Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips FC Union Berlin – Eintracht Frankfurt 04 november 2023 | Topptipset tips för Bundesliga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Bundesliga_Germany

Matchen mellan FC Union Berlin och Eintracht Frankfurt i Bundesliga, Germany kommer att spelas på lördag den 04 november 2023, titta på speltipsen mellan FC Union Berlin – Eintracht Frankfurt 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där FC Union Berlin – Eintracht Frankfurt kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stadion An der Alten Försterei, i Berlin som har en kapacitet på 22012 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan FC Union Berlin – Eintracht Frankfurt 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Bundesliga, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 3,17, nu är det ett snitt på 3,67 per match.

FC Union Berlin senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-2-3-1 uppställning. FC Union Berlin har en i bagaget förlust från förra matchen. Laget leddes av U. Fischer och Matchen spelades mot VfB Stuttgart i DFB Pokal och slutade med 1-0.

Att det skulle förlora matchen var väntat. Det visade oddset som var 1.60.

Lagets försvarslinje gjorde långt ifrån sin bästa match. Christopher Trimmel hade en hemsk match, misslyckades i flera viktiga moment, och var en av de spelarna som får ta på sig förlusten.

Eintracht Frankfurt senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i Bundesliga, Eintracht Frankfurt, som använde en 3-4-2-1 uppställning mot Borussia Dortmund med slutresultet blev 3-3.

Resultatet blev oavgjort i denna jämna match, oddset slutade på 3.40.

FC Union Berlin vs Eintracht Frankfurt h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Eintracht Frankfurt på en 1. plats i DFB Pokal och FC Union Berlin på en 2. plats. Eintracht Frankfurt startar med en 3-4-2-1 uppställning, medans FC Union Berlin mönstrar en 3-5-2 uppställning.

Säsongen 2022/2023 möttes dessa lag i en DFB Pokal den 2023-04-04. Eintracht Frankfurt var det laget som drog längsta strået och vann med 2-0.

Eintracht Frankfurt har haft mer konsekventa resultat i deras fem sista matcher, för FC Union Berlin är det tvärtom.

FC Union Berlin

Bundesliga tabell

På en 15. plats i Bundesliga, kommer FC Union Berlin till denna match med 6 poäng, 2 vinster, 7 förluster, 0 oavgjorda. Vad som är med ledsamt är minus statistiken.

Inför den 10. omgången rankas lagen ovanför VfL Bochum 1848 med en fördel på 1 poäng vilket är just under målramen på plats 16, och med 1 poäng mindre än Darmstadt 98 som är på 14. plats.

FC Union Berlin laget kommer till denna match med en rad 5 förluster i Bundesliga som har påverkat lagets moral.

FC Union Berlin analys

FC Union Berlin har gjort 11 och släppt in 19, efter 9 spelade omgångar i Bundesliga.

Resultaten de senaste matcherna visar att FC Union Berlin har svårt att omvandla sina chanser till mål, vilket leder till att de inte kan vinna matcher.

FC Union Berlin anfallsspel är inte imponerande med enbart 4,44 skott i genomsnitt per match så gör laget inte särskilt många mål.

Så här långt i liga så är inte FC Union Berlins det laget som brukar styra sina matcher och det kan man se på deras genomsnittliga bollinnehav som är 43,33%. Fansen hoppas på ett trendbrott i matchen FC Union Berlin – Eintracht Frankfurt 2023/2024 och att deras lag ska kunna göra lite mål.

Med en upptagen schemalagd, FC Union Berlin kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med FC Union Berlin och Eintracht Frankfurt med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målskytt från FC Union Berlin

Individuellt sett är det lagets offensiva spelare Robin Gosens som har stuckit ut mest i ligan än så länge. Har redan gjort mål 4 den här säsongen och har hjälpt FC Union Berlin få positiva resultat vid fler tillfällen.

Eintracht Frankfurt

Bundesliga tabell

Eintracht Frankfurt kommer till denna match med 14 poäng, och är på 7. plats i Bundesliga, efter ha vunnit 3 matcher totalt och förlust 1 gång, totalt sett 5 oavgjorda.

Vilket betyder att i 10. omgången, har laget över SC Freiburg som ligger på plats 8, en fördel med 1 poäng.

Eintracht Frankfurt analys

När det har gått 9 omgångar så står Eintracht Frankfurt på en positiv målskillnad. De har släppt in 9 mål och gjort 12 mål.

Spelaren kontrakterades denna säsong av Eintracht Frankfurt och Farès Chaïbi har gjort fansen glada. i lagets senaste match mot Borussia Dortmund, gjorde han ytterligare en bra match och gjorde 1 mål, precis det som han värvade för. Han fortsätter att betala tillbaka.

Bästa målgöraren för Eintracht Frankfurt

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Omar Marmoush som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 4 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Eintracht Frankfurt har nått i flera matcher.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i FC Union Berlin är Robin Gosens, som redan har gjort 4 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Eintracht Frankfurt Omar Marmoush, han har gjort 4 mål.

Mest mål görs under 75-90 minuten av matchen, vilket gör detta till ett bra spel för dem som följer matchen live.

Med tanke på att Eintracht Frankfurt har ett snitt på 1,25 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Bra spelresultat kan man få om man noterar att det är ett genomsnitt på 4,83 hörnor per match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4,44 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Vi vet att FC Union Berlin är ett mer aggressivt lag som fått 3 röda kort den här säsongen, till skillnad från Eintracht Frankfurt som fick bara rött kort två gånger. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

FC Union Berlin – Eintracht Frankfurt speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan FC Union Berlin – Eintracht Frankfurt?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar FC Union Berlin – Eintracht Frankfurt?

Matchen kommer att spelas på Stadion An der Alten Försterei i Berlin.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en DFB Pokal match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 2-0 resultat för Eintracht Frankfurt.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18863272
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information