Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Exeter City – Bristol Rovers 03 februari 2024 | Topptipset tips för League One

Få senaste uppdateringarna från Betarena

league one england

Matchen mellan Exeter City och Bristol Rovers i League One, England kommer att spelas på lördag den 03 februari 2024, kl 15:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Exeter City – Bristol Rovers 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Exeter City – Bristol Rovers kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion St James Park, i Exeter som har en kapacitet på 8830 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Exeter City – Bristol Rovers 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte League One ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,53 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,57 det genomsnittliga målen denna säsong.

Exeter City senaste match

I sista matchen spelade de med en 3-4-2-1 uppställning. Exeter City har en i bagaget seger från förra matchen. Laget leddes av G. Caldwell och Matchen spelades mot Barnsley i League One och slutade med 1-2.

Oddset på 4.50 visade vilka underdogs de var. Så det blev en riktigt skräll i denna match!

Med en enastående prestation blev Vincent Harper det stora namnet i lagets seger.Stod för Exeter Citys bästa insats, och med utmärkt passningsteknik, blev mittfältet förödande för motståndarna i matchen.

Bristol Rovers senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i League One, Bristol Rovers, som använde en 3-4-3 uppställning mot Oxford United med slutresultet blev 3-1.

2.20 i odds på hemmalaget visar att det kommer bli en jämn tillställning.

Exeter City vs Bristol Rovers h2h

Senast dessa lag möttes i League One, i låg Exeter City på en 20. plats medans Bristol Rovers var på en 12. plats. Exeter City började med en 3-4-2-1 uppställning medans Bristol Rovers startade med en 3-4-1-2 uppställning.

Sista gången som dessa lag mötte varandra var för mindre än en månad sedan, den 2024-01-23. I League One 2023/2024 match, Exeter City var segrare och slog motståndar laget med 0-1.

Senast dessa två lag mötte varandra, lyckades inget av dem att få någon fördel.

Exeter City laget har under deras sista fem matcher haft bättre resultat än vad Bristol Rovers laget har haft.

Exeter City

League One tabell

Hur som helst så kommer Exeter City till matchen med 33 poäng och ligger på 14. plats i League One, laget har minus statistik med 14 förlorade matcher, vunna 9, och oavgjorda 6.

Vilket betyder att laget har samma antal poäng in den 31. omgången, med Shrewsbury Town som jagar de andra på en 15. plats.

Exeter City analys

Exeter City har totalt släppt in 40 och gjort 21 mål. De har alltså efter 30 omgångar släppt in mer mål än de har gjort.

Resultaten de senaste matcherna visar att Exeter City har svårt att omvandla sina chanser till mål, vilket leder till att de inte kan vinna matcher.

Med en upptagen schemalagd, Exeter City kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Exeter City och Bristol Rovers med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målskytt från Exeter City

När vi analyserar lagets anfall i ligan än så länge, har de individuella insatserna från Sonny Cox varit höjdpunkterna. Hjälpt Exeter City med 3 gjorda mål den här säsongen, anfallaren har varit avgörande för att få med sig positiva resultat.

Bristol Rovers

League One tabell

Bristol Rovers kommer till denna match med 37 poäng, och är på 11. plats i League One, efter ha vunnit 10 matcher totalt och förlust 11 gånger, totalt sett 7 oavgjorda.

Bristol Rovers analys

Inför den andra omgången förbereder sig Bristol Rovers för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 4,64 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Med en upptagen schemalagd, Bristol Rovers kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Exeter City och Bristol Rovers med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målgöraren för Bristol Rovers

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Chris Martin som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 11 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Bristol Rovers har nått i flera matcher.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Exeter City är Sonny Cox, som redan har gjort 3 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Bristol Rovers Chris Martin, han har gjort 11 mål.

Mellan 75-90 minuten är en bra tid att placera spelet eftersom vissa studier visar att det är under denna tid som mest mål görs.

Med tanke på att Bristol Rovers har ett snitt på 1,14 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Spelet på hörnor kan bidra till en gynnsam avkastning på dina spel, de genomsnittliga lag hörnorna per match ärär 5,55 hörnor.

Exeter City är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,17 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Exeter City i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4,13 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

I matcher som dessa är spelarna oftast nervösa ibland till och med aggressiva på grund av spänningen som denna rivalitet innebär. Därför kan ett bra spel vara att matchen kommer att ha över genomsnittet på antal kort och att minst ett rött kort kommer att delas ut.

Båda lagen har samma antal röda kort under säsongen, i det här fallet 3. Värt att utvärdera för att få lite mer avksatning på dina spel!

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Exeter City – Bristol Rovers speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Exeter City – Bristol Rovers?

Matchen kommer att spelas på lördag den 03 februari 2024.

I vilken stadium och stad spelar Exeter City – Bristol Rovers?

Matchen kommer att spelas på St James Park i Exeter.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en League One match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 0-1 resultat för Exeter City.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18849522
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information