Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Fortuna Sittard – Heracles Almelo 10 november 2023 | Topptipset tips för Eredivisie

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Eredivisie Netherlands

Matchen mellan Fortuna Sittard och Heracles Almelo i Eredivisie, Netherlands kommer att spelas på fredag den 10 november 2023, titta på speltipsen mellan Fortuna Sittard – Heracles Almelo 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Fortuna Sittard – Heracles Almelo kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Fortuna Sittard Stadion, i Sittard som har en kapacitet på 12500 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Fortuna Sittard – Heracles Almelo 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Eredivisie, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 3,04, nu är det ett snitt på 3,22 per match.

Fortuna Sittard senaste match

Fortuna Sittard fick med sig en förlust i sista matchen.Denna match spelades mot PEC Zwolle i Eredivisie och resultatet blev 2-0. De ställde upp med en 4-2-3-1 uppställning och leddes av A. Poldervaart.

Oddset på 2.25 på en förlust för hemmalaget visade att matchen skulle bli jämn.

Lagets försvarslinje gjorde långt ifrån sin bästa match. Ivo Pinto hade en hemsk match, misslyckades i flera viktiga moment, och var en av de spelarna som får ta på sig förlusten.

Heracles Almelo senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Eredivisie, Heracles Almelo, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot PSV med slutresultet blev 0-6.

Det gick att ana innan matchen att det skulle bli förlust. Det låga oddset på 1.22 detta kunde man utläsa det.

Fortuna Sittard vs Heracles Almelo h2h

Senaste gången som Heracles Almelo och Fortuna Sittard möttes var i Eredivisie. Heracles Almelo låg då på 14. plats och började med en 4-4-2 formation, medans Fortuna Sittard, som låg på en 16. plats, använde sig av en 4-1-4-1 taktik.

Säsongen 2021/2022 möttes dessa lag i en Eredivisie den 2022-04-03. Heracles Almelo var det laget som drog längsta strået och vann med 0-2.

Fortuna Sittard laget har under deras sista fem matcher haft bättre resultat än vad Heracles Almelo laget har haft.

Fortuna Sittard

Eredivisie tabell

Hur som helst så kommer Fortuna Sittard till matchen med 10 poäng och ligger på 14. plats i Eredivisie, laget har minus statistik med 5 förlorade matcher, vunna 2, och oavgjorda 4.

Inför den 12. omgången, har laget samma poäng till SC Heerenveen som ligger strax ovanför på 13. plats.

Fortuna Sittard har gått igenom en svår period i sina senaste matcher, förlorat sina senaste 4 matcher och spelat oavgjort i den sista. De behöver samla sig och hitta ett sätt att återhämta sig från denna formdipp om de vill rädda sin säsong.

Fortuna Sittard analys

Just nu i Eredivisie, har Fortuna Sittard gjort 8 och släppt in 19, efter 11 omgångar.

De senaste matcherna har visat att Fortuna Sittard har problem med att generera mål, med ett lågt antal gjorda mål och ett högt antal matcher där de inte lyckats göra mål. Detta tyder på att laget har svårt att skapa kvalitativa chanser och omvandla dem till mål, vilket indikerar behovet av förbättringar i deras anfallsspel.

4,09 är det genomsnittliga skotten på mål i en match för Fortuna Sittard. Det stör inte många lags målvakter och då blir det svårt att vinna sina matcher.

Med ett bollinnehav på 44,64% så brukar inte Fortuna Sittards styra sina matcher och det kan mycket väl bli ett problem i den här matchen. Fansen vill se sitt lag gör ett par mål i matchen Fortuna Sittard – Heracles Almelo 2023/2024 och kunna ha lite mer bollinnehav.

Kaj Sierhuis början hos sin nya klubb har varit allt annat än bra. Värvad inför denna säsong har han inte presterat bra, senaste matchen för Fortuna Sittard var heller inget undantag. Mot PEC Zwolle, lyckades han heller inte göra mål och stod för en dålig insats.

Heracles Almelo

Eredivisie tabell

Heracles Almelo kommer till denna match med 12 poäng, och är på 10. plats i Eredivisie, efter ha vunnit 3 matcher totalt och förlust 5 gånger, totalt sett 3 oavgjorda.

Laget har ingen nackdel mot Almere City som ligger på plats 9 i den 12. omgången och har samma antal poäng.

Heracles Almelo analys

Bästa målgöraren för Heracles Almelo

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Emil Hansson som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 4 gånger i ligan och hjälpt Heracles Almelo undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

För dem som följer matchen live, kan det vara bra att känna till att mellan 75-90 minuten är en bra period där de flesta målen görs och som gör det till ett bra spel.

Med tanke på att Heracles Almelo har ett snitt på 0,8 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Man bör tänka på att det kombinerade antalet hörnor för båda lagen ger ett snitt på 4,41 hörnor per match om ma vill ha bra resultat på sitt spel.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 4,55 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Fortuna Sittard – Heracles Almelo speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Fortuna Sittard – Heracles Almelo?

Matchen kommer att spelas på fredag den 10 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Fortuna Sittard – Heracles Almelo?

Matchen kommer att spelas på Fortuna Sittard Stadion i Sittard.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Eredivisie match, i säsongen 2021/2022, och slutade med 0-2 resultat för Heracles Almelo.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18853998
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information