Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Granada – Las Palmas 03 februari 2024 | Topptipset tips för La Liga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

La_Liga_Spain

Granada och Las Palmas är planerad att spelas på lördag den 03 februari 2024, kl 15:15h (UTC), i den La Liga i Spain, titta på speltipsen mellan Granada – Las Palmas 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Granada – Las Palmas kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estadio Nuevo Los Cármenes, i Granada som har en kapacitet på 23156 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Granada – Las Palmas 2023/2024

I den nuvarande upplagan av La Liga, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,51, nu är det ett snitt på 2,66 per match.

Granada senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-3-3 uppställning. Granada har en i bagaget förlust från förra matchen. Laget leddes av A. Medina Reobasco och Matchen spelades mot Getafe i La Liga och slutade med 2-0.

Det var väntat med en förlust redan innan matchen. Det kunde man se på oddset som var 1.85.

Ricard Sánchez hade en hemsk match och tog fel beslut i många viktiga moment, han får absolut ta på sig denna förlust. Försvararna gjorde inte sin bästa match.

Las Palmas senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i La Liga, Las Palmas, som använde en 4-5-1 uppställning mot Real Madrid med slutresultet blev 1-2.

Oddset på 1.44 visade att det skulle bli en väntad förlust för dem.

Granada vs Las Palmas h2h

Senast dessa lag möttes i La Liga, i låg Granada på en 18. plats medans Las Palmas var på en 19. plats. Granada började med en 4-4-1-1 uppställning medans Las Palmas startade med en 4-5-1 uppställning.

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en La Liga match den 2023-09-24, hänvisar till säsongen 2023/2024, vilket slutade med en vinst för Granada med 1-0.

Den sista gången som dessa lag möttes, var det ingen enkel seger!

Las Palmas insatser i de fem sista matcherna har varit relativt bra, till skillnad från Granada.

Granada

La Liga tabell

Granada har spelat in 11 poäng och ligger på 19. plats i tabellen, just nu ligger laget på Nedflyttning. Lagets resultat är än så länge 2 vinster, 15 förluster, plus 5 oavgjorda.

Inför den 23. omgången, har laget en fördel på 5 poäng över Almería som ligger precis under, på 20. plats och med 5 poäng mindre än Cádiz som ligger på 18. plats.

Granada analys

I La Liga har Granada totalt gjort 22 mål och släppt in 44 antal mål, detta efter 22 spelade omgångar.

Granada laget kommer till denna match med en rad 3 förluster i La Liga som har påverkat lagets moral.

Resultaten de senaste matcherna visar att Granada har svårt att omvandla sina chanser till mål, vilket leder till att de inte kan vinna matcher.

Granada skjuter bara i genomsnitt 3,95 skott per match. Vilket inte är så bra och resulterar i att de inte brukar göra så många mål per match.

Granadas har en mer tillbakadragen spelstil och tar oftast inte initiativen i matcherna, det syns efter som det genomsnittliga bollinnehavet är 47,41% Laget bär anstränga sig lite extra för att behålla bollinnehavet inför Granada – Las Palmas 2023/2024.

Bästa målskytt från Granada

Myrto Uzuni har visat sig vara en enorm individuell tillgång i lagets offensiv denna säsong. Med 6 gjorda mål i ligan, anfallaren har bidragit till att leda Granada till att få flera gynnsamma resultat med sig.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Las Palmas

La Liga tabell

Las Palmas kommer till denna match med 31 poäng, och är på 9. plats i La Liga, efter ha vunnit 9 matcher totalt och förlust 9 gånger, totalt sett 4 oavgjorda.

I den 23. omgången, har laget en liten nackdel med 1 poäng jämfört med Valencia som ligger straxt över på 8. plats.

Las Palmas analys

Efter 22 omgångar har Las Palmas en plusstatistik när det kommer till antalet gjorda och insläppta mål. Laget har gjort 22 mål och släppt in 19 mål.

Bollinnehav över 50% ger vanligtvis lag en viss kontroll över dera motståndare. Av denna anledning har vanligtvis Las Palmas laget ett genomsnittligt bollinnehav på 57,86% för att försöka kontrollera matchen.

Oftast brukar det sluta i förlust när lag med låg måleffektivitet spelar på bortaplan. Deras genomsnittliga mål per match överstiger inte 1 mål per match.

Bästa målgöraren för Las Palmas

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Kirian Rodríguez. Mittfältare har gjort mål 5 gånger den här säsongen och har hjälpt Las Palmas att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Granada är Myrto Uzuni, som redan har gjort 6 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Las Palmas Kirian Rodríguez, han har gjort 5 mål.

En bra tid att spela för dem som tittar på matchen live är i 75-90 minuten där görs flest må.

Spel på under 2,5 mål är ett alternativ för att addera de målen som gjorts hemma av Granada 1,27 och bortalaget Las Palmas 0,73 överstiger inte snittet på 3 mål, så skulle detta vara ett bra spel på denna match.

Spel på hörnor

Om man kombinerar antalet hörnor för båda lagen så ger det ett genomsnitt på 3,72 hörnor per match, väl värt att notera om man försöker få bra spel resultat.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 5 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Granada – Las Palmas speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Granada – Las Palmas?

Matchen kommer att spelas på lördag den 03 februari 2024.

I vilken stadium och stad spelar Granada – Las Palmas?

Matchen kommer att spelas på Estadio Nuevo Los Cármenes i Granada.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en La Liga match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 1-0 resultat för Granada.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18850033
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information