Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Fiorentina – Bologna 12 november 2023 | Topptipset tips för Serie A

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Serie_A_Italy

Fiorentina och Bologna kommer att spela en match i Serie A på måndagen den söndag 12 november 2023, titta på speltipsen mellan Fiorentina – Bologna 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Fiorentina – Bologna kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den välkända stadion Stadio Artemio Franchi, i Firenze som har en kapacitet på 47300 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Fiorentina – Bologna 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Serie A ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,55 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,57 det genomsnittliga målen denna säsong.

Fiorentina senaste match

Förra matchen spelades mot Juventus i Serie A och slutade med 0-1. Då leddes laget av V. Italiano, de ställde upp med en 4-2-3-1 formation. Fiorentina har en förlust från förra omgången.

Oddset var 2.60 på att hemmalaget skulle förlora, matchen förväntades bli jämn.

Fabiano Parisi hade en hemsk match och tog fel beslut i många viktiga moment, han får absolut ta på sig denna förlust. Försvararna gjorde inte sin bästa match.

Bologna senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Serie A, Bologna, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Lazio med slutresultet blev 1-0.

När man tittar på oddset gör hemmalaget så är det tydligt att det kommer att bli en jämn match (2.70).

Fiorentina vs Bologna h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Fiorentina på en 12. plats i Serie A och Bologna på en 9. plats. Fiorentina startar med en 4-3-3 uppställning, medans Bologna mönstrar en 4-2-3-1 uppställning.

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Serie A match den 2023-02-05, hänvisar till säsongen 2022/2023, vilket slutade med en vinst för Bologna med 1-2.

Senast dessa två lag mötte varandra, lyckades inget av dem att få någon fördel.

Bologna har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med Fiorentina.

Fiorentina

Serie A tabell

Hemmalaget ligger på 8. plats i ligan med 17 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 5 vinster, 4 förluster och, 2 oavgjorda.

Roma ligger strax ovanför på en 7. plats i den 12. omgången, med samma antal poäng.

Fiorentina laget anländer till matchen med en mittenplacering i Serie A tabellen, utan att uppfatta press för att göra bra resultat men vill göra en bra match.

Fiorentina laget kommer till denna match med en rad 3 förluster i Serie A som har påverkat lagets moral.

Fiorentina analys

Med totalt 18 gjorda mål och 15 insläppta mål. Ligger Fiorentina på en positiv målskillnad efter 11 omgångar.

För att kontrollera spelet, försöker Fiorentina laget att ha ett genomsnittligt bollinnehav på 58,55%. Detta beror på att lag brukar ha viss kontroll på sina motståndare om de har ett bollinnehav över 50%.

Fiorentina är mer offensiva än Bologna, som har 1306 anfall mot 1070 för Bologna, har gjort mål 18 gånger. I jämförelse, Bologna konvertera till mål 12 gånger.

Bästa målskytt från Fiorentina

När vi analyserar lagets anfall i ligan än så länge, har de individuella insatserna från Nicolás González varit höjdpunkterna. Hjälpt Fiorentina med 5 gjorda mål den här säsongen, anfallaren har varit avgörande för att få med sig positiva resultat.

Bologna

Serie A tabell

Bologna har 18 poäng och ligger på 6. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till UEFA Conference League Play-offs, med resultaten 4 vinster, 6 oavgjorda och 1 förlust.

Bologna analys

Efter 11 omgångar har Bologna en plusstatistik när det kommer till antalet gjorda och insläppta mål. Laget har gjort 12 mål och släppt in 8 mål.

Riccardo Calafiori är allt mer framträdande för laget, en försvarare som kom inför den här säsongen, gjorde ännu en bra match senast. I matchen mot Lazio var han väldigt tongivande, utstrålade säkerhet och visar att han verkligen har anpassat sig till sin nya klubb.

Bästa målgöraren för Bologna

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Riccardo Orsolini som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 4 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Bologna har nått i flera matcher.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Historiska information: Bologna

Med 7 vunna titlar i ligans historia, är Bologna laget ett av dem främsta lagen i ligan. Lagets meritlista kan betydelse för slutresultatet i matchen; Det skulle inte vara första gången som laget lyckas överraska med en vinst när det haft lite sämre resultat.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Fiorentina är Nicolás González, som redan har gjort 5 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Bologna Riccardo Orsolini, han har gjort 4 mål.

Ett bra spel skulle kunna göras mellan 75-90 minuten av matchen eftersom mest mål görs då.

Spel på under 2,5 mål är ett alternativ för att addera de målen som gjorts hemma av Fiorentina 1,6 och bortalaget Bologna 0,8 överstiger inte snittet på 3 mål, så skulle detta vara ett bra spel på denna match.

Spel på hörnor

För att få bra spel resultat, kom ihåg att det finns genomsnitt på 4,5 hörnor per match när hörnstatistiken från båda lagen läggs ihop.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4,09 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Fiorentina – Bologna speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Fiorentina – Bologna?

Matchen kommer att spelas på söndag den 12 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Fiorentina – Bologna?

Matchen kommer att spelas på Stadio Artemio Franchi i Firenze.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Serie A match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 1-2 resultat för Bologna.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18867419
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information