ihop antalet hörnor som dessa två lag har fått hittills når vi ett snitt på 5,5 per match.

Hapoel Afula är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 7 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Hapoel Afula i denna match.

Spel på mål

I de första matcherna i ligan kan antal gjorda och insläppta mål av båda lagen vara ett bra spelparameter. Hapoel Kfar Saba gjorde inget mål och släppt in mål vid 0 möjligheter i den förra omgången, medan Hapoel Afula gjort mål 0 gånger och släppte inte in något mål.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Hapoel Kfar Saba – Hapoel Afula speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Hapoel Kfar Saba – Hapoel Afula?

Matchen kommer att spelas på torsdag den 07 september 2023.

I vilken stadium och stad spelar Hapoel Kfar Saba – Hapoel Afula?

Matchen kommer att spelas på Levita Stadium i Kfar-Saba.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Liga Leumit match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 2-0 resultat för Hapoel Afula.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18843935
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information