Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Fleetwood Town – Port Vale 03 februari 2024 | Topptipset tips för League One

Få senaste uppdateringarna från Betarena

league one england

En League One match mellan Fleetwood Town och Port Vale kommer att spelas på lördag den 03 februari 2024, kl 15:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Fleetwood Town – Port Vale 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Fleetwood Town – Port Vale kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Highbury Stadium, i Fleetwood som har en kapacitet på 5500 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Fleetwood Town – Port Vale 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte League One ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,53 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,57 det genomsnittliga målen denna säsong.

Fleetwood Town senaste match

I sista matchen spelade de med en 3-4-3 uppställning. Fleetwood Town har en i bagaget oavgjort från förra matchen. Laget leddes av C. Adam och Matchen spelades mot Wycombe Wanderers i League One och slutade med 2-2.

Favoritskapet låg på det andra laget så ett oavgjort resultat med (odd 3.50) var ett bra resultat.

Fleetwood Town stod för en blek insats men en av spelarna som kom upp i normal nivå var Ronan Coughlan. Med en bra insats och bra passningar, var hans insats var viktig för laget så att de inte skulle förlora matchen.

Port Vale senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i League One, Port Vale, som använde en 3-4-1-2 uppställning mot Portsmouth med slutresultet blev 0-1.

En ganska jämn match väntades, med oddet 2.00 på att hemmalaget skulle förlora.

Fleetwood Town vs Port Vale h2h

Senaste gången som Fleetwood Town och Port Vale möttes var i Carabao Cup. Fleetwood Town låg då på 1. plats och började med en 3-5-2 formation, medans Port Vale, som låg på en 2. plats, använde sig av en 3-1-4-2 taktik.

Den 2023-08-08 2023/2024 i Carabao Cup möttes lagen och slutade med en vinst för Port Vale med 3-2.

Den sista gången som dessa lag möttes, var det ingen enkel seger!

Port Vale insatser i de fem sista matcherna har varit relativt bra, till skillnad från Fleetwood Town.

Fleetwood Town

League One tabell

Fleetwood Town har spelat in 19 poäng och ligger på 24. plats i tabellen, just nu ligger laget på Nedflyttning. Lagets resultat är än så länge 4 vinster, 17 förluster, plus 7 oavgjorda.

Carlisle United ligger strax ovanför på en 23. plats i den 31. omgången, kommer laget ha en liten nackdel med 1 poäng.

Fleetwood Town analys

Efter 30 omgångar, har Fleetwood Town släppt in mer mål än de har gjort. De har släppt in totalt 50 mål än så länge och gjort 25 mål.

Fleetwood Town har ett genomsnittligt bollinnhav på 47,61% i ligan. därför är det inte ett lag som för sina matcher, vilket kan bli ett problem i denna match. Därför hoppas fansen på att laget ska ha mer bollinnehav i denna Fleetwood Town – Port Vale 2023/2024 match och lyckas att konvertera det till mål.

Bästa målskytt från Fleetwood Town

Jack Marriott har dominerat offensiven och har varit den individuella höjdpunkten denna säsong. Anfallaren har redan gjort mål 5 gånger den här säsongen, och har blivit avgörande för de fina resultaten som Fleetwood Town har fått med sig i flera matcher.

Port Vale

League One tabell

Port Vale kommer till denna match med 30 poäng, och är på 20. plats i League One, efter ha vunnit 8 matcher totalt och förlust 12 gånger, totalt sett 6 oavgjorda.

Med en liten nackdel med 1 poäng mot Wycombe Wanderers som ockuperar plats 19, laget börjar den 31. omgången.

Port Vale analys

Inför den andra omgången förbereder sig Port Vale för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 4,41 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Port Vale är ett mer offensivt lag än Fleetwood Town, de har 2848 anfall mot 2728 för Fleetwood Town, har gjort 28 mål. I jämförelse, Fleetwood Town som har gjort 25 mål.

Bästa målgöraren för Port Vale

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Ben Garrity som har utmärkt sig. Mittfältare har gjort mål 8 gånger i ligan och hjälpt Port Vale undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Fleetwood Town är Jack Marriott, som redan har gjort 5 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Port Vale Ben Garrity, han har gjort 8 mål.

En bra tid att spela för dem som tittar på matchen live är i 75-90 minuten där görs flest må.

Med tanke på att Port Vale har ett snitt på 0,79 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

En bra sak att tänka på för dem som vill få ett bra resultat på sitt spel är att det finns ett genomsnitt på 5,82 hörnor per match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Vi vet att Fleetwood Town är ett mer aggressivt lag som fått 7 röda kort den här säsongen, till skillnad från Port Vale som fick bara rött kort två gånger. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Fleetwood Town – Port Vale speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Fleetwood Town – Port Vale?

Matchen kommer att spelas på lördag den 03 februari 2024.

I vilken stadium och stad spelar Fleetwood Town – Port Vale?

Matchen kommer att spelas på Highbury Stadium i Fleetwood.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Carabao Cup match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 3-2 resultat för Port Vale.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18849523
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information