Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Go Ahead Eagles – AZ 25 januari 2023 | Topptipset tips för Eredivisie

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Eredivisie Netherlands

Go Ahead Eagles och AZ är planerad att spelas på onsdag den 25 januari 2023 i den Eredivisie i Netherlands, titta på speltipsen mellan Go Ahead Eagles – AZ 2022/2023 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Go Ahead Eagles – AZ kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion De Adelaarshorst, i Deventer som har en kapacitet på 8000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Go Ahead Eagles – AZ 2022/2023

I den nuvarande upplagan av Eredivisie, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,88, nu är det ett snitt på 2,99 per match.

Go Ahead Eagles senaste match

Förra matchen spelades mot FC Utrecht i Eredivisie och slutade med 2-2. Då leddes laget av R. Hake, de ställde upp med en 4-2-2-2 formation. Go Ahead Eagles har en oavgjort från förra omgången.

En väldigt jämn match var väntad, så ett oavgjort resultat var väntat, med odds på 3,5.

Oliver Valaker Edvardsen stod för en bra insats med flera bra passningar och var viktig för laget. I övrigt stod Go Ahead Eagles för en blek insats.

AZ senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Eredivisie, AZ, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot SC Heerenveen med slutresultet blev 0-2.

När man tittar på oddset gör hemmalaget så är det tydligt att det kommer att bli en jämn match (2,2).

Go Ahead Eagles vs AZ h2h

Senast dessa lag möttes i Eredivisie, i låg Go Ahead Eagles på en 13. plats medans AZ var på en 12. plats. Go Ahead Eagles började med en 4-4-2 uppställning medans AZ startade med en 4-2-3-1 uppställning.

Säsongen 2022/2023 möttes dessa lag i en Eredivisie den 2022-08-07. AZ var det laget som drog längsta strået och vann med 2-0.

AZ har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med Go Ahead Eagles.

Två lag med olika kapacitet och ambitioner.

Go Ahead Eagles

Eredivisie tabell

Tyvärr så kommer Go Ahead Eagles till spel i denna match med bara 19 poäng. Laget ligger på 10. plats i Eredivisie, med en minus statistik på 4 vinster, 5 förluster, och 7 oavgjorda.

Vilket betyder att laget är framför Excelsior laget som ligger på plats 11 i den 18. omgången och båda har samma poäng.

Placerade i mitten av ligatabellen i Netherlands i Eredivisie utan tillfälle att nå högre upp i tabellen och har inte några orosmoment för nedflyttning, kommer Go Ahead Eagles försöka dra hjälp av hemmaplan för att vinna matchen.

Go Ahead Eagles analys

[Corinthians] har totalt släppt in [[goals_against]] och gjort [[goals_for]] mål. De har alltså efter [23] omgångar släppt in mer mål än de har gjort.

Inför matchen Go Ahead Eagles – AZ 2022/2023 bör laget ansträng sig lite mer för att ha kvar bollinnehavet. Go Ahead Eagles har ett genomsnittligt bollinnehav på 43,44%, det visar att laget inte tar initiativet i matcherna så ofta.

Bästa målskytt från Go Ahead Eagles

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuell skicklighet är höjdpunkten Bobby Adekanye. Anfallaren har gjort mål 5 i ligan och hjälpt Go Ahead Eagles att undvika förluster vid flertalet tillfällen.

Historisk data Go Ahead Eagles

Historiskt sett har Go Ahead Eagles laget vunnit 4 titlar i ligan och är en av de stora namnen. Deras erfarenhet kommer att påverka hur matchen slutar och det skulle inte vara första gången som de lyckas överraska sina motståndare med en vinst när de har dålig form.

AZ

Eredivisie tabell

AZ har 33 poäng och ligger på 3. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till UEFA Conference Leauge kval, med resultaten 10 vinster, 3 oavgjorda och 3 förluster.

Detta betyder, i den 18. omgången, har laget en fördel på 1 poäng, och Ajax laget är precis bakom på en 4. plats.

AZ analys

Det är ett top 5-lag i Eredivisie som vill hålla sig till bra insatser!

Eftersom AZ har en resultatrad på 7 vinster, 2 förluster och 0 oavgjorda när de spelar borta i Eredivisie, det ger motståndarna små chanser att vinna matchen.

AZ är ett mer offensivt lag än Go Ahead Eagles, de har 1831 anfall mot 1396 för Go Ahead Eagles, har gjort 28 mål. I jämförelse, så har Go Ahead Eagles gjort 25 mål.

Bästa målgöraren för AZ

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Jens Odgaard som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 6 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som AZ har nått i flera matcher.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Go Ahead Eagles är B. Adekanye, som redan har gjort 5 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i AZ J. Odgaard, han har gjort 6 mål.

AZ har släppt in 9 bortamål på 9 bortamatcher. Det rekommenderade spelet skulle vara att AZ kommer att hålla nollan, kom ihåg att sista gången dessa lag möttes blev det 2-0, något att tänka på.

75-90 minuten in i matchen är en bra tid att satsa det är då mest mål görs.

Spel på under 2,5 mål är ett alternativ för att addera de målen som gjorts hemma av Go Ahead Eagles 1,67 och bortalaget AZ 2 överstiger inte snittet på 3 mål, så skulle detta vara ett bra spel på denna match.

Spel på hörnor

Bra spelresultat kan man få om man noterar att det är ett genomsnitt på 4,91 hörnor per match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Go Ahead Eagles – AZ speltips 2022/2023: FAQ

När spelas matchen mellan Go Ahead Eagles – AZ?

Matchen kommer att spelas på onsdag den 25 januari 2023.

I vilken stadium och stad spelar Go Ahead Eagles – AZ?

Matchen kommer att spelas på De Adelaarshorst i Deventer.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Eredivisie match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 2-0 resultat för AZ.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365!

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18534214
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information