Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips FC Groningen – FC Dordrecht 05 november 2023 | Topptipset tips för Eerste Divisie

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Eerste Divisie Netherlands

Matchen mellan FC Groningen och FC Dordrecht i Eerste Divisie, Netherlands kommer att spelas på söndag den 05 november 2023, titta på speltipsen mellan FC Groningen – FC Dordrecht 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där FC Groningen – FC Dordrecht kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Euroborg, i Groningen som har en kapacitet på 22579 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan FC Groningen – FC Dordrecht 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Eerste Divisie ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 3,05 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 3,07 det genomsnittliga målen denna säsong.

FC Groningen senaste match

FC Groningen fick med sig en seger i sista matchen.Denna match spelades mot Rijnsburgse Boys i KNVB Beker och resultatet blev 0-1. De ställde upp med en 4-2-3-1 uppställning och leddes av D. Lukkien.

Med tanke på att oddset är 1.45 så visar det att de är favoriter i denna match.

En nyckelspelare i vinsten för FC Groningen, Thom van Bergen var en av de få spelarna som lyckades nå upp till sin normala standard i matchen. I en tillställning utan motivation för något av lagen, hjälpte han till mycket för att det skulle bli ett positivt resultat.

FC Dordrecht senaste match

FC Dordrecht har samma form som motståndarna. Laget har också en vinst inför denna match. I den senaste matchen mötte laget Lisse, och resultatet blev 1-3.

Att de vann matchen visar att de var favoriter, med oddset 1.30.

FC Groningen vs FC Dordrecht h2h

Senast dessa lag möttes i KNVB Beker, i låg FC Groningen på en 2. plats medans FC Dordrecht var på en 1. plats. FC Groningen började med en 4-2-3-1 uppställning medans FC Dordrecht startade med en 3-5-2 uppställning.

Den 2022-10-19 2022/2023 i KNVB Beker möttes lagen och slutade med en vinst för FC Groningen med 0-3.

FC Dordrecht har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med FC Groningen.

Två lag med olika kapacitet och ambitioner.

FC Groningen

Eerste Divisie tabell

Hur som helst så kommer FC Groningen till matchen med 14 poäng och ligger på 13. plats i Eerste Divisie, laget har minus statistik med 6 förlorade matcher, vunna 4, och oavgjorda 2.

Detta betyder att i den 13. omgången har laget en fördel med 1 poäng i relation till Jong PSV laget som är på den 14. plats.

FC Groningen har gått igenom en svår period i sina senaste matcher, förlorat sina senaste 4 matcher och spelat oavgjort i den sista. De behöver samla sig och hitta ett sätt att återhämta sig från denna formdipp om de vill rädda sin säsong.

FC Groningen analys

Totalt efter 12 omgångar i Eerste Divisie, så har FC Groningen 14 insläppta mål och totalt 16 gjorda mål.

Bästa målskytt från FC Groningen

När vi analyserar lagets anfall i ligan än så länge, har de individuella insatserna från Kevin van Veen varit höjdpunkterna. Hjälpt FC Groningen med 5 gjorda mål den här säsongen, anfallaren har varit avgörande för att få med sig positiva resultat.

FC Dordrecht

Eerste Divisie tabell

FC Dordrecht kommer till denna match med 21 poäng, och är på 5. plats i Eerste Divisie, efter ha vunnit 5 matcher totalt och förlust 1 gång, totalt sett 6 oavgjorda.

FC Dordrecht analys

12 omgångar har spelats och då har FC Dordrecht gjort 28 mål och släppt in 16, vilket ger dem en positiv målskillnad.

Det är ett top 5-lag i Eerste Divisie som vill hålla sig till bra insatser!

Borta ger FC Dordrecht vanligtvis inte sina motståndare många chanser, med resultat på 2 vinster, 1 förlust och 2 oavgjorda i Eerste Divisie.

Bästa målgöraren för FC Dordrecht

Rene Kriwak har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 5 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda FC Dordrecht till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i FC Groningen är Kevin van Veen, som redan har gjort 5 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i FC Dordrecht Rene Kriwak, han har gjort 5 mål.

75-90 minuter in i matchen är där de flesta målen görs, en bra tid att satsa om man följer matchen live.

Under 2,5 mål är ett hållbart alternativ, med tanke på att FC Dordrecht inte släpper in mål när det spelar på bortaplan. Dessutom har FC Dordrecht ett snitt på 1,4 mål per match när de spelar som bortalag.

Spel på hörnor

En bra sak att tänka på för dem som vill få ett bra resultat på sitt spel är att det finns ett genomsnitt på 5,84 hörnor per match.

FC Groningen är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,75 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för FC Groningen i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

FC Groningen – FC Dordrecht speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan FC Groningen – FC Dordrecht?

Matchen kommer att spelas på söndag den 05 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar FC Groningen – FC Dordrecht?

Matchen kommer att spelas på Euroborg i Groningen.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en KNVB Beker match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 0-3 resultat för FC Groningen.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18854941
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information