Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips FC Augsburg – Borussia Mönchengladbach 25 januari 2023 | Topptipset tips för Bundesliga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Bundesliga_Germany

En Bundesliga match mellan FC Augsburg och Borussia Mönchengladbach kommer att spelas på onsdag den 25 januari 2023, titta på speltipsen mellan FC Augsburg – Borussia Mönchengladbach 2022/2023 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där FC Augsburg – Borussia Mönchengladbach kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på stadion WWK Arena, i Augsburg som har en kapacitet på 30660 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan FC Augsburg – Borussia Mönchengladbach 2022/2023

I den nuvarande upplagan av Bundesliga, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 3,12, nu är det ett snitt på 3,24 per match.

FC Augsburg senaste match

Förra matchen spelades mot VfL Wolfsburg i Club Friendlies 3 och slutade med 1-0. FC Augsburg har en seger från förra omgången.

Hemmalaget har ett odds på 3,4, och det räknas med att det ska bli en jämn match.

Borussia Mönchengladbach senaste match

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en förlust i deras senaste match. En match i Club Friendlies 3, Borussia Mönchengladbach mötte St. Pauli lag, och resultatet slutade med 0-1 för motståndarna.

Oddset på att de skulle förlora var 5,5, de förlorade denna match trots att de var klara favoriter.

FC Augsburg vs Borussia Mönchengladbach h2h

Senast dessa lag möttes i Bundesliga, i låg FC Augsburg på en 16. plats medans Borussia Mönchengladbach var på en 13. plats. FC Augsburg började med en 4-2-2-2 uppställning medans Borussia Mönchengladbach startade med en 3-4-2-1 uppställning.

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Bundesliga match den 2022-02-12, hänvisar till säsongen 2021/2022, vilket slutade med en vinst för Borussia Mönchengladbach med 3-2.

Det tidigare mötet mellan dessa lag fick dem slåss hårt för att behålla ledningen.

Borussia Mönchengladbach insatser i de fem sista matcherna har varit relativt bra, till skillnad från FC Augsburg.

FC Augsburg

Bundesliga tabell

Med 15 poäng, 4 vinster, 8 förluster 3 oavgjorda, och en minus statistik, ligger FC Augsburg inför denna match på 15. plats i Bundesliga.

Vilket betyder att laget har samma antal poäng in den 17. omgången, med VfB Stuttgart som jagar de andra på en 16. plats.

FC Augsburg analys

Totalt efter 16 omgångar i Bundesliga, så har FC Augsburg 26 insläppta mål och totalt 18 gjorda mål.

När FC Augsburg – Borussia Mönchengladbach 2022/2023 möts så vill FC Augsburgs ha kvar bollinnehavet och kunna attackera sina motståndare. I ligan i år har de ett genomsnittligt bollinnehav på 42% och det visar att det inte tar initiativ i matcherna så ofta.

Bästa målskytt från FC Augsburg

Ermedin Demirović har dominerat offensiven och har varit den individuella höjdpunkten denna säsong. Anfallaren har redan gjort mål 5 gånger den här säsongen, och har blivit avgörande för de fina resultaten som FC Augsburg har fått med sig i flera matcher.

Borussia Mönchengladbach

Bundesliga tabell

Borussia Mönchengladbach kommer till denna match med 22 poäng, och är på 8. plats i Bundesliga, efter ha vunnit 6 matcher totalt och förlust 5 gånger, totalt sett 4 oavgjorda.

Vilket betyder att laget har ett övertag på 1 poäng in den 17. omgången, med Werder Bremen som jagar de andra på en 9. plats.

Borussia Mönchengladbach analys

Bästa målgöraren för Borussia Mönchengladbach

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Marcus Thuram som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 10 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Borussia Mönchengladbach har nått i flera matcher.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i FC Augsburg är E. Demirović, som redan har gjort 5 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Borussia Mönchengladbach M. Thuram, han har gjort 10 mål.

För dem som följer matchen live, kan det vara bra att känna till att mellan 75-90 minuten är en bra period där de flesta målen görs och som gör det till ett bra spel.

Med tanke på att Borussia Mönchengladbach har ett snitt på 1,14 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Någonting att utforska för att få bättre spelresultat är att notera snittet på 4,57 hörnor per match som man kan få om man lägger ihop antalet hörnor för båda lagen.

Spel på kort

FC Augsburg har ett snitt på 2,8 gula kort per match när det gått 16 omgångar, Borussia Mönchengladbach har ett snitt på 1,6. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 4,69 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

FC Augsburg – Borussia Mönchengladbach speltips 2022/2023: FAQ

När spelas matchen mellan FC Augsburg – Borussia Mönchengladbach?

Matchen kommer att spelas på onsdag den 25 januari 2023.

I vilken stadium och stad spelar FC Augsburg – Borussia Mönchengladbach?

Matchen kommer att spelas på WWK Arena i Augsburg.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Bundesliga match, i säsongen 2021/2022, och slutade med 3-2 resultat för Borussia Mönchengladbach.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365!

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18536804
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information