Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Hannover 96 – Eintracht Braunschweig 05 november 2023 | Topptipset tips för 2. Bundesliga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

2_liga_bundesliga

Hannover 96 och Eintracht Braunschweig kommer att spela en match i 2. Bundesliga på måndagen den söndag 05 november 2023, titta på speltipsen mellan Hannover 96 – Eintracht Braunschweig 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Hannover 96 – Eintracht Braunschweig kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den välkända stadion HDI-Arena, i Hannover som har en kapacitet på 49000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Hannover 96 – Eintracht Braunschweig 2023/2024

I den nuvarande upplagan av 2. Bundesliga, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,94, nu är det ett snitt på 3,21 per match.

Hannover 96 senaste match

I sista matchen spelade de med en 3-4-3 uppställning. Hannover 96 har en i bagaget förlust från förra matchen. Laget leddes av S. Leitl och Matchen spelades mot Schalke 04 i 2. Bundesliga och slutade med 3-2.

Oddset på 2.30 på en förlust för hemmalaget visade att matchen skulle bli jämn.

Marcel Halstenberg misslyckades i flera viktiga moment och var en av de spelarna som får ta på sig förlusten. Lagets försvarslinje gjorde långt ifrån sin bästa match.

Eintracht Braunschweig senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i 2. Bundesliga, Eintracht Braunschweig, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Fortuna Düsseldorf med slutresultet blev 1-4.

En ganska jämn match väntades, med oddet 1.91 på att hemmalaget skulle förlora.

Hannover 96 vs Eintracht Braunschweig h2h

Eintracht Braunschweig var på en 17. plats i 2. Bundesliga medans Hannover 96 var på en 10. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. Eintracht Braunschweig börjar matchen med en 4-2-3-1 uppställning, samma uppställning som Hannover 96 använde i den matchen.

Den 2023-03-19 2022/2023 i 2. Bundesliga möttes lagen och slutade med en vinst för Eintracht Braunschweig med 1-0.

Den tidigare matchen mellan dessa lagen var en riktig cliffhanger.

De sista fem matcherna för Hannover 96 har varit sólida insatser, medans Eintracht Braunschweig har varit med ojämna.

Hannover 96

2. Bundesliga tabell

Hemmalaget ligger på 5. plats i ligan med 18 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 5 vinster, 3 förluster och, 3 oavgjorda.

Vilket betyder att laget har samma antal poäng in den 12. omgången, med Kaiserslautern som jagar de andra på en 6. plats.

Hannover 96 laget kommer från en förlust i 2. Bundesliga, och tränaren Stefan Leitl vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

Hannover 96 analys

Hannover 96 har efter 11 omgångar en positiv målskillnad. De har totalt 24 gjorda mål och släppt in 15 stycken.

5 är antalet genomsnittliga skott på mål som Hannover 96 brukar skjuta per match. De är offensiva råder det inga tvivel om och givetvis ökas deras chanser till vinst.

Hannover 96s är inte det laget som brukar styra sina matcher, med ett genomsnittligt bollinnehav i ligan på 49,91%. I matchen Hannover 96 – Eintracht Braunschweig 2023/2024 hoppas fansen på mer bollinnehav och att de gör ett par mål.

Spela på hemmaplan visar sig vara till fördel för detta lag, vilket deras statistik visar 3 vinster, 1 förlust och 1 oavgjort. Spelet på bortaplan däremot har bara gett vinst i 2 matcher.

Hannover 96 är mer offensiva än Eintracht Braunschweig, som har 1143 anfall mot 1043 för Eintracht Braunschweig, har gjort mål 24 gånger. I jämförelse, Eintracht Braunschweig konvertera till mål 7 gånger.

Bästa målskytt från Hannover 96

Cedric Teuchert har visat sig vara en enorm individuell tillgång i lagets offensiv denna säsong. Med 8 gjorda mål i ligan, anfallaren har bidragit till att leda Hannover 96 till att få flera gynnsamma resultat med sig.

Det är viktigt att understryka att mer än 50% av målen som denna spelare har gjort är från straffpunkten. Mer precis, 6 av 8 mål har spelaren gjort på straff.

Eintracht Braunschweig

2. Bundesliga tabell

Med 5 poäng vunna, är Eintracht Braunschweig på 18. plats i tabellen, vilket gör att de ligger på en Nedflyttning plats. Lagets resultat är än så länge 1 vinst mot 8 förluster plus 2 oavgjorda.

Med en liten nackdel med 1 poäng mot Osnabrück som ockuperar plats 17, laget börjar den 12. omgången.

Eintracht Braunschweig analys

Efter 11 omgångar, har Eintracht Braunschweig släppt in mer mål än de har gjort. De har släppt in totalt 22 mål än så länge och gjort 7 mål.

Eintracht Braunschweig har haft svårt att hitta nätet i de senaste matcherna, vilket har resulterat i en brist på poäng och en minskad självförtroende.

Det kan mycket väl leda till en förlust att de spelar på bortaplan. Deras måleffektivitet är inte den bästa genomsnittet för gjorda mål överstiger inte 0,64 per match.

Bästa målgöraren för Eintracht Braunschweig

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Anthony Ujah som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 3 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Eintracht Braunschweig har nått i flera matcher.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Hannover 96 är Cedric Teuchert, som redan har gjort 8 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Eintracht Braunschweig Anthony Ujah, han har gjort 3 mål.

För de som letar efter ett bra spel, notera att de flesta målen görs mellan 75-90 minuten i matcherna vilket kan vara till hjälp.

Spelet under 2,5 mål kan vara ett bra alternativ, eftersom Eintracht Braunschweig generellt inte släpper in några mål som bortalag. Eintracht Braunschweig har ett snitt på 0,2 mål per match när de spelar borta.

Speltips med handikapp

Med favoritskapet på deras sida kommer Hannover 96 till denna match med stora chanser till en seger. Hemmafördelen kan vara en av orsakerna till deras favoritskap. En intressant satsning kan vara på Asian handicap av -1,5 till bortalaget.

Spel på hörnor

När man lägger ihop antlet hörnor för båda lagen får man ett snitt på 4,78 hörnor per match, något att utforska om man vill få bättre spelresultat.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,45 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

I matcher som dessa är spelarna oftast nervösa ibland till och med aggressiva på grund av spänningen som denna rivalitet innebär. Därför kan ett bra spel vara att matchen kommer att ha över genomsnittet på antal kort och att minst ett rött kort kommer att delas ut.

Vi vet att Eintracht Braunschweig är ett mer aggressivt lag som fått 3 röda kort den här säsongen, mycket annorlunda för Hannover 96 som fick bara rött kort en gång. Både rött och gult kort kan vara bra att spela på.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Hannover 96 – Eintracht Braunschweig speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Hannover 96 – Eintracht Braunschweig?

Matchen kommer att spelas på söndag den 05 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Hannover 96 – Eintracht Braunschweig?

Matchen kommer att spelas på HDI-Arena i Hannover.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en 2. Bundesliga match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 1-0 resultat för Eintracht Braunschweig.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18862987
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information