Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips FC Köln – FC Augsburg 04 november 2023 | Topptipset tips för Bundesliga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Bundesliga_Germany

Matchen mellan FC Köln och FC Augsburg i Bundesliga, Germany kommer att spelas på lördag den 04 november 2023, titta på speltipsen mellan FC Köln – FC Augsburg 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där FC Köln – FC Augsburg kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den välkända stadion RheinEnergieStadion, i Cologne som har en kapacitet på 50000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan FC Köln – FC Augsburg 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Bundesliga, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 3,17, nu är det ett snitt på 3,67 per match.

FC Köln senaste match

FC Köln fick med sig en förlust i sista matchen.Denna match spelades mot Kaiserslautern i DFB Pokal och resultatet blev 3-2. De ställde upp med en 4-2-3-1 uppställning och leddes av S. Baumgart.

Oddset på 3.20 på en förlust för hemmalaget visade att matchen skulle bli jämn.

Försvaret gjorde långt ifrån sin bästa match. Benno Schmitz hade en hemsk match och är en av de spelarna som får ta på sig förlusten.

FC Augsburg senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Bundesliga, FC Augsburg, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot VfL Wolfsburg med slutresultet blev 3-2.

2.45 i odds på hemmalaget visar att det kommer bli en jämn tillställning.

FC Köln vs FC Augsburg h2h

Senaste gången som FC Köln och FC Augsburg möttes var i Bundesliga. FC Köln låg då på 13. plats och började med en 4-1-4-1 formation, medans FC Augsburg, som låg på en 12. plats, använde sig av en 4-4-2 taktik.

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Bundesliga match den 2023-04-08, hänvisar till säsongen 2022/2023, vilket slutade med en vinst för FC Köln med 1-3.

FC Augsburg insatser i de fem sista matcherna har varit relativt bra, till skillnad från FC Köln.

FC Köln

Bundesliga tabell

FC Köln har spelat in 4 poäng och ligger på 17. plats i tabellen, just nu ligger laget på Nedflyttning. Lagets resultat är än så länge 1 vinst, 7 förluster, plus 1 oavgjort.

Med en 1 poäng fördel har lag som ligger på position 18 över FSV Mainz 05 i den 10. omgången. Det har 1 poäng mindre än VfL Bochum 1848 som är på 16. plats.

FC Köln analys

Efter 9 omgångar, har FC Köln släppt in mer mål än de har gjort. De har släppt in totalt 21 mål än så länge och gjort 7 mål.

De senaste matcherna har visat att FC Köln har problem med att generera mål, med ett lågt antal gjorda mål och ett högt antal matcher där de inte lyckats göra mål. Detta tyder på att laget har svårt att skapa kvalitativa chanser och omvandla dem till mål, vilket indikerar behovet av förbättringar i deras anfallsspel.

Med ett bollinnehav på 44,33% så brukar inte FC Kölns styra sina matcher och det kan mycket väl bli ett problem i den här matchen. Fansen vill se sitt lag gör ett par mål i matchen FC Köln – FC Augsburg 2023/2024 och kunna ha lite mer bollinnehav.

Med en upptagen schemalagd, FC Köln kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med FC Köln och FC Augsburg med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målskytt från FC Köln

Individuellt sett är det lagets offensiva spelare Florian Kainz som har stuckit ut mest i ligan än så länge. Har redan gjort mål 3 den här säsongen och har hjälpt FC Köln få positiva resultat vid fler tillfällen.

Det är viktigt att understryka att mer än 50% av målen som denna spelare har gjort är från straffpunkten. Mer precis, 3 av 3 mål har spelaren gjort på straff.

FC Augsburg

Bundesliga tabell

FC Augsburg kommer till denna match med 11 poäng, och är på 10. plats i Bundesliga, efter ha vunnit 3 matcher totalt och förlust 4 gånger, totalt sett 2 oavgjorda.

Laget har en liten nackdel med 1 poäng mot VfL Wolfsburg som ligger på plats 9 i den 10. omgången.

FC Augsburg analys

Med 2 mål eller mer än 40% av alla skott som träffar mål går i mål, så är FC Augsburg träffsäkerhet väldigt bra, men inte deras genomsnitt skott på mål som bara ligger på 4,33 skott på mål per match.

FC Augsburg är i utmärkt form för tillfället! med en segerrad på 2 vinster i Bundesliga, finns det ingen tvekan om vem som är favoriten.

FC Augsburg är ett mer offensivt lag än FC Köln, de har 843 anfall mot 821 för FC Köln, har gjort 18 mål. I jämförelse, så har FC Köln gjort 7 mål.

Bästa målgöraren för FC Augsburg

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Ermedin Demirović. Har gjort mål 5 gånger den här säsongen och har hjälpt FC Augsburg att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i FC Köln är Florian Kainz, som redan har gjort 3 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i FC Augsburg Ermedin Demirović, han har gjort 5 mål.

För dem som följer matchen live, kan det vara bra att känna till att mellan 75-90 minuten är en bra period där de flesta målen görs och som gör det till ett bra spel.

Spelet på under 2,5 mål ser ut att vara ett bra alternativ med tanke på att FC Augsburg har ett snitt på 1,5 mål per match som bortalag. Detta spel är ett användbart alternativ eftersom FC Augsburg inte släpper in några mål på bortaplan.

Spel på hörnor

Om man kombinerar antalet hörnor för båda lagen så ger det ett genomsnitt på 5,17 hörnor per match, väl värt att notera om man försöker få bra spel resultat.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,78 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

FC Köln – FC Augsburg speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan FC Köln – FC Augsburg?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar FC Köln – FC Augsburg?

Matchen kommer att spelas på RheinEnergieStadion i Cologne.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Bundesliga match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 1-3 resultat för FC Köln.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18863276
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information