Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Fortuna Sittard – SC Heerenveen 25 januari 2023 | Topptipset tips för Eredivisie

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Eredivisie Netherlands

Matchen mellan Fortuna Sittard och SC Heerenveen i Eredivisie, Netherlands kommer att spelas på onsdag den 25 januari 2023, titta på speltipsen mellan Fortuna Sittard – SC Heerenveen 2022/2023, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Fortuna Sittard – SC Heerenveen kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Fortuna Sittard Stadion, i Sittard som har en kapacitet på 12500 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Fortuna Sittard – SC Heerenveen 2022/2023

I den nuvarande upplagan av Eredivisie, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,88, nu är det ett snitt på 2,99 per match.

Fortuna Sittard senaste match

Fortuna Sittard kommer från en oavgjort match i förra omgången. Matchen spelades mot PSV i Eredivisie och slutade 2-2. Laget leddes av J. Velázquez Santiago och de spelade med en 4-4-1-1 uppställning.

Det oavgjorda resultatet (odd 5) visade sig vara ett bra resultat, med tanke på att favoritskapet låg på det andra laget.

Fortuna Sittard kom inte upp i normal nivå utan stod för en blek insats. Burak Yılmaz stod för en bra insats med sina passningar så åg han till att dem inte förlorade matchen.

SC Heerenveen senaste match

Detta positiva resultatet bekräftade deras favoritskap, på oddset 1,73.

Fortuna Sittard vs SC Heerenveen h2h

Senast dessa lag möttes i Eredivisie, i låg Fortuna Sittard på en 17. plats medans SC Heerenveen var på en 7. plats. Fortuna Sittard började med en 4-1-4-1 uppställning medans SC Heerenveen startade med en 5-3-2 uppställning.

Säsongen 2022/2023 möttes dessa lag i en Eredivisie den 2022-08-27. SC Heerenveen var det laget som drog längsta strået och vann med 2-1.

Den tidigare matchen mellan dessa lagen var en riktig cliffhanger.

Fortuna Sittard

Eredivisie tabell

Tyvärr så kommer Fortuna Sittard till spel i denna match med bara 16 poäng. Laget ligger på 13. plats i Eredivisie, med en minus statistik på 4 vinster, 8 förluster, och 4 oavgjorda.

Detta betyder, i den 18. omgången, har laget en fördel på 1 poäng, och Vitesse laget är precis bakom på en 14. plats.

Fortuna Sittard laget kommer till denna match med en rad 2 förluster i Eredivisie som har påverkat lagets moral.

Fortuna Sittard analys

Just nu i Eredivisie, har Fortuna Sittard gjort 20 och släppt in 29, efter 17 omgångar.

I ligan har Fortuna Sittards 44,5% i genomsnittligt bollinnehav. Inför matchen Fortuna Sittard – SC Heerenveen 2022/2023 hoppas fansen på att sitt lag ska ha lite mer bollinnehav och kunna göra ett par mål.

Bästa målskytt från Fortuna Sittard

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuell skicklighet är höjdpunkten Burak Yılmaz. Anfallaren har gjort mål 5 i ligan och hjälpt Fortuna Sittard att undvika förluster vid flertalet tillfällen.

SC Heerenveen

Eredivisie tabell

SC Heerenveen kommer till denna match med 24 poäng, och är på 8. plats i Eredivisie, efter ha vunnit 6 matcher totalt och förlust 4 gånger, totalt sett 6 oavgjorda.

SC Heerenveen analys

Laget har åstadkommit 16 mål framåt och släppt in 15 mål. Detta betyder att SC Heerenveen har en positiv målskillnad efter 17 omgångar.

SC Heerenveen anfallsspel är inte imponerande med enbart 4 skott i genomsnitt per match så gör laget inte särskilt många mål.

Att ha en låg måleffektivitet och spela på bortaplan brukar inte vara en bra kombination. Lag med låg måleffektivitet och ett medel på 1 mål per match kan kosta dem matchen.

När SC Heerenveen spelar borta finns det inte mycket utrymme för motståndarna att vinna över dem, med en resultatrad på 3 vinster, 1 förlust och 4 oavgjorda i Eredivisie.

Bästa målgöraren för SC Heerenveen

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Sydney van Hooijdonk. Har gjort mål 6 gånger den här säsongen och har hjälpt SC Heerenveen att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Fortuna Sittard är B. Yılmaz, som redan har gjort 5 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i SC Heerenveen S. van Hooijdonk, han har gjort 6 mål.

SC Heerenveen har släppt in 7 bortamål på 8 bortamatcher. Det rekommenderade spelet skulle vara att SC Heerenveen kommer att hålla nollan, kom ihåg att sista gången dessa lag möttes blev det 2-1, något att tänka på.

För dem som följer matchen live, kan det vara bra att känna till att mellan 75-90 minuten är en bra period där de flesta målen görs och som gör det till ett bra spel.

Eftersom SC Heerenveen har ett snitt på 1,13 mål per match när de spelar borta och att de knappast släpper in några mål på bortaplan, under 2,5 mål kan också vara ett utmärkt alternativ att ta hänsyn till.

Spel på hörnor

Någonting att utforska för att få bättre spelresultat är att notera snittet på 4,34 hörnor per match som man kan få om man lägger ihop antalet hörnor för båda lagen.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,71 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Vi vet att Fortuna Sittard är ett mer aggressivt lag som fått 3 röda kort den här säsongen, till skillnad från SC Heerenveen som fick bara rött kort en gång. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Fortuna Sittard – SC Heerenveen speltips 2022/2023: FAQ

När spelas matchen mellan Fortuna Sittard – SC Heerenveen?

Matchen kommer att spelas på onsdag den 25 januari 2023.

I vilken stadium och stad spelar Fortuna Sittard – SC Heerenveen?

Matchen kommer att spelas på Fortuna Sittard Stadion i Sittard.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Eredivisie match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 2-1 resultat för SC Heerenveen.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365!

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18534216
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information