Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips FC Utrecht – FC Twente 05 november 2023 | Topptipset tips för Eredivisie

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Eredivisie Netherlands

FC Utrecht och FC Twente är planerad att spelas på söndag den 05 november 2023 i den Eredivisie i Netherlands, titta på speltipsen mellan FC Utrecht – FC Twente 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där FC Utrecht – FC Twente kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stadion Galgenwaard, i Utrecht som har en kapacitet på 24500 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan FC Utrecht – FC Twente 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Eredivisie, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 3,04, nu är det ett snitt på 3,16 per match.

FC Utrecht senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-2-3-1 uppställning. FC Utrecht har en i bagaget seger från förra matchen. Laget leddes av R. Penders och Matchen spelades mot RKC Waalwijk i KNVB Beker och slutade med 3-2.

Detta positiva resultatet bekräftade deras favoritskap, på oddset 1.50.

Även att hela laget hade en formsvacka så lyckades, Marouan Azarkan sticka ut. Medverkade i flera viktiga lägen i matchen, han var den som drev FC Utrecht till seger.

FC Twente senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Eredivisie, FC Twente, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Feyenoord med slutresultet blev 2-1.

När man tittar på oddset gör hemmalaget så är det tydligt att det kommer att bli en jämn match (3.50).

FC Utrecht vs FC Twente h2h

FC Utrecht var på en 7. plats i Eredivisie medans FC Twente var på en 6. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. FC Utrecht börjar matchen med en 4-3-3 uppställning, samma uppställning som FC Twente använde i den matchen.

Senast dessa lag mötte varandra var i en Eredivisie match den 2023-04-16 2022/2023, resulterade i en vinst för FC Utrecht med 1-0.

Det tidigare mötet mellan dessa lag fick dem slåss hårt för att behålla ledningen.

FC Twente har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med FC Utrecht.

Lag med deras unika styrka och mål.

FC Utrecht

Eredivisie tabell

FC Utrecht har spelat in 7 poäng och ligger på 17. plats i tabellen, just nu ligger laget på Nedflyttning. Lagets resultat är än så länge 2 vinster, 7 förluster, plus 1 oavgjort.

FC Volendam ligger strax ovanför på en 16. plats i den 11. omgången, med samma antal poäng.

FC Utrecht analys

FC Utrecht har släppt in flera mål än de har gjort efter 10 omgångar. Totalt har de släppt in 20 mål och gjort 8 mål.

FC Utrecht har haft problem med sin offensiv på sistone, med en hög andel matcher där de inte har lyckats göra mål och en brist på kvalitativa målchanser.

FC Utrechts genomsnittliga bollinnehav i ligan ligger på 46,1%, vilket betyder att laget oftast inte tar initiativet i matcherna och har en mer tillbakadragen spelstil. Därför bör laget i denna match FC Utrecht – FC Twente 2023/2024, anstränga sig för att behålla bollinnehavet och kunna ha lite längre anfall.

Spelaren kontrakterades denna säsong av FC Utrecht och Isac Lidberg har gjort fansen glada. i lagets senaste match mot RKC Waalwijk, gjorde han ytterligare en bra match och gjorde 1 mål, precis det som han värvade för. Han fortsätter att betala tillbaka.

Bästa målskytt från FC Utrecht

Det finns alltid individer som sticker ut i en trupp och i lagets anfall är det R. Flamingo som har den positionen än så länge i ligan. Genom att ha gjort 2 mål för FC Utrecht denna säsong försvarare har varit en nyckelspelare i vinsterna.

FC Twente

Eredivisie tabell

FC Twente har 25 poäng och ligger på 3. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till UEFA Champions League Qualifiers, med resultaten 8 vinster, 1 oavgjort och 1 förlust.

I den 11. omgången, har laget samma poäng jämfört med AZ som ligger straxt över på 2. plats.

FC Twente analys

FC Twente har släppt in 7 mål och gjort 21 mål vilket ger dem en positiv målskillnad. Det har spelats 10 omgångar i ligan.

FC Twente skjuter i snitt 4,8 på mål per match och på så sätt ökar detta offensiva laget sina chanser att vinna.

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i Eredivisie.

Lag har vanligtvis en viss kontroll över deras motståndare med ett bollinnehav på över 50%. Därför försöker FC Twente laget vanligtvis kontrollera matchen med ett genomsnittligt bollinnehav på 58,3%.

Borta ger FC Twente vanligtvis inte sina motståndare många chanser, med resultat på 3 vinster, 1 förlust och 1 oavgjort i Eredivisie.

FC Twente har varit imponerande på senaste tiden, vunnit 4 av deras senaste 5 matcher och spelat oavgjort i 1. De har visat stor motståndskraft och beslutsamhet och det verkar som att de är på väg att uppnå sina mål den här säsongen.

FC Twente är ett mer offensivt lag än FC Utrecht, de har 1116 anfall mot 978 för FC Utrecht, har gjort 21 mål. I jämförelse, så har FC Utrecht gjort 8 mål.

Spelaren kontrakterades denna säsong av FC Twente och Manfred Ugalde har gjort fansen glada. i lagets senaste match mot Feyenoord, gjorde han ytterligare en bra match och gjorde 1 mål, precis det som han värvade för. Han fortsätter att betala tillbaka.

Bästa målgöraren för FC Twente

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Sem Steijn som har utmärkt sig. Mittfältare har gjort mål 5 gånger i ligan och hjälpt FC Twente undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Ett bra spel skulle kunna göras mellan 75-90 minuten av matchen eftersom mest mål görs då.

Med tanke på att FC Twente har ett snitt på 2,2 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Speltips med handikapp

Det är uppenbart att FC Twente är stora favoriter i denna match. Skillnaden mellan lagen är stor, och det borde spegla slutresultatet. Därför kan en bra satsning på denna match vara på Asian handicap på -1,5 i favör för bortalaget.

Spel på hörnor

Spelet på hörnor kan bidra till en gynnsam avkastning på dina spel, de genomsnittliga lag hörnorna per match ärär 5,45 hörnor.

FC Twente är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,2 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för FC Twente i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

FC Utrecht – FC Twente speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan FC Utrecht – FC Twente?

Matchen kommer att spelas på söndag den 05 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar FC Utrecht – FC Twente?

Matchen kommer att spelas på Stadion Galgenwaard i Utrecht.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Eredivisie match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 1-0 resultat för FC Utrecht.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18853994
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information