Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Farense – Arouca 06 november 2023 | Topptipset tips för Liga Portugal

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Primeira_Liga_Portugal

En Liga Portugal match mellan Farense och Arouca kommer att spelas på måndag den 06 november 2023, titta på speltipsen mellan Farense – Arouca 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Farense – Arouca kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estádio de São Lúis, i Faro som har en kapacitet på 12000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Farense – Arouca 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Liga Portugal, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,49, nu är det ett snitt på 3,04 per match.

Farense senaste match

Förra matchen spelades mot Sporting CP i League Cup och slutade med 4-2. Då leddes laget av J. Ferreira da Mota, de ställde upp med en 4-2-3-1 formation. Farense har en förlust från förra omgången.

Att det skulle förlora matchen var väntat. Det visade oddset som var 1.25.

Arouca senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i League Cup, Arouca, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Benfica med slutresultet blev 0-2.

Det gick att ana innan matchen att det skulle bli förlust. Det låga oddset på 1.30 detta kunde man utläsa det.

Farense vs Arouca h2h

Dessa lag spelade senast mot varandra i en omtvistad Segunda Liga match under säsongen 2018/2019 och slutade oavgjort 2-2.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Farense

Liga Portugal tabell

Farense kommer till spel i denna match med 10 poäng och ligger på en 12. plats i Liga Portugal, med minus statistik, förlorat 5 matcher totalt och vunnit endast 3, har totalt 1 oavgjort.

Inför den 10. omgången rankas lagen ovanför Casa Pia med samma poäng vilket är just under målramen på plats 13, och med samma poäng som Gil Vicente som är på 11. plats.

Farense laget kommer från en förlust i Liga Portugal, och tränaren José Albano Ferreira da Mota vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

Farense analys

Med en positiv målskillnad för Farense, på 15 gjorda mål och 14 insläppta mål på 9 omgångar.

Farense brukar inte bekymra motståndarnas målvakt så mycket. Det genomsnittliga skottet på mål i matcherna är 4,33 och det tyder på att laget inte gör så många mål.

Så här långt i liga så är inte Farenses det laget som brukar styra sina matcher och det kan man se på deras genomsnittliga bollinnehav som är 41,89%. Fansen hoppas på ett trendbrott i matchen Farense – Arouca 2023/2024 och att deras lag ska kunna göra lite mål.

Bästa målskytt från Farense

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuell skicklighet är höjdpunkten Mattheus. Mittfältare har gjort mål 3 i ligan och hjälpt Farense att undvika förluster vid flertalet tillfällen.

Arouca

Liga Portugal tabell

Arouca kommer till denna match med 6 poäng, och är på 15. plats i Liga Portugal, efter ha vunnit en gång totalt och förlust 5 gånger, totalt sett 3 oavgjorda.

Detta betyder, i den 10. omgången, har laget samma poäng, och Vizela laget är precis bakom på en 16. plats.

Arouca analys

Efter 9 omgångar, har Arouca släppt in mer mål än de har gjort. De har släppt in totalt 14 mål än så länge och gjort 9 mål.

De senaste matcherna har visat att Arouca har problem med att generera mål, med ett lågt antal gjorda mål och ett högt antal matcher där de inte lyckats göra mål. Detta tyder på att laget har svårt att skapa kvalitativa chanser och omvandla dem till mål, vilket indikerar behovet av förbättringar i deras anfallsspel.

Att de spelar på bortaplan kan detta leda till ett dåligt resultat när de har så låg måleffektivitet. När antalet gjorda mål inte överstiger 1 mål per match, kan sluta illa.

Jason har inte anpassat sig så bra till sitt lag än. Han hade ytterligare en dålig insats i Arouca senaste match, mot Benfica. I matchen misslyckades mittfältaren att vara effektiv och bidrog inte med så mycket. Trots de höga förväntningarna som han hade på sig så börjar hans prestationer att bekymra.

Bästa målgöraren för Arouca

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Cristo González. Anfallaren har gjort mål 3 gånger den här säsongen och har hjälpt Arouca att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Farense är Mattheus, som redan har gjort 3 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Arouca Cristo González, han har gjort 3 mål.

75-90 minuter in i matchen är där de flesta målen görs, en bra tid att satsa om man följer matchen live.

Med tanke på att Arouca har ett snitt på 1 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

När man lägger ihop antlet hörnor för båda lagen får man ett snitt på 5,5 hörnor per match, något att utforska om man vill få bättre spelresultat.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 6 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Vi vet att Arouca är ett mer aggressivt lag som fått 5 röda kort den här säsongen, mycket annorlunda för Farense som fick bara rött kort två gånger. Både rött och gult kort kan vara bra att spela på.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Farense – Arouca speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Farense – Arouca?

Matchen kommer att spelas på måndag den 06 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Farense – Arouca?

Matchen kommer att spelas på Estádio de São Lúis i Faro.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Segunda Liga match, i säsongen 2018/2019, och slutade med 2-2 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18870396
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information