Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Everton – Universidad Chile 02 juni 2024 | Topptipset tips för Primera Division

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Primera Division Chile

Matchen mellan Everton och Universidad Chile i Primera Division, Chile kommer att spelas på söndag den 02 juni 2024, kl 16:30h (UTC), titta på speltipsen mellan Everton – Universidad Chile 2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Everton – Universidad Chile kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estadio Sausalito, i Viña del Mar som har en kapacitet på 23423 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Everton – Universidad Chile 2024

I den nuvarande upplagan av Primera Division, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,73, nu är det ett snitt på 2,87 per match.

Everton senaste match

Förra matchen spelades mot Huachipato i Primera Division och slutade med 1-0. Då leddes laget av E. Solari Poggio, de ställde upp med en 4-4-2 formation. Everton har en förlust från förra omgången.

Oddset på 1.90 på en förlust för hemmalaget visade att matchen skulle bli jämn.

Universidad Chile senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i Primera Division, Universidad Chile, som använde en 4-3-3 uppställning mot Ñublense med slutresultet blev 0-0.

Med tanke på det höga oddset för att vinna matchen, visade sig att oddset på (odd 3.90) var ett dåligt resultat.

Everton vs Universidad Chile h2h

Universidad Chile var på en 9. plats i Primera Division medans Everton var på en 5. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. Universidad Chile börjar matchen med en 3-5-2 uppställning, samma uppställning som Everton använde i den matchen.

Den 2023-11-06 2023 i Primera Division möttes lagen och slutade med en vinst för Everton med 1-2.

Det tidigare mötet mellan dessa lag fick dem slåss hårt för att behålla ledningen.

Två lag med olika kapacitet och ambitioner.

Everton

Primera Division tabell

Hemmalaget ligger på 8. plats i ligan med 21 poäng. Deras prestation hittills ser ut som följande 6 vinster, 5 förluster och, 3 oavgjorda.

Unión Española ligger strax ovanför på en 7. plats i den 15. omgången, med samma antal poäng.

Med en läge i mitten av tabellen i den Primera Division, har Everton inga ambitioner att nå högre upp och inga nedflyttnings hot. Trots det, kommer laget att försöka vinna med sin hemmafördel.

Everton analys

Just nu i Primera Division, har Everton gjort 22 och släppt in 22, efter 14 omgångar.

Everton laget kommer från en förlust i Primera Division, och tränaren Esteban Andrés Solari Poggio vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

När Everton – Universidad Chile 2024 möts så vill dens ha kvar bollinnehavet och kunna attackera sina motståndare. I ligan i år har de ett genomsnittligt bollinnehav på 47,79% och det visar att det inte tar initiativ i matcherna så ofta.

Bästa målskytt från Everton

Rodrigo Contreras har dominerat offensiven och har varit den individuella höjdpunkten denna säsong. Anfallaren har redan gjort mål 6 gånger den här säsongen, och har blivit avgörande för de fina resultaten som Everton har fått med sig i flera matcher.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Universidad Chile

Primera Division tabell

Universidad Chile har 29 poäng och ligger på 1. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till CONMEBOL Libertadores, med resultaten 8 vinster, 5 oavgjorda och 1 förlust.

Universidad Chile analys

Inför den andra omgången förbereder sig Universidad Chile för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 5,36 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Universidad Chile är alltid en kandidat förtiteln, att de ligger på första plats i Primera Division visar det.

Bollinnehav över 50% gör det möjligt för lag att ha en viss kontroll över sina motståndare. Detta är varför Universidad Chile laget försöker att ha ett genomsnittligt bollinnehav på 55,57% för att kontrollera matchen.

Borta brukar inte Universidad Chile vanligtvis ge motståndarna mycket chans, med reslutaten 6 vinster, 0 förluster och 1 oavgjort i Primera Division.

Universidad Chile är ett mer offensivt lag än Everton, de har 1386 anfall mot 1202 för Everton, har gjort 25 mål. I jämförelse, Everton som har gjort 22 mål.

Bästa målgöraren för Universidad Chile

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Cristian Palacios. Anfallaren har gjort mål 7 gånger den här säsongen och har hjälpt Universidad Chile att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Historiska information: Universidad Chile

Med 18 vunna titlar i ligans historia, är Universidad Chile laget ett av de främsta. Lagets meritlista kan komma att påverka slutresultatet för matchen och det skulle inte vara första gången som de lyckas att överraska sina motståndare med en vinst när de har riktigt dålig form.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Everton är Rodrigo Contreras, som redan har gjort 6 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Universidad Chile Cristian Palacios, han har gjort 7 mål.

Universidad Chile har släppt in 5 bortamål på 7 bortamatcher. Det rekommenderade spelet skulle vara att Universidad Chile kommer att hålla nollan, kom ihåg att sista gången dessa lag möttes blev det 1-2, något att tänka på.

75-90 minuter in i matchen är där de flesta målen görs, en bra tid att satsa om man följer matchen live.

Eftersom Universidad Chile har ett snitt på 2,43 mål per match när de spelar borta, och med tanke på att de knappt släpper in några mål på bortaplan, spelet på mindre än 2,5 mål kan också vara ett utmärkt alternativ.

Spel på hörnor

När man lägger ihop antlet hörnor för båda lagen får man ett snitt på 6,46 hörnor per match, något att utforska om man vill få bättre spelresultat.

Universidad Chile är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,21 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Universidad Chile i denna match.

Spel på kort

Everton har ett snitt på 2,5 gula kort per match när det gått 14 omgångar, Universidad Chile har ett snitt på 3,1. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 6,07 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Vi vet att Everton är ett mer aggressivt lag som fått 6 röda kort den här säsongen, till skillnad från Universidad Chile som fick bara rött kort två gånger. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Everton – Universidad Chile speltips 2024: FAQ

När spelas matchen mellan Everton – Universidad Chile?

Matchen kommer att spelas på söndag den 02 juni 2024.

I vilken stadium och stad spelar Everton – Universidad Chile?

Matchen kommer att spelas på Estadio Sausalito i Viña del Mar.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Primera Division match, i säsongen 2023, och slutade med 1-2 resultat för Everton.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
19067997
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information