Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Feirense – Leixões 19 april 2024 | Topptipset tips för Segunda Liga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Segunda Liga Portugal

En Segunda Liga match mellan Feirense och Leixões kommer att spelas på fredag den 19 april 2024, kl 17:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Feirense – Leixões 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Feirense – Leixões kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estádio Marcolino de Castro, i Santa Maria da Feira som har en kapacitet på 12000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Feirense – Leixões 2023/2024

Det har gjort mindre mål i Segunda Liga än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 2,64 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,36 mål per spelad match.

Feirense senaste match

Feirense kommer från en oavgjort match i förra omgången. Matchen spelades mot Mafra i Segunda Liga och slutade 0-0. Laget leddes av R. Pinho de Sousa och de spelade med en 3-4-3 uppställning.

Det blev som väntat en väldigt jämn match, det var rättvist med ett oavgjort resultat, oddset på detta spel blev 3.25.

Leixões senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i Segunda Liga, Leixões, som använde en 4-3-3 uppställning mot Torreense med slutresultet blev 1-1.

En väldigt jämn match var väntad, så ett oavgjort resultat var väntat, med odds på 3.25.

Feirense vs Leixões h2h

Senaste gången som Feirense och Leixões möttes var i Segunda Liga. Feirense låg då på 12. plats och började med en 3-5-2 formation, medans Leixões, som låg på en 14. plats, använde sig av en 3-4-1-2 taktik.

Den sista gången som dessa lag möttes i en Segunda Liga match var 2023-12-09, hänvisning till säsongen 2023/2024, i en tävlingsmatch som slutade oavgjort 0-0.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Leixões insatser i de fem sista matcherna har varit relativt bra, till skillnad från Feirense.

Feirense

Segunda Liga tabell

Feirense har för närvarande 26 poäng och ligger på en 16. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Nedflyttnings slutspel, med resultat på 7 vinster, 5 oavgjorda och 17 förluster.

Vilket betyder att laget är framför CF Os Belenenses laget som ligger på plats 17 i den 30. omgången och har en nackdel på 3 poäng.

Feirense analys

Än så länge har Feirense gjort 25 mål och släppt in 42 mål. Detta efter 29 omgångar.

Feirense går igenom en svacka i sin form, efter att ha förlorat sina senaste 3 matcher och spelat oavgjort i de andra 2. De behöver samla ihop sig och hitta ett sätt att komma tillbaka till vinnande vägar om de vill fortsätta vara konkurrenskraftiga i ligan.

De senaste matcherna har avslöjat att Feirense har svårt att göra mål, vilket kan bero på deras ineffektivitet i att skapa målchanser.

3,83 är det genomsnittliga skotten på mål i en match för Feirense. Det stör inte många lags målvakter och då blir det svårt att vinna sina matcher.

Feirense är mer offensiva än Leixões, som har 2911 anfall mot 2810 för Leixões, har gjort mål 25 gånger. I jämförelse, Leixões konvertera till mål 23 gånger.

Bästa målskytt från Feirense

När vi analyserar lagets anfall i ligan än så länge, har de individuella insatserna från Carnejy Antoine varit höjdpunkterna. Hjälpt Feirense med 4 gjorda mål den här säsongen, anfallaren har varit avgörande för att få med sig positiva resultat.

Leixões

Segunda Liga tabell

Leixões kommer till denna match med 31 poäng, och är på 14. plats i Segunda Liga, efter ha vunnit 6 matcher totalt och förlust 10 gånger, totalt sett 13 oavgjorda.

Vilket betyder att laget har ett övertag på 1 poäng in den 30. omgången, med UD Oliveirense som jagar de andra på en 15. plats.

Leixões analys

Leixões har haft svårigheter med att scorea i de senaste matcherna, vilket indikerar att deras anfallsspel behöver förbättras för att kunna vinna matcher.

Att de spelar på bortaplan kan detta leda till ett dåligt resultat när de har så låg måleffektivitet. När antalet gjorda mål inte överstiger 0,79 mål per match, kan sluta illa.

Bästa målgöraren för Leixões

Paulo Gomes Ferreira har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 5 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda Leixões till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Feirense är Carnejy Antoine, som redan har gjort 4 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Leixões Paulo Gomes Ferreira, han har gjort 5 mål.

För dem som följer matchen live, kan det vara bra att känna till att mellan 75-90 minuten är en bra period där de flesta målen görs och som gör det till ett bra spel.

Spel på under 2,5 mål är ett alternativ för att addera de målen som gjorts hemma av Feirense 1,14 och bortalaget Leixões 1 överstiger inte snittet på 3 mål, så skulle detta vara ett bra spel på denna match.

Spel på hörnor

Bra spelresultat kan man få om man noterar att det är ett genomsnitt på 4,66 hörnor per match.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 5,21 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Vi vet att Leixões är ett mer aggressivt lag som fått 4 röda kort den här säsongen, mycket annorlunda för Feirense som fick bara rött kort en gång. Både rött och gult kort kan vara bra att spela på.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Feirense – Leixões speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Feirense – Leixões?

Matchen kommer att spelas på fredag den 19 april 2024.

I vilken stadium och stad spelar Feirense – Leixões?

Matchen kommer att spelas på Estádio Marcolino de Castro i Santa Maria da Feira.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Segunda Liga match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 0-0 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18870267
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information