Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips FSV Mainz 05 – Borussia Dortmund 25 januari 2023 | Topptipset tips för Bundesliga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Bundesliga_Germany

En Bundesliga match mellan FSV Mainz 05 och Borussia Dortmund kommer att spelas på onsdag den 25 januari 2023, titta på speltipsen mellan FSV Mainz 05 – Borussia Dortmund 2022/2023 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där FSV Mainz 05 – Borussia Dortmund kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på stadion OPEL ARENA, i Mainz som har en kapacitet på 34000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan FSV Mainz 05 – Borussia Dortmund 2022/2023

I den nuvarande upplagan av Bundesliga, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 3,12, nu är det ett snitt på 3,24 per match.

FSV Mainz 05 senaste match

FSV Mainz 05 fick med sig en oavgjort i sista matchen.Denna match spelades mot VfB Stuttgart i Bundesliga och resultatet blev 1-1. De ställde upp med en 3-4-2-1 uppställning och leddes av B. Svensson.

Det var ett odds på 4,5 för ett oavgjort resultat i denna jämna match.

Marcus Ingvartsen stod för en bra insats med flera bra passningar och var viktig för laget. I övrigt stod FSV Mainz 05 för en blek insats.

Borussia Dortmund senaste match

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en seger i deras senaste match. En match i Club Friendlies 1, Borussia Dortmund mötte Fortuna Düsseldorf lag, och resultatet slutade med 5-1.

Detta positiva resultatet bekräftade deras favoritskap, på oddset 1,36.

FSV Mainz 05 vs Borussia Dortmund h2h

Senast dessa två laget möttes, låg FSV Mainz 05 på en 10. plats i Bundesliga och Borussia Dortmund på en 2. plats. FSV Mainz 05 startar med en 3-4-2-1 uppställning, medans Borussia Dortmund mönstrar en 4-2-3-1 uppställning.

I en Bundesliga match den 2022-03-16, var senaste gången som dessa lag möttes. Det blev vinst med 0-1 för Borussia Dortmund.

Den tidigare matchen mellan dessa lagen var en riktig cliffhanger.

Borussia Dortmund har haft mer konsekventa resultat i deras fem sista matcher, för FSV Mainz 05 är det tvärtom.

FSV Mainz 05

Bundesliga tabell

FSV Mainz 05 kommer till spel i denna match med 20 poäng och ligger på en 11. plats i Bundesliga, med minus statistik, förlorat 6 matcher totalt och vunnit endast 5, har totalt 5 oavgjorda.

FC Köln ligger strax ovanför på en 10. plats i den 17. omgången, med samma antal poäng.

Placerade i mitten av ligatabellen i Germany i Bundesliga utan tillfälle att nå högre upp i tabellen och har inte några orosmoment för nedflyttning, kommer FSV Mainz 05 försöka dra hjälp av hemmaplan för att vinna matchen.

När det kommer till formen, kommer laget från en serie med 3 förluster i Bundesliga, vilket inte är ett bra omen inför nästa match.

FSV Mainz 05 analys

Efter 16 omgångar, har FSV Mainz 05 släppt in mer mål än de har gjort. De har släppt in totalt 25 mål än så länge och gjort 20 mål.

Så här långt i liga så är inte FSV Mainz 05s det laget som brukar styra sina matcher och det kan man se på deras genomsnittliga bollinnehav som är 45,81%. Fansen hoppas på ett trendbrott i matchen FSV Mainz 05 – Borussia Dortmund 2022/2023 och att deras lag ska kunna göra lite mål.

Bästa målskytt från FSV Mainz 05

När vi analyserar lagets anfall i ligan än så länge, har de individuella insatserna från Marcus Ingvartsen varit höjdpunkterna. Hjälpt FSV Mainz 05 med 5 gjorda mål den här säsongen, anfallaren har varit avgörande för att få med sig positiva resultat.

Borussia Dortmund

Bundesliga tabell

Borussia Dortmund kommer till denna match med 25 poäng, och är på 7. plats i Bundesliga, efter ha vunnit 8 matcher totalt och förlust 6 gånger, totalt sett 1 oavgjort.

Laget har en liten nackdel med 1 poäng mot VfL Wolfsburg som ligger på plats 6 i den 17. omgången.

Borussia Dortmund analys

Edin Terzic är en annan faktor som kan vara till Borussia Dortmund fördel i den här matchen. En av den nya generationens tränare som har dragit på sig mest uppmärksamhet tillfört flera positiva egenskaper och uppnått bra resultat.

Bollinnehav över 50% ger vanligtvis lag en viss kontroll över dera motståndare. Av denna anledning har vanligtvis Borussia Dortmund laget ett genomsnittligt bollinnehav på 56,93% för att försöka kontrollera matchen.

Efter 3 vinster för Borussia Dortmund i Bundesliga, får dem ses till att vara favoriter.

Borussia Dortmund är ett mer offensivt lag än FSV Mainz 05, de har 1763 anfall mot 1676 för FSV Mainz 05, har gjort 25 mål. I jämförelse, FSV Mainz 05 som har gjort 20 mål.

Bästa målgöraren för Borussia Dortmund

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Youssoufa Moukoko. Har gjort mål 6 gånger den här säsongen och har hjälpt Borussia Dortmund att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i FSV Mainz 05 är M. Ingvartsen, som redan har gjort 5 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Borussia Dortmund Y. Moukoko, han har gjort 6 mål.

Ett bra spel skulle kunna göras mellan 75-90 minuten av matchen eftersom mest mål görs då.

Eftersom Borussia Dortmund har ett snitt på 1,25 mål per match när de spelar borta, kan spelmarknaden för under 2,5 mål också vara ett bra alternativ. Det här alternativet kan vara mycket bra, med tanke på att Borussia Dortmund inte släpper in mål när det spelar utanför deras stadium.

Spel på hörnor

Spelet på hörnor kan bidra till en gynnsam avkastning på dina spel, de genomsnittliga lag hörnorna per match ärär 5,8 hörnor.

Borussia Dortmund är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,67 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Borussia Dortmund i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4,19 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

FSV Mainz 05 – Borussia Dortmund speltips 2022/2023: FAQ

När spelas matchen mellan FSV Mainz 05 – Borussia Dortmund?

Matchen kommer att spelas på onsdag den 25 januari 2023.

I vilken stadium och stad spelar FSV Mainz 05 – Borussia Dortmund?

Matchen kommer att spelas på OPEL ARENA i Mainz.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Bundesliga match, i säsongen 2021/2022, och slutade med 0-1 resultat för Borussia Dortmund.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365!

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18536802
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information