Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips HamKam – Viking 04 november 2023 | Topptipset tips för Eliteserien

Få senaste uppdateringarna från Betarena

HamKam och Viking kommer att spela en match i Eliteserien på måndagen den lördag 04 november 2023, titta på speltipsen mellan HamKam – Viking 2023 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där HamKam – Viking kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Briskeby Arena, i Hamar som har en kapacitet på 8068 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan HamKam – Viking 2023

Det har gjort mindre mål i Eliteserien än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 3,25 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 3,11 mål per spelad match.

HamKam senaste match

I sista matchen spelade de med en 5-3-2 uppställning. HamKam har en i bagaget förlust från förra matchen. Laget leddes av J. Michelsen och Matchen spelades mot Odd i Eliteserien och slutade med 2-0.

Oddset på 2.25 på en förlust för hemmalaget visade att matchen skulle bli jämn.

Jens Martin Gammelby hade en hemsk match och tog fel beslut i många viktiga moment, han får absolut ta på sig denna förlust. Försvararna gjorde inte sin bästa match.

Viking senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Eliteserien, Viking, som använde en 4-3-3 uppställning mot Strømsgodset med slutresultet blev 1-0.

2.90 var oddset på att hemmalaget skulle förlora, det visar att det skulle bli en jämn match.

HamKam vs Viking h2h

Senaste gången som HamKam och Viking möttes var i Eliteserien. HamKam låg då på 3. plats och började med en 3-5-2 formation, medans Viking, som låg på en 8. plats, använde sig av en 4-3-3 taktik.

Den 2023-04-30 2023 i Eliteserien möttes lagen och slutade med en vinst för Viking med 7-3.

Lag med deras unika styrka och mål.

HamKam

Eliteserien tabell

På en 12. plats i Eliteserien, kommer HamKam till denna match med 27 poäng, 8 vinster, 15 förluster, 3 oavgjorda. Vad som är med ledsamt är minus statistiken.

Detta betyder att i den 27. omgången har laget en fördel med 2 poäng i relation till Stabæk laget som är på den 13. plats.

HamKam har haft svårt att hitta sin form på senaste tiden, med endast 1 vinst i sina senaste 5 matcher. De behöver arbeta på sin defensiva stabilitet och avslutning om de vill vända sin tur och börja klättra i tabellen.

HamKam analys

Efter 26 omgångar, har HamKam släppt in mer mål än de har gjort. De har släppt in totalt 56 mål än så länge och gjort 34 mål.

HamKams genomsnittliga bollinnehav i ligan ligger på 37,42%, vilket betyder att laget oftast inte tar initiativet i matcherna och har en mer tillbakadragen spelstil. Därför bör laget i denna match HamKam – Viking 2023, anstränga sig för att behålla bollinnehavet och kunna ha lite längre anfall.

Bästa målskytt från HamKam

När vi analyserar lagets anfall i ligan än så länge, har de individuella insatserna från Henrik Udahl varit höjdpunkterna. Hjälpt HamKam med 7 gjorda mål den här säsongen, anfallaren har varit avgörande för att få med sig positiva resultat.

Det ska noteras att 3 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Viking

Eliteserien tabell

Viking kommer till denna match med 52 poäng, och är på 4. plats i Eliteserien, efter ha vunnit 16 matcher totalt och förlust 6 gånger, totalt sett 4 oavgjorda.

Med samma poäng som Brann som ockuperar plats 3, laget kommer att kämpa för en bättre placering i 27. omgången.

Viking analys

Det är ett top 5-lag i Eliteserien som vill hålla sig till bra insatser!

Med en resultatrad på 7 vinster, 4 förluster och 2 oavgjorda i Eliteserien, när Viking spelar borta ger de motståndarna väldigt liten chans att slå dem.

Viking är ett mer offensivt lag än HamKam, de har 2755 anfall mot 2371 för HamKam, har gjort 54 mål. I jämförelse, HamKam som har gjort 34 mål.

Bästa målgöraren för Viking

Zlatko Tripić har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 11 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda Viking till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 5 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i HamKam är Henrik Udahl, som redan har gjort 7 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Viking Zlatko Tripić, han har gjort 11 mål.

Mellan 75-90 minuten är en bra tid att placera spelet eftersom vissa studier visar att det är under denna tid som mest mål görs.

Med tanke på att Viking har ett snitt på 1,38 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Bra spelresultat kan man få om man noterar att det är ett genomsnitt på 5,3 hörnor per match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 2,46 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Vi vet att HamKam är ett mer aggressivt lag som fått 3 röda kort den här säsongen, till skillnad från Viking som fick bara rött kort två gånger. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

HamKam – Viking speltips 2023: FAQ

När spelas matchen mellan HamKam – Viking?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar HamKam – Viking?

Matchen kommer att spelas på Briskeby Arena i Hamar.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Eliteserien match, i säsongen 2023, och slutade med 7-3 resultat för Viking.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information