Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Go Ahead Eagles – Vitesse 04 november 2023 | Topptipset tips för Eredivisie

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Eredivisie Netherlands

Go Ahead Eagles och Vitesse kommer att spela en match i Eredivisie på måndagen den lördag 04 november 2023, titta på speltipsen mellan Go Ahead Eagles – Vitesse 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Go Ahead Eagles – Vitesse kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion De Adelaarshorst, i Deventer som har en kapacitet på 8000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Go Ahead Eagles – Vitesse 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Eredivisie, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 3,04, nu är det ett snitt på 3,16 per match.

Go Ahead Eagles senaste match

Go Ahead Eagles fick med sig en seger i sista matchen.Denna match spelades mot Koninklijke HFC i KNVB Beker och resultatet blev 0-3.

1-1

Oddset på 1.45 bekräftar att de är favoriter.

Vitesse senaste match

Vitesse har samma form som motståndarna. Laget har också en vinst inför denna match. I den senaste matchen mötte laget Groene Ster, och resultatet blev 0-1.

Att de vann matchen visar att de var favoriter, med oddset 1.08.

Go Ahead Eagles vs Vitesse h2h

Vitesse var på en 14. plats i Eredivisie medans Go Ahead Eagles var på en 12. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. Vitesse börjar matchen med en 4-2-3-1 uppställning, samma uppställning som Go Ahead Eagles använde i den matchen.

Den 2023-04-08 2022/2023 i Eredivisie möttes lagen och slutade med en vinst för Vitesse med 2-0.

Go Ahead Eagles

Eredivisie tabell

Go Ahead Eagles har för närvarande 15 poäng och ligger på en 5. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för UEFA Conference League Qualifiers Play-off, med resultat på 4 vinster, 3 oavgjorda och 3 förluster.

Vilket betyder att laget har samma antal poäng in den 11. omgången, med Sparta Rotterdam som jagar de andra på en 6. plats.

Go Ahead Eagles analys

Go Ahead Eagles har totalt gjort 17 mål och släppt in 15 mål. Efter 10 omgångar har de en positiv målskillnad.

Go Ahead Eagles har en mer tillbakadragen spelstil och tar oftast inte initiativen i matcherna, det syns efter som det genomsnittliga bollinnehavet är 42,9% Laget bär anstränga sig lite extra för att behålla bollinnehavet inför Go Ahead Eagles – Vitesse 2023/2024.

Bästa målskytt från Go Ahead Eagles

På individnivå i ligan när man tittar på anfaller så är det värt att nämna Sylla Sow. Anfallaren har redan gjort 4 mål i ligan, varit extremt viktig för Go Ahead Eagles, som har dragit nytta av hans insatser flera gånger för at vinna matcher.

Vitesse

Eredivisie tabell

Vitesse kommer till denna match med 8 poäng, och är på 15. plats i Eredivisie, efter ha vunnit dubbelt totalt och förlust 6 gånger, totalt sett 2 oavgjorda.

Vitesse analys

Med 7 gjorda mål och 16 insläppta mål efter 10 omgångar, så har Vitesse släppt in fler mål än de har gjort framåt.

Det senaste matchresultatet avslöjade att Vitesse har en oförmåga att omvandla sina chanser till mål, vilket behöver åtgärdas för att de ska kunna konkurrera på hög nivå.

De brukar inte göra mer än 0,7 mål per match. Det kan mycket väl leda till att de inte får med sig det resultatet som de önskar när de spelar på bortaplan.

Bästa målgöraren för Vitesse

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Marco van Ginkel som har dominerat offensiven. Mittfältare har redan gjort mål 3 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Vitesse har nått i flera matcher.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Go Ahead Eagles är Sylla Sow, som redan har gjort 4 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Vitesse Marco van Ginkel, han har gjort 3 mål.

Ett bra spel skulle kunna göras mellan 75-90 minuten av matchen eftersom mest mål görs då.

Spelmarknaden för mindre än 2,5 mål kan också vara ett bra alternativ eftersom Vitesse har ett snitt på 1 mål per match när de spelar på bortaplan. Detta alternativ är att överväga då Vitesse oftast inte släpper in några mål på bortaplan.

Spel på hörnor

Genom att kombinera antalet hörnor från båda lagen, kan vi se ett snitt på 5,05 hörnor per match, det är också ett spel att utforska för att få bra resultat på spelet.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,4 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Go Ahead Eagles – Vitesse speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Go Ahead Eagles – Vitesse?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Go Ahead Eagles – Vitesse?

Matchen kommer att spelas på De Adelaarshorst i Deventer.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Eredivisie match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 2-0 resultat för Vitesse.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18853992
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information