Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Fortaleza – Athletico PR 02 juni 2024 | Topptipset tips för Serie A

Få senaste uppdateringarna från Betarena

seriea_brasil

Fortaleza och Athletico PR är planerad att spelas på söndag den 02 juni 2024, kl 21:30h (UTC), i den Serie A i Brazil, titta på speltipsen mellan Fortaleza – Athletico PR 2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Fortaleza – Athletico PR kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den välkända stadion Estádio Municipal Presidente Getúlio Vargas, i Fortaleza som har en kapacitet på 67000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Fortaleza – Athletico PR 2024

Det har gjort mindre mål i Serie A än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 2,49 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,35 mål per spelad match.

Fortaleza senaste match

I sista matchen spelade de med en 3-5-2 uppställning. Fortaleza har en i bagaget seger från förra matchen. Laget leddes av J. Vojvoda och Matchen spelades mot Sportivo Trinidense i Copa Sudamericana och slutade med 2-1.

Detta positiva resultatet bekräftade deras favoritskap, på oddset 1.10.

Athletico PR senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Copa Sudamericana, Athletico PR, som använde en 3-4-1-2 uppställning mot Danubio med slutresultet blev 1-2.

Favoritskapet låg på dem men de lyckades ändån förlora matchen, oddset på att de skulle förlora var 15.00.

Fortaleza vs Athletico PR h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Athletico PR på en 7. plats i Serie A och Fortaleza på en 9. plats. Athletico PR startar med en 3-4-3 uppställning, medans Fortaleza mönstrar en 4-2-3-1 uppställning.

Deras senaste Serie A match 2023 som spelades den 2023-11-08 slutade oavgjort 1-1.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Athletico PR har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med Fortaleza.

Lag med deras unika styrka och mål.

N. Back och G. Rodrigues de Oliveira kommer att finns längs med sidlinjerna medans J. Gobi kommer att finnas på planen i denna match.

Fortaleza

Serie A tabell

Fortaleza har för närvarande 7 poäng och ligger på en 10. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Copa Sul-Americana, med resultat på 1 vinst, 4 oavgjorda och 0 förluster.

Vilket betyder att i 7. omgången, har laget över Internacional som ligger på plats 11, ingen fördel.

Fortaleza som är placerade i mitten av ligatabellen i den Serie A utan några ambitioner att nå högre eller några nedflyttning problem kommer att dra nytta av hemmaplan för att vinna.

Fortaleza analys

Fortaleza har gjort 5 och släppt in 4, efter 6 spelade omgångar i Serie A.

Med ett bollinnehav på 41,2% så brukar inte dens styra sina matcher och det kan mycket väl bli ett problem i den här matchen. Fansen vill se sitt lag gör ett par mål i matchen Fortaleza – Athletico PR 2024 och kunna ha lite mer bollinnehav.

Med en upptagen schemalagd, Fortaleza kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Fortaleza och Athletico PR med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Athletico PR

Serie A tabell

Athletico PR har 13 poäng och ligger på 1. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till CONMEBOL Libertadores, med resultaten 4 vinster, 1 oavgjort och 1 förlust.

Athletico PR analys

6 omgångar har spelats och då har Athletico PR gjort 9 mål och släppt in 3, vilket ger dem en positiv målskillnad.

Med 2 vinster i Serie A i rad, Athletico PR utmärkta form gör dem till favoriter.

En annan faktor som bör beaktas i denna match är Alexi Stival strikta stil. Särskilt under en bortamatch kan tränarens karaktär, som verkar vara väldigt involverad i sitt lag, speciellt i de mest kritiska ögonblicken, spela en avgörande roll.

Inför den andra omgången förbereder sig Athletico PR för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 4,67 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Det är ett top 5-lag i Serie A som vill hålla sig till bra insatser!

Athletico PR är ett mer offensivt lag än Fortaleza, de har 579 anfall mot 449 för Fortaleza, har gjort 9 mål. I jämförelse, så har Fortaleza gjort 5 mål.

Bästa målgöraren för Athletico PR

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Agustín Canobbio. Har gjort mål 2 gånger den här säsongen och har hjälpt Athletico PR att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det flesta målen görs mellan 75-90 som vissa studier visar, vilket gör att detta är en bra tid att placera spelen på för dem som följer matchen live.

Spel på under 2,5 mål är ett alternativ för att addera de målen som gjorts hemma av Fortaleza 1 och bortalaget Athletico PR 1 överstiger inte snittet på 3 mål, så skulle detta vara ett bra spel på denna match.

Spel på hörnor

Man bör tänka på att det kombinerade antalet hörnor för båda lagen ger ett snitt på 5,56 hörnor per match om ma vill ha bra resultat på sitt spel.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 4,83 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Fortaleza – Athletico PR speltips 2024: FAQ

När spelas matchen mellan Fortaleza – Athletico PR?

Matchen kommer att spelas på söndag den 02 juni 2024.

I vilken stadium och stad spelar Fortaleza – Athletico PR?

Matchen kommer att spelas på Estádio Municipal Presidente Getúlio Vargas i Fortaleza.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Serie A match, i säsongen 2023, och slutade med 1-1 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
19095139
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information