Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Gent – Anderlecht 12 november 2023 | Topptipset tips för Pro League

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Pro League Belgium

Gent och Anderlecht är planerad att spelas på söndag den 12 november 2023 i den Pro League i Belgium, titta på speltipsen mellan Gent – Anderlecht 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Gent – Anderlecht kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion GHELAMCO-arena, i Gent som har en kapacitet på 20000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Gent – Anderlecht 2023/2024

Det har gjort mindre mål i Pro League än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 3,06 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,88 mål per spelad match.

Gent senaste match

I sista matchen spelade de med en 3-4-2-1 uppställning. Gent har en i bagaget seger från förra matchen. Laget leddes av H. Vanhaezebrouck och Matchen spelades mot Sporting Charleroi i Pro League och slutade med 1-3.

En mycket jämn match räknades det med att vara, med oddset 2.00 på hemmalaget.

Även att hela laget hade en formsvacka så lyckades, Hugo Cuypers sticka ut. Medverkade i flera viktiga lägen i matchen, han var den som drev Gent till seger.

Anderlecht senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Pro League, Anderlecht, som använde en 4-3-3 uppställning mot Cercle Brugge med slutresultet blev 0-3.

2.55 i odds på hemmalaget visar att det kommer bli en jämn tillställning.

Gent vs Anderlecht h2h

Senaste gången som Anderlecht och Gent möttes var i Pro League. Anderlecht låg då på 10. plats och började med en 4-3-3 formation, medans Gent, som låg på en 6. plats, använde sig av en 3-4-1-2 taktik.

Den 2023-03-05 2022/2023 i Pro League möttes lagen och slutade med en vinst för Gent med 1-0.

Den tidigare matchen mellan dessa lagen var en riktig cliffhanger.

Anderlecht har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med Gent.

Gent

Pro League tabell

Gent har för närvarande 26 poäng och ligger på en 3. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Championship Round, med resultat på 7 vinster, 5 oavgjorda och 1 förlust.

Anderlecht ligger strax ovanför på en 2. plats i den 14. omgången, kommer laget ha en liten nackdel med 1 poäng.

Gent analys

Med totalt 22 gjorda mål och 14 insläppta mål. Ligger Gent på en positiv målskillnad efter 13 omgångar.

Efter att ha vunnit 3 matcher på bortaplan jämfört med att spela matcher på hemmaplan som har gett dem resultaten 4 vinster, 0 förluster och 2 oavgjorda. Detta bevisar att laget är mycket starkare när de spelar på sin hemmaplan.

Med en upptagen schemalagd, Gent kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Gent och Anderlecht med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målskytt från Gent

Individuellt sett är det lagets mest offensiva spelare i ligan så här långt Tarik Tissoudali. Har gjort mål 4 denna säsong och har hjälpt Gent till att få positiva resultat vid flera tillfällen.

Anderlecht

Pro League tabell

Anderlecht har 27 poäng och ligger på 2. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Championship Round, med resultaten 8 vinster, 3 oavgjorda och 2 förluster.

Detta betyder att i den 14. omgången har laget en fördel med 1 poäng i relation till Gent laget som är på den 3. plats.

Anderlecht analys

Anderlecht har släppt in 14 mål och gjort 26 mål vilket ger dem en positiv målskillnad. Det har spelats 13 omgångar i ligan.

Det är ett top 5-lag i Pro League som vill hålla sig till bra insatser!

Med en resultatrad på 3 vinster, 2 förluster och 2 oavgjorda i Pro League, när Anderlecht spelar borta ger de motståndarna väldigt liten chans att slå dem.

Med 2 vinster i Pro League i rad, Anderlecht utmärkta form gör dem till favoriter.

Anderlecht är hoppfulla om att få ett bra resultat i matchen efter 2 vinster i Pro League. Detta trots att Anderlecht spelar på bortaplan och har haft förlorat två gånger i 7 matcher har de varit bortalag.

Bästa målgöraren för Anderlecht

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Kasper Dolberg som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 8 gånger i ligan och hjälpt Anderlecht undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Historiska information: Anderlecht

Med 34 vunna titlar i ligans historia, är Anderlecht laget ett av dem främsta lagen i ligan. Lagets meritlista kan betydelse för slutresultatet i matchen; Det skulle inte vara första gången som laget lyckas överraska med en vinst när det haft lite sämre resultat.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Gent är Tarik Tissoudali, som redan har gjort 4 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Anderlecht Kasper Dolberg, han har gjort 8 mål.

En bra tid att spela för dem som tittar på matchen live är i 75-90 minuten där görs flest må.

Eftersom Anderlecht har ett snitt på 1,71 mål per match när de spelar borta och att de knappast släpper in några mål på bortaplan, under 2,5 mål kan också vara ett utmärkt alternativ att ta hänsyn till.

Spel på hörnor

Spelet på hörnor kan bidra till en gynnsam avkastning på dina spel, de genomsnittliga lag hörnorna per match ärär 5,38 hörnor.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,62 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Vi vet att Gent är ett mer aggressivt lag som fått 3 röda kort den här säsongen, till skillnad från Anderlecht som fick bara rött kort två gånger. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Gent – Anderlecht speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Gent – Anderlecht?

Matchen kommer att spelas på söndag den 12 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Gent – Anderlecht?

Matchen kommer att spelas på GHELAMCO-arena i Gent.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Pro League match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 1-0 resultat för Gent.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18848141
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information