Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Gaziantep F.K. – Kayserispor 03 februari 2024 | Topptipset tips för Super Lig

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Super_Lig_Turkey

Matchen mellan Gaziantep F.K. och Kayserispor i Super Lig, Turkey kommer att spelas på lördag den 03 februari 2024, kl 16:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Gaziantep F.K. – Kayserispor 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Gaziantep F.K. – Kayserispor kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på stadion Gaziantep Stadyumu, i Gaziantep som har en kapacitet på 35558 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Gaziantep F.K. – Kayserispor 2023/2024

Det har gjort mindre mål i Super Lig än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 3,04 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,73 mål per spelad match.

Gaziantep F.K. senaste match

Förra matchen spelades mot Galatasaray i Super Lig och slutade med 2-1. Då leddes laget av M. Şumudică, de ställde upp med en 3-5-2 formation. Gaziantep F.K. har en förlust från förra omgången.

Detta nederlag förväntades redan innan matchen. Oddset på 1.14 visade det också.

Papy Djilobodji hade en hemsk match och tog fel beslut i många viktiga moment, han får absolut ta på sig denna förlust. Försvararna gjorde inte sin bästa match.

Kayserispor senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i Super Lig, Kayserispor, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Antalyaspor med slutresultet blev 1-1.

Matchen var väldigt jämn och slutade oavgjort, med ett odds på 3.30.

Gaziantep F.K. vs Kayserispor h2h

Senast dessa lag möttes i Super Lig, i låg Gaziantep F.K. på en 20. plats medans Kayserispor var på en 9. plats. Gaziantep F.K. började med en 5-3-2 uppställning medans Kayserispor startade med en 4-1-4-1 uppställning.

Senast dessa lag mötte varandra var i en Super Lig match den 2023-09-16 2023/2024, resulterade i en vinst för Kayserispor med 2-0.

Gaziantep F.K. laget har under deras sista fem matcher haft bättre resultat än vad Kayserispor laget har haft.

Gaziantep F.K.

Super Lig tabell

Gaziantep F.K. har spelat in 23 poäng och ligger på 17. plats i tabellen, just nu ligger laget på Nedflyttning. Lagets resultat är än så länge 6 vinster, 12 förluster, plus 5 oavgjorda.

Vilket betyder att i 24. omgången, har laget över Pendikspor som ligger på plats 18, ingen fördel.

Gaziantep F.K. analys

Efter 23 omgångar, har Gaziantep F.K. släppt in mer mål än de har gjort. De har släppt in totalt 35 mål än så länge och gjort 26 mål.

Inför matchen Gaziantep F.K. – Kayserispor 2023/2024 bör laget ansträng sig lite mer för att ha kvar bollinnehavet. Gaziantep F.K.s har ett genomsnittligt bollinnehav på 40,39%, det visar att laget inte tar initiativet i matcherna så ofta.

Med en upptagen schemalagd, Gaziantep F.K. kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Gaziantep F.K. och Kayserispor med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målskytt från Gaziantep F.K.

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuell skicklighet är höjdpunkten Denis Drăguş. Anfallaren har gjort mål 8 i ligan och hjälpt Gaziantep F.K. att undvika förluster vid flertalet tillfällen.

Kayserispor

Super Lig tabell

Kayserispor kommer till denna match med 27 poäng, och är på 12. plats i Super Lig, efter ha vunnit 8 matcher totalt och förlust 9 gånger, totalt sett 6 oavgjorda.

Detta betyder, i den 24. omgången, har laget samma poäng, och Alanyaspor laget är precis bakom på en 13. plats.

Kayserispor analys

Med 28 gjorda mål och 33 insläppta mål efter 23 omgångar, så har Kayserispor släppt in fler mål än de har gjort framåt.

Inför den andra omgången förbereder sig Kayserispor för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 3,96 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Kayserispor är ett mer offensivt lag än Gaziantep F.K., de har 2260 anfall mot 2031 för Gaziantep F.K., har gjort 28 mål. I jämförelse, så har Gaziantep F.K. gjort 26 mål.

Med en upptagen schemalagd, Kayserispor kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Gaziantep F.K. och Kayserispor med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målgöraren för Kayserispor

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Aylton Boa Morte som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 5 gånger i ligan och hjälpt Kayserispor undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Gaziantep F.K. är Denis Drăguş, som redan har gjort 8 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Kayserispor Aylton Boa Morte, han har gjort 5 mål.

Ett bra spel skulle kunna göras mellan 75-90 minuten av matchen eftersom mest mål görs då.

Alternativet att satsa på under 2,5 mål är också lockande eftersom Kayserispor har ett snitt på 1,09 mål per match som bortalag och släpper allt som oftast inte in några mål på bortaplan, gör detta till ett spelalternativ att utforska.

Spel på hörnor

En bra sak att tänka på för dem som vill få ett bra resultat på sitt spel är att det finns ett genomsnitt på 4,26 hörnor per match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4,3 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Gaziantep F.K. – Kayserispor speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Gaziantep F.K. – Kayserispor?

Matchen kommer att spelas på lördag den 03 februari 2024.

I vilken stadium och stad spelar Gaziantep F.K. – Kayserispor?

Matchen kommer att spelas på Gaziantep Stadyumu i Gaziantep.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Super Lig match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 2-0 resultat för Kayserispor.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18903771
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information