Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Fortaleza – Flamengo 05 november 2023 | Topptipset tips för Serie A

Få senaste uppdateringarna från Betarena

seriea_brasil

Fortaleza och Flamengo är planerad att spelas på söndag den 05 november 2023 i den Serie A i Brazil, titta på speltipsen mellan Fortaleza – Flamengo 2023 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Fortaleza – Flamengo kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den välkända stadion Estádio Governador Plácido Aderaldo Castelo, i Fortaleza som har en kapacitet på 67000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Fortaleza – Flamengo 2023

I den nuvarande upplagan av Serie A, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,38, nu är det ett snitt på 2,54 per match.

Fortaleza senaste match

Fortaleza fick med sig en förlust i sista matchen.Denna match spelades mot Atlético Mineiro i Serie A och resultatet blev 3-1. De ställde upp med en 4-2-3-1 uppställning och leddes av J. Vojvoda.

Att det skulle förlora matchen var väntat. Det visade oddset som var 1.73.

Lagets försvarslinje gjorde långt ifrån sin bästa match. Tobias Figueiredo hade en hemsk match, misslyckades i flera viktiga moment, och var en av de spelarna som får ta på sig förlusten.

Flamengo senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Serie A, Flamengo, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Santos med slutresultet blev 1-2.

Denna förlust väntade de sig inte. De var favoriterna men förlorade, där oddsen i matchen var 7.00.

Fortaleza vs Flamengo h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Flamengo på en 3. plats i Serie A och Fortaleza på en 9. plats. Flamengo startar med en 4-2-2-2 uppställning, medans Fortaleza mönstrar en 5-3-2 uppställning.

I en Serie A match den 2023-07-01, var senaste gången som dessa lag möttes. Det blev vinst med 2-0 för Flamengo.

Flamengo insatser i de fem sista matcherna har varit relativt bra, till skillnad från Fortaleza.

Fortaleza

Serie A tabell

Fortaleza har för närvarande 42 poäng och ligger på en 9. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Copa Sul-Americana, med resultat på 12 vinster, 6 oavgjorda och 11 förluster.

Detta betyder, i den 32. omgången, har laget en fördel på 2 poäng, och Cuiabá laget är precis bakom på en 10. plats.

De befinner sig i mitten av ligatabellen i Serie A och har inga ambitioner att nå högre och det finns inga nedflyttnings hot, kommer Fortaleza att prova använda sig av hemmaplan för att vinna.

När det kommer till formen, kommer laget från en serie med 3 förluster i Serie A, vilket inte är ett bra omen inför nästa match.

Fortaleza analys

När det har spelats 31 omgångar i Serie A, har Fortaleza totalt 34 gjorda mål och 32 insläppta mål.

Inför matchen Fortaleza – Flamengo 2023 bör laget ansträng sig lite mer för att ha kvar bollinnehavet. Fortalezas har ett genomsnittligt bollinnehav på 46,93%, det visar att laget inte tar initiativet i matcherna så ofta.

Är naturligt starkare på hemmaplan än som bortalag, har vunnit 4 matcher på bortaplan. På hemmaplan har laget visat sig vara bättre, har plusstatistik med 8 vinster mot 2 förluster och 4 oavgjorda.

Bästa målskytt från Fortaleza

När vi analyserar lagets anfall i ligan än så länge, har de individuella insatserna från Juan Martin Lucero varit höjdpunkterna. Hjälpt Fortaleza med 8 gjorda mål den här säsongen, anfallaren har varit avgörande för att få med sig positiva resultat.

Det ska noteras att 3 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Flamengo

Serie A tabell

Flamengo har 50 poäng och ligger på 6. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till CONMEBOL Libertadores Qualifiers, med resultaten 14 vinster, 8 oavgjorda och 8 förluster.

Detta betyder att i den 32. omgången har laget en fördel med 1 poäng i relation till Athletico PR laget som är på den 7. plats.

Flamengo analys

Flamengo har släppt in 36 mål och gjort 44 mål vilket ger dem en positiv målskillnad. Det har spelats 31 omgångar i ligan.

Flamengo har självförtroende som bortalag och tror på att de kan störa motståndarlaget. Detta beror bland annat på att laget har Adenor Bacchi på bänken, en mycket strategisk tränare som har överraskat många motståndare genom sin karriär.

Lag har vanligtvis en viss kontroll över motståndarna om de har ett bollinnehav på över 50%. Detta är anledningen till att Flamengo laget vanligtvis har ett genomsnittligt bollinnehav på 58,73% för att kontrollera matchen.

Flamengo är ett mer offensivt lag än Fortaleza, de har 3476 anfall mot 2979 för Fortaleza, har gjort 44 mål. I jämförelse, så har Fortaleza gjort 34 mål.

Med en upptagen schemalagd, Flamengo kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Fortaleza och Flamengo med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målgöraren för Flamengo

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Pedro. Anfallaren har gjort mål 8 gånger den här säsongen och har hjälpt Flamengo att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 4 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Fortaleza är Juan Martin Lucero, som redan har gjort 8 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Flamengo Pedro, han har gjort 8 mål.

Ett bra spel skulle kunna göras mellan 75-90 minuten av matchen eftersom mest mål görs då.

Med tanke på att Flamengo har ett snitt på 1,56 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Bra spelresultat kan man få om man noterar att det är ett genomsnitt på 5,05 hörnor per match.

Spel på kort

Fortaleza har ett snitt på 2,4 gula kort per match när det gått 31 omgångar, Flamengo har ett snitt på 2. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 4,61 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Vi vet att Flamengo är ett mer aggressivt lag som fått 4 röda kort den här säsongen, mycket annorlunda för Fortaleza som fick bara rött kort en gång. Både rött och gult kort kan vara bra att spela på.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Fortaleza – Flamengo speltips 2023: FAQ

När spelas matchen mellan Fortaleza – Flamengo?

Matchen kommer att spelas på söndag den 05 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Fortaleza – Flamengo?

Matchen kommer att spelas på Estádio Governador Plácido Aderaldo Castelo i Fortaleza.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Serie A match, i säsongen 2023, och slutade med 2-0 resultat för Flamengo.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18791357
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information