Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Ferroviario Beira – ENH Vilankulo 05 november 2023 | Topptipset tips för Mocambola

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Mocambola Mozambique

Matchen mellan Ferroviario Beira och ENH Vilankulo i Mocambola, Mozambique kommer att spelas på söndag den 05 november 2023, titta på speltipsen mellan Ferroviario Beira – ENH Vilankulo 2023, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Ferroviario Beira – ENH Vilankulo kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estádio do Costa do Sol, i Maputo som har en kapacitet på 10000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Ferroviario Beira – ENH Vilankulo 2023

Trots att det är en ny säsong, har inte Mocambola ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,02 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,1 det genomsnittliga målen denna säsong.

Ferroviario Beira senaste match

Ferroviario Beira fick med sig en förlust i sista matchen.Denna match spelades mot Ferroviário Nampula i Mocambola och resultatet blev 1-0.

Denna förlust väntade de sig inte. De var favoriterna men förlorade, där oddsen i matchen var .

ENH Vilankulo senaste match

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en oavgjort i deras senaste match. En match i Mocambola, ENH Vilankulo mötte Baía de Pemba lag, och resultatet slutade med 1-1.

Ferroviario Beira vs ENH Vilankulo h2h

Den sista gången som dessa lag möttes i en Mocambola match var 2023-07-01, hänvisning till säsongen 2023, i en tävlingsmatch som slutade oavgjort 0-0.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Ferroviario Beira

Mocambola tabell

Ferroviario Beira har för närvarande 36 poäng och ligger på en 1. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för CAF Champions League, med resultat på 10 vinster, 6 oavgjorda och 5 förluster.

Vilket betyder att laget har samma antal poäng in den 22. omgången, med Ferroviário Nampula som jagar de andra på en 2. plats.

Ferroviario Beira analys

Eftersom detta är den sista omgången av ligan är matchernas dynamik fylld av förväntan och betydelse. I denna avgörande fas, där varje poäng kan göra en skillnad, befinner sig vissa lag i unika situationer som lägger till en extra dimension av spänning inför deras sista match. Låt oss titta på hur den sista omgången påverkar Ferroviario Beira och deras position i ligatabellen.

Ferroviario Beira har efter 21 omgångar en positiv målskillnad. De har totalt 24 gjorda mål och släppt in 13 stycken.

Efter att ha vunnit 3 matcher på bortaplan jämfört med att spela matcher på hemmaplan som har gett dem resultaten 7 vinster, 1 förlust och 2 oavgjorda. Detta bevisar att laget är mycket starkare när de spelar på sin hemmaplan.

ENH Vilankulo

Mocambola tabell

ENH Vilankulo kommer till denna match med 28 poäng, och är på 9. plats i Mocambola, efter ha vunnit 7 matcher totalt och förlust 7 gånger, totalt sett 7 oavgjorda.

Med en liten nackdel med 1 poäng mot Ferroviário Maputo som ockuperar plats 8, laget börjar den 22. omgången.

ENH Vilankulo analys

Eftersom detta är den sista rundan av ligan är matchernas dynamik fylld av förväntan och betydelse. I denna avgörande fas, där varje poäng kan göra skillnad, befinner sig vissa lag i unika situationer som tillför en extra dimension av spänning till deras sista match. Låt oss se hur den sista rundan påverkar ENH Vilankulo och deras position i ligatabellen.

Det har passerat 21 omgångar och ENH Vilankulo har släppt in fler mål än de gjort. Totalt sett har de släppt in totalt 15 mål och gjort 13 mål.

Det senaste matchresultatet avslöjade att ENH Vilankulo har en oförmåga att omvandla sina chanser till mål, vilket behöver åtgärdas för att de ska kunna konkurrera på hög nivå.

ENH Vilankulo har ett väldigt bra utfall på bollar som hamnar i mål på sina skott. 40% av alla skott som träffar mål går i mål eller 0,65 mål. Genomsnitt skotten per match är 0,4 och är inte det bästa.

Att de spelar på bortaplan kan detta leda till ett dåligt resultat när de har så låg måleffektivitet. När antalet gjorda mål inte överstiger 0,65 mål per match, kan sluta illa.

ENH Vilankulo har lagt ner några bra prestationer på senaste tiden, med 2 vinster och 2 oavgjorda matcher i deras senaste 5 matcher. De behöver fortsätta arbeta hårt och bygga vidare på sina senaste framgångar om de vill bibehålla sin form och utmana om den bästa möjliga positionen.

Intressanta fakta om spelet

Trots ett lägre antal skott per match, har Ferroviario Beira en hög konverteringsfrekvens och en anfallare i toppform, vilket gör dem till favoriter att göra det första målet i denna match mot ENH Vilankulo, som har en tendens att släppa in mål tidigt.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det flesta målen görs mellan 75-90 som vissa studier visar, vilket gör att detta är en bra tid att placera spelen på för dem som följer matchen live.

Med tanke på att ENH Vilankulo har ett snitt på 0,5 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

För gynnsamma spelresultat, notera att om man kombinera antalet hörnor för båda lagen så ger det ett snitt på 0,68 hörnor per match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 0,57 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Ferroviario Beira – ENH Vilankulo speltips 2023: FAQ

När spelas matchen mellan Ferroviario Beira – ENH Vilankulo?

Matchen kommer att spelas på söndag den 05 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Ferroviario Beira – ENH Vilankulo?

Matchen kommer att spelas på Estádio do Costa do Sol i Maputo.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Mocambola match, i säsongen 2023, och slutade med 0-0 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18972975
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information