Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Go Ahead Eagles – SC Heerenveen 02 september 2023 | Topptipset tips för Eredivisie

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Eredivisie Netherlands

En Eredivisie match mellan Go Ahead Eagles och SC Heerenveen kommer att spelas på lördag den 02 september 2023, titta på speltipsen mellan Go Ahead Eagles – SC Heerenveen 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Go Ahead Eagles – SC Heerenveen kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion De Adelaarshorst, i Deventer som har en kapacitet på 8000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Go Ahead Eagles – SC Heerenveen 2023/2024

Förra matchen spelades mot FC Volendam i Eredivisie och slutade med 4-1. Då leddes laget av R. Hake, de ställde upp med en 4-2-3-1 formation. Go Ahead Eagles har en seger från förra omgången.

Med tanke på att oddset är 1.45 så visar det att de är favoriter i denna match.

Trots vinsten, så gjorde laget inte en bra insats. En av de få spelarna som stack ut var Oliver Valaker Edvardsen, som gjorde det bra i flera avgörande moment och var en viktig spelare i vinsten för Go Ahead Eagles.

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Eredivisie, SC Heerenveen, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Sparta Rotterdam med slutresultet blev 1-3.

3.00 var oddset på att hemmalaget skulle förlora, det visar att det skulle bli en jämn match.

Senaste gången som Go Ahead Eagles och SC Heerenveen möttes var i Eredivisie. Go Ahead Eagles låg då på 10. plats och började med en 4-2-3-1 formation, medans SC Heerenveen, som låg på en 8. plats, använde sig av en 4-3-3 taktik.

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Eredivisie match den 2023-05-28, hänvisar till säsongen 2022/2023, vilket slutade med en vinst för SC Heerenveen med 2-0.

Go Ahead Eagles

Aktuell tabell

Go Ahead Eagles är för tillfället på 11. plats i tabellen med 3 poäng inspelade till den 4. omgången.

Go Ahead Eagles analys

Go Ahead Eagles har gjort 5 och släppt in 6, efter 3 spelade omgångar i Eredivisie.

Go Ahead Eagles var ute i god tid på transfermarknaden under försäsongen och tog in 1 nya spelare att stärka upp truppen med (J. Breum).

Go Ahead Eagles tar inte initiativet i matcherna så ofta eftersom de enbart har ett genomsnitt på 45% per match. De bör därför anstränga sig det där lilla extra i matchen Go Ahead Eagles – SC Heerenveen 2023/2024 för att ha kvar bollinnehavet och kunna attackera sina motståndare.

Victor Kaj Edvardsen början hos sin nya klubb har varit allt annat än bra. Värvad inför denna säsong har han inte presterat bra, senaste matchen för Go Ahead Eagles var heller inget undantag. Mot FC Volendam, lyckades han heller inte göra mål och stod för en dålig insats.

SC Heerenveen

Aktuell tabell

SC Heerenveen är på 5. plats i ligan efter 4. omgången och har spelat in 6 poäng än så länge.

SC Heerenveen analys

SC Heerenveen är efter 3 omgångar på en positiv målskillnad. De har mäktat med 6 mål framåt och 4 har de släppt in.

Ion Nicolaescu början hos sin nya klubb har varit allt annat än bra. Värvad inför denna säsong har han inte presterat bra, senaste matchen för SC Heerenveen var heller inget undantag. Mot Sparta Rotterdam, lyckades han heller inte göra mål och stod för en dålig insats.

Spelförslag på detta spel:

Nu när vi är i början av den här säsongen finns det fortfarande för lite statistik att analysera, som skulle bli några bra förslag på spel. Det är dock viktigt att notera att det vanligtvis blir mål i första halvlek i de första matcherna på säsongen. Lagen känner sig lite fram och man kan inte dra några slutsatser när man tittar på tabellen.

Spel på hörnor

På grund av att det är i början av säsongen så kan man inte läsa ut så mycket av statistiken, men vad vi kan läsa ut är vad dessa två lag har för genomsnitt av hörnor per match. När vi lägger ihop antalet hörnor som dessa två lag har fått hittills når vi ett snitt på 4,5 per match.

Spelförslag på kort

Det är också utmanande att få ett exakt genomsnitt för antalet kort per match än så länge. Hittills har Go Ahead Eagles fått 4 gula kortar och 1 rött på 2 spel. Samtidigt har SC Heerenveen fått varningar vid 1 möjlighet och röda kort 1 gång på 3 matcher.

Spel på mål

Antalet gjorda och insläppta mål av båda lagen kan vara ett bra spelparameter så här i början av säsongen. I den senaste omgången gjorde Go Ahead Eagles inget mål och släppte in mål vid 0 möjligheter, SC Heerenveen gjorde mål 0 gånger och släppte inte in något mål.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Go Ahead Eagles – SC Heerenveen speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Go Ahead Eagles – SC Heerenveen?

Matchen kommer att spelas på lördag den 02 september 2023.

I vilken stadium och stad spelar Go Ahead Eagles – SC Heerenveen?

Matchen kommer att spelas på De Adelaarshorst i Deventer.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Eredivisie match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 2-0 resultat för SC Heerenveen.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18853928
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information