Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Feyenoord – NEC 25 januari 2023 | Topptipset tips för Eredivisie

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Eredivisie Netherlands

Feyenoord och NEC kommer att spela en match i Eredivisie på måndagen den onsdag 25 januari 2023, titta på speltipsen mellan Feyenoord – NEC 2022/2023 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Feyenoord – NEC kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den välkända stadion Stadion Feijenoord, i Rotterdam som har en kapacitet på 51177 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Feyenoord – NEC 2022/2023

I den nuvarande upplagan av Eredivisie, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,88, nu är det ett snitt på 2,99 per match.

Feyenoord senaste match

Förra matchen spelades mot FC Groningen i Eredivisie och slutade med 0-3. Då leddes laget av A. Slot, de ställde upp med en 4-2-3-1 formation. Feyenoord har en seger från förra omgången.

Detta positiva resultatet bekräftade deras favoritskap, på oddset 1,5.

Det stora namnet för lagets positiva resultat var Igor Paixão. Förutom att göra 1 mål i matchen, hade han flera andra bra moment i matchen och hjälpte Feyenoord till en vinst.

NEC senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Eredivisie, NEC, som använde en 4-3-3 uppställning mot FC Emmen med slutresultet blev 3-1.

1,91 i odds på hemmalaget visar att det kommer bli en jämn tillställning.

Feyenoord vs NEC h2h

NEC var på en 11. plats i Eredivisie medans Feyenoord var på en 4. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. NEC börjar matchen med en 4-2-3-1 uppställning, samma uppställning som Feyenoord använde i den matchen.

Dessa lag spelade senast mot varandra i en omtvistad Eredivisie match under säsongen 2022/2023 och slutade oavgjort 1-1.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Feyenoord

Eredivisie tabell

Feyenoord har spelat in 37 poäng och ligger på 1. plats i tabellen, just nu ligger laget på UEFA Champions League. Lagets resultat är än så länge 11 vinster, 1 förlust, plus 4 oavgjorda.

Vilket betyder att i 18. omgången, har laget över PSV som ligger på plats 2, en fördel med 2 poäng.

Feyenoord analys

Med en positiv målskillnad för Feyenoord, på 39 gjorda mål och 14 insläppta mål på 17 omgångar.

Feyenoord laget försöker oftast att kontrollera matchen med ett genomsnittligt bollinnehav på 58,38%. Lag med över 50% av bollinnehavet har vanligtvis kontroll på motståndarna.

Feyenoord är mer offensiva än NEC, som har 2041 anfall mot 1647 för NEC, har gjort mål 39 gånger. I jämförelse, NEC konvertera till mål 23 gånger.

Bästa målskytt från Feyenoord

Individuellt sett är det lagets offensiva spelare Danilo som har stuckit ut mest i ligan än så länge. Har redan gjort mål 8 den här säsongen och har hjälpt Feyenoord få positiva resultat vid fler tillfällen.

NEC

Eredivisie tabell

NEC kommer till denna match med 22 poäng, och är på 9. plats i Eredivisie, efter ha vunnit 4 matcher totalt och förlust 3 gånger, totalt sett 10 oavgjorda.

I den 18. omgången, har laget en liten nackdel med 2 poäng jämfört med SC Heerenveen som ligger straxt över på 8. plats.

NEC analys

NEC har släppt in 18 mål och gjort 23 mål vilket ger dem en positiv målskillnad. Det har spelats 17 omgångar i ligan.

Bästa målgöraren för NEC

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Landry Dimata. Anfallaren har gjort mål 5 gånger den här säsongen och har hjälpt NEC att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Feyenoord är D. Pereira da Silva, som redan har gjort 8 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i NEC L. Dimata, han har gjort 5 mål.

För de som letar efter ett bra spel, notera att de flesta målen görs mellan 75-90 minuten i matcherna vilket kan vara till hjälp.

Spelet på under 2,5 mål ser ut att vara ett bra alternativ med tanke på att NEC har ett snitt på 0,75 mål per match som bortalag. Detta spel är ett användbart alternativ eftersom NEC inte släpper in några mål på bortaplan.

Spel på hörnor

Någonting att utforska för att få bättre spelresultat är att notera snittet på 6,61 hörnor per match som man kan få om man lägger ihop antalet hörnor för båda lagen.

Feyenoord är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 7,69 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Feyenoord i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 2,59 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Feyenoord – NEC speltips 2022/2023: FAQ

När spelas matchen mellan Feyenoord – NEC?

Matchen kommer att spelas på onsdag den 25 januari 2023.

I vilken stadium och stad spelar Feyenoord – NEC?

Matchen kommer att spelas på Stadion Feijenoord i Rotterdam.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Eredivisie match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 1-1 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365!

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18534218
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information