Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips FC Volendam – Feyenoord 04 april 2024 | Topptipset tips för Eredivisie

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Eredivisie Netherlands

Matchen mellan FC Volendam och Feyenoord i Eredivisie, Netherlands kommer att spelas på torsdag den 04 april 2024, kl 16:45h (UTC), titta på speltipsen mellan FC Volendam – Feyenoord 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där FC Volendam – Feyenoord kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Kras Stadion, i Volendam som har en kapacitet på 7384 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan FC Volendam – Feyenoord 2023/2024

FC Volendam senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-1-4-1 uppställning. FC Volendam har en i bagaget oavgjort från förra matchen. Laget leddes av R. Simons och Matchen spelades mot Almere City i Eredivisie och slutade med 1-1.

Favoritskapet låg på det andra laget så ett oavgjort resultat med (odd 5.50) var ett bra resultat.

Vivaldo stod för en bra insats med flera bra passningar och var viktig för laget. I övrigt stod FC Volendam för en blek insats.

Feyenoord senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Eredivisie, Feyenoord, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot FC Utrecht med slutresultet blev 4-2.

1.29 i odds, visade att de var favoriter redan innan matchen började.

FC Volendam vs Feyenoord h2h

Senaste gången som FC Volendam och Feyenoord möttes var i Eredivisie. FC Volendam låg då på 17. plats och började med en 4-3-3 formation, medans Feyenoord, som låg på en 2. plats, använde sig av en 4-2-3-1 taktik.

Säsongen 2023/2024 möttes dessa lag i en Eredivisie den 2023-12-07. Feyenoord var det laget som drog längsta strået och vann med 3-1.

Feyenoord har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med FC Volendam.

Lag med deras unika styrka och mål.

Matchen kommer att dömmas av domaren I. Oostrom, assiseras av N. van Kampen och D. Frijn.

FC Volendam

Eredivisie tabell

FC Volendam har spelat in 15 poäng och ligger på 18. plats i tabellen, just nu ligger laget på Nedflyttning. Lagets resultat är än så länge 3 vinster, 18 förluster, plus 6 oavgjorda.

Inför den 28. omgången, har laget skiljer det 2 poäng till Vitesse som ligger strax ovanför på 17. plats.

FC Volendam analys

FC Volendam har totalt släppt in 68 och gjort 27 mål. De har alltså efter 27 omgångar släppt in mer mål än de har gjort.

FC Volendams tar inte initiativet i matcherna så ofta eftersom de enbart har ett genomsnitt på 41,93% per match. De bör därför anstränga sig det där lilla extra i matchen FC Volendam – Feyenoord 2023/2024 för att ha kvar bollinnehavet och kunna attackera sina motståndare.

Bästa målskytt från FC Volendam

På individnivå i ligan när man tittar på anfaller så är det värt att nämna Robert Muhren. Anfallaren har redan gjort 6 mål i ligan, varit extremt viktig för FC Volendam, som har dragit nytta av hans insatser flera gånger för at vinna matcher.

Feyenoord

Eredivisie tabell

Feyenoord har 65 poäng och ligger på 2. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till UEFA Champions League, med resultaten 20 vinster, 5 oavgjorda och 2 förluster.

I den 28. omgången, har laget en liten nackdel med 7 poäng jämfört med PSV som ligger straxt över på 1. plats.

Feyenoord analys

Efter 3 vinster för Feyenoord i Eredivisie, får dem ses till att vara favoriter.

Inför den andra omgången förbereder sig Feyenoord för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 7,44 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i Eredivisie.

Feyenoord laget försöker vanligtvis att kontrollera matchen med ett genomsnittligt bollinnehav på 61,33%. Lag med bollinnehav på över 50% har vanligtvis en viss kontroll över sina motståndare.

När Feyenoord spelar borta finns det inte mycket utrymme för motståndarna att vinna över dem, med en resultatrad på 10 vinster, 1 förlust och 2 oavgjorda i Eredivisie.

Feyenoord är ett mer offensivt lag än FC Volendam, de har 3606 anfall mot 2414 för FC Volendam, har gjort 70 mål. I jämförelse, FC Volendam som har gjort 27 mål.

Bästa målgöraren för Feyenoord

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Santiago Giménez som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 21 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Feyenoord har nått i flera matcher.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i FC Volendam är Robert Muhren, som redan har gjort 6 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Feyenoord Santiago Giménez, han har gjort 21 mål.

75-90 minuter in i matchen är där de flesta målen görs, en bra tid att satsa om man följer matchen live.

Spel på under 2,5 mål är ett alternativ för att addera de målen som gjorts hemma av FC Volendam 0,85 och bortalaget Feyenoord 2,62 överstiger inte snittet på 3 mål, så skulle detta vara ett bra spel på denna match.

Speltips med handikapp

Det är uppenbart att Feyenoord är stora favoriter i denna match. Skillnaden mellan lagen är stor, och det borde spegla slutresultatet. Därför kan en bra satsning på denna match vara på Asian handicap på -1,5 i favör för bortalaget.

Spel på hörnor

För att få bra spel resultat, kom ihåg att det finns genomsnitt på 5,94 hörnor per match när hörnstatistiken från båda lagen läggs ihop.

Feyenoord är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 7,59 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Feyenoord i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 2,44 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

FC Volendam – Feyenoord speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan FC Volendam – Feyenoord?

Matchen kommer att spelas på torsdag den 04 april 2024.

I vilken stadium och stad spelar FC Volendam – Feyenoord?

Matchen kommer att spelas på Kras Stadion i Volendam.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Eredivisie match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 3-1 resultat för Feyenoord.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18854278
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information