Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips FC Den Bosch – NAC Breda 19 april 2024 | Topptipset tips för Eerste Divisie

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Eerste Divisie Netherlands

FC Den Bosch och NAC Breda kommer att spela en match i Eerste Divisie på måndagen den fredag 19 april 2024, kl 18:00h (UTC), titta på speltipsen mellan FC Den Bosch – NAC Breda 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där FC Den Bosch – NAC Breda kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stadion De Vliert, i Den Bosch som har en kapacitet på 9000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan FC Den Bosch – NAC Breda 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Eerste Divisie ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 3,05 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 3,07 det genomsnittliga målen denna säsong.

FC Den Bosch senaste match

I sista matchen spelade de med en 5-3-2 uppställning. FC Den Bosch har en i bagaget seger från förra matchen. Laget leddes av W. van Overbeek och Matchen spelades mot Jong Utrecht i Eerste Divisie och slutade med 0-2.

En mycket jämn match räknades det med att vara, med oddset 2.70 på hemmalaget.

Även att hela laget hade en formsvacka så lyckades, Shalva Ogbaidze sticka ut. Medverkade i flera viktiga lägen i matchen, han var den som drev FC Den Bosch till seger.

NAC Breda senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Eerste Divisie, NAC Breda, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot FC Dordrecht med slutresultet blev 1-4.

En ganska jämn match väntades, med oddet 3.20 på att hemmalaget skulle förlora.

FC Den Bosch vs NAC Breda h2h

Senaste gången som FC Den Bosch och NAC Breda möttes var i Eerste Divisie. FC Den Bosch låg då på 19. plats och började med en 5-3-2 formation, medans NAC Breda, som låg på en 9. plats, använde sig av en 4-2-3-1 taktik.

I en Eerste Divisie match den 2023-11-24, var senaste gången som dessa lag möttes. Det blev vinst med 1-0 för NAC Breda.

Den tidigare matchen mellan dessa lagen var en riktig cliffhanger.

FC Den Bosch laget har under deras sista fem matcher haft bättre resultat än vad NAC Breda laget har haft.

D. Frijn och F. Ozinga kommer att finns längs med sidlinjerna medans K. Puts kommer att finnas på planen i denna match.

FC Den Bosch

Eerste Divisie tabell

FC Den Bosch kommer till spel i denna match med 29 poäng och ligger på en 19. plats i Eerste Divisie, med minus statistik, förlorat 19 matcher totalt och vunnit endast 7, har totalt 8 oavgjorda.

Laget har en liten nackdel med 2 poäng mot Jong PSV som ockuperar plats 18, är laget som startar den 35. omgången.

FC Den Bosch analys

Totalt efter 34 omgångar i Eerste Divisie, så har FC Den Bosch 60 insläppta mål och totalt 32 gjorda mål.

FC Den Bosch har haft problem med sin offensiv på sistone, med en hög andel matcher där de inte har lyckats göra mål och en brist på kvalitativa målchanser.

FC Den Boschs är inte det laget som brukar styra sina matcher, med ett genomsnittligt bollinnehav i ligan på 44,56%. I matchen FC Den Bosch – NAC Breda 2023/2024 hoppas fansen på mer bollinnehav och att de gör ett par mål.

Bästa målskytt från FC Den Bosch

Om vi vill lyfta fram en spelare från lagets offensiv fram till detta skede i ligan, måste vi nämna Kacper Kostorz. FC Den Bosch har anfallaren att tacka för några av deras vinster, han har gjort 14 mål denna säsong.

Historisk data FC Den Bosch

Historiskt sett har FC Den Bosch laget vunnit 4 titlar i ligan och är en av de stora namnen. Deras erfarenhet kommer att påverka hur matchen slutar och det skulle inte vara första gången som de lyckas överraska sina motståndare med en vinst när de har dålig form.

NAC Breda

Eerste Divisie tabell

NAC Breda kommer till denna match med 50 poäng, och är på 7. plats i Eerste Divisie, efter ha vunnit 14 matcher totalt och förlust 12 gånger, totalt sett 8 oavgjorda.

Detta betyder att i den 35. omgången har laget en fördel med 1 poäng i relation till MVV Maastricht laget som är på den 8. plats.

NAC Breda analys

Laget har åstadkommit 56 mål framåt och släppt in 51 mål. Detta betyder att NAC Breda har en positiv målskillnad efter 34 omgångar.

Inför den andra omgången förbereder sig NAC Breda för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 4,38 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

NAC Breda är ett mer offensivt lag än FC Den Bosch, de har 3557 anfall mot 3189 för FC Den Bosch, har gjort 56 mål. I jämförelse, FC Den Bosch som har gjort 32 mål.

Bästa målgöraren för NAC Breda

Dominik Janosek har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 11 mål gjorda i ligan, har mittfältare varit väldigt viktig för att leda NAC Breda till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 5 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i FC Den Bosch är Kacper Kostorz, som redan har gjort 14 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i NAC Breda Dominik Janosek, han har gjort 11 mål.

För dem som följer matchen live, kan det vara bra att känna till att mellan 75-90 minuten är en bra period där de flesta målen görs och som gör det till ett bra spel.

Under 2,5 mål är ett hållbart alternativ, med tanke på att NAC Breda inte släpper in mål när det spelar på bortaplan. Dessutom har NAC Breda ett snitt på 1,82 mål per match när de spelar som bortalag.

Spel på hörnor

Bra spelresultat kan man få om man noterar att det är ett genomsnitt på 4,96 hörnor per match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,85 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Vi vet att FC Den Bosch är ett mer aggressivt lag som fått 3 röda kort den här säsongen, till skillnad från NAC Breda som fick bara rött kort två gånger. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

FC Den Bosch – NAC Breda speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan FC Den Bosch – NAC Breda?

Matchen kommer att spelas på fredag den 19 april 2024.

I vilken stadium och stad spelar FC Den Bosch – NAC Breda?

Matchen kommer att spelas på Stadion De Vliert i Den Bosch.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Eerste Divisie match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 1-0 resultat för NAC Breda.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18855157
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information