Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Feirense – Santa Clara 02 september 2023 | Topptipset tips för Segunda Liga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Segunda Liga Portugal

En Segunda Liga match mellan Feirense och Santa Clara kommer att spelas på lördag den 02 september 2023, titta på speltipsen mellan Feirense – Santa Clara 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Feirense – Santa Clara kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estádio Marcolino de Castro, i Santa Maria da Feira som har en kapacitet på 12000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Feirense – Santa Clara 2023/2024

Feirense kommer från en förlust match i förra omgången. Matchen spelades mot Academico Viseu i Segunda Liga och slutade 2-0. Laget leddes av R. Pinho de Sousa och de spelade med en 4-3-3 uppställning.

Att det skulle förlora matchen var väntat. Det visade oddset som var 1.60.

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Segunda Liga, Santa Clara, som använde en 3-4-3 uppställning mot Vilaverdense med slutresultet blev 2-0.

1.57 i odds, visade att de var favoriter redan innan matchen började.

Senast dessa lag möttes i League Cup, i låg Santa Clara på en 5. plats medans Feirense var på en 3. plats. Santa Clara började med en 4-2-3-1 uppställning medans Feirense startade med en 3-4-3 uppställning.

Säsongen 2022/2023 möttes dessa lag i en League Cup den 2022-12-08. Feirense var det laget som drog längsta strået och vann med 4-3.

Feirense

Aktuell tabell

För tillfället befinner sig Feirense på 14. plats i ligan med 3 poäng fram till den 4. omgången.

Feirense analys

Just nu i Segunda Liga, har Feirense gjort 3 och släppt in 5, efter 3 omgångar.

Feirense laget försöker oftast att kontrollera matchen med ett genomsnittligt bollinnehav på 58%. Lag med över 50% av bollinnehavet har vanligtvis kontroll på motståndarna.

Santa Clara

Aktuell tabell

Santa Clara är för närvarande på 2. plats i ligan efter 4. omgången, de har samlat ihop 7 poäng från deras matcher så här långt denna säsong.

Santa Clara analys

Spelförslag på detta spel:

Nu när vi är i början av den här säsongen finns det fortfarande för lite statistik att analysera, som skulle bli några bra förslag på spel. Det är dock viktigt att notera att det vanligtvis blir mål i första halvlek i de första matcherna på säsongen. Lagen känner sig lite fram och man kan inte dra några slutsatser när man tittar på tabellen.

Spel på hörnor

På grund av att det är i början av säsongen så kan man inte läsa ut så mycket av statistiken, men vad vi kan läsa ut är vad dessa två lag har för genomsnitt av hörnor per match. När vi lägger ihop antalet hörnor som dessa två lag har fått hittills når vi ett snitt på 4,16 per match.

Feirense är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,33 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Feirense i denna match.

Spel på mål

I de första matcherna i ligan kan antal gjorda och insläppta mål av båda lagen vara ett bra spelparameter. Feirense gjorde inget mål och släppt in mål vid 0 möjligheter i den förra omgången, medan Santa Clara gjort mål 0 gånger och släppte in 0 mål.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Feirense – Santa Clara speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Feirense – Santa Clara?

Matchen kommer att spelas på lördag den 02 september 2023.

I vilken stadium och stad spelar Feirense – Santa Clara?

Matchen kommer att spelas på Estádio Marcolino de Castro i Santa Maria da Feira.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en League Cup match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 4-3 resultat för Feirense.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18870037
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information