Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips FC Utrecht – Excelsior 25 januari 2023 | Topptipset tips för Eredivisie

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Eredivisie Netherlands

FC Utrecht och Excelsior kommer att spela en match i Eredivisie på måndagen den onsdag 25 januari 2023, titta på speltipsen mellan FC Utrecht – Excelsior 2022/2023 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där FC Utrecht – Excelsior kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stadion Galgenwaard, i Utrecht som har en kapacitet på 24500 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan FC Utrecht – Excelsior 2022/2023

I den nuvarande upplagan av Eredivisie, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,88, nu är det ett snitt på 2,99 per match.

FC Utrecht senaste match

FC Utrecht fick med sig en oavgjort i sista matchen.Denna match spelades mot Go Ahead Eagles i Eredivisie och resultatet blev 2-2. De ställde upp med en 4-3-3 uppställning och leddes av M. Kappelgaard Silberbauer.

Det blev som väntat en väldigt jämn match, det var rättvist med ett oavgjort resultat, oddset på detta spel blev 3,8.

Amin Younes stod för en bra insats med flera bra passningar och var viktig för laget. I övrigt stod FC Utrecht för en blek insats.

Excelsior senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Eredivisie, Excelsior, som använde en 4-3-3 uppställning mot FC Volendam med slutresultet blev 2-0.

När man tittar på oddset gör hemmalaget så är det tydligt att det kommer att bli en jämn match (2,25).

FC Utrecht vs Excelsior h2h

Excelsior var på en 10. plats i Eredivisie medans FC Utrecht var på en 9. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. Excelsior börjar matchen med en 4-2-3-1 uppställning, samma uppställning som FC Utrecht använde i den matchen.

Säsongen 2022/2023 möttes dessa lag i en Eredivisie den 2022-10-02. FC Utrecht var det laget som drog längsta strået och vann med 0-1.

Senast dessa två lag mötte varandra, lyckades inget av dem att få någon fördel.

Excelsior insatser i de fem sista matcherna har varit relativt bra, till skillnad från FC Utrecht.

FC Utrecht

Eredivisie tabell

FC Utrecht har spelat in 26 poäng och ligger på 7. plats i tabellen, just nu ligger laget på UEFA Conference League Play-offs. Lagets resultat är än så länge 7 vinster, 4 förluster, plus 5 oavgjorda.

Vilket betyder att laget har ett övertag på 2 poäng in den 18. omgången, med SC Heerenveen som jagar de andra på en 8. plats.

FC Utrecht analys

Efter 17 omgångar i Eredivisie, släppt in 24 och gjort 26 mål.

När FC Utrecht – Excelsior 2022/2023 möts så vill FC Utrechts ha kvar bollinnehavet och kunna attackera sina motståndare. I ligan i år har de ett genomsnittligt bollinnehav på 49,38% och det visar att det inte tar initiativ i matcherna så ofta.

FC Utrecht är mer offensiva än Excelsior, som har 1684 anfall mot 1524 för Excelsior, har gjort mål 26 gånger. I jämförelse, Excelsior konvertera till mål 19 gånger.

Bästa målskytt från FC Utrecht

Det finns alltid individer som sticker ut i en trupp och i lagets anfall är det Anastasios Douvikas som har den positionen än så länge i ligan. Genom att ha gjort 6 mål för FC Utrecht denna säsong anfallaren har varit en nyckelspelare i vinsterna.

Excelsior

Eredivisie tabell

Excelsior kommer till denna match med 19 poäng, och är på 11. plats i Eredivisie, efter ha vunnit 6 matcher totalt och förlust 10 gånger, totalt sett 1 oavgjort.

Med samma poäng som Go Ahead Eagles som ockuperar plats 10, laget kommer att kämpa för en bättre placering i 18. omgången.

Excelsior analys

Bästa målgöraren för Excelsior

Marouan Azarkan har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 3 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda Excelsior till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i FC Utrecht är A. Douvikas, som redan har gjort 6 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Excelsior M. Azarkan, han har gjort 3 mål.

För de som letar efter ett bra spel, notera att de flesta målen görs mellan 75-90 minuten i matcherna vilket kan vara till hjälp.

Spelet på under 2,5 mål kan också vara ett bra alternativ eftersom Excelsior har ett snitt på 0,89 mål per match när de spelar borta, med tanke på detta så märks det knappt att de spelar borta, det kan vara ett bra spel att ha i åtanke.

Spel på hörnor

För gynnsamma spelresultat, notera att om man kombinera antalet hörnor för båda lagen så ger det ett snitt på 5,06 hörnor per match.

FC Utrecht är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,19 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för FC Utrecht i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,06 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

FC Utrecht – Excelsior speltips 2022/2023: FAQ

När spelas matchen mellan FC Utrecht – Excelsior?

Matchen kommer att spelas på onsdag den 25 januari 2023.

I vilken stadium och stad spelar FC Utrecht – Excelsior?

Matchen kommer att spelas på Stadion Galgenwaard i Utrecht.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Eredivisie match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 0-1 resultat för FC Utrecht.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365!

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18534217
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information