Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Everton – Tottenham Hotspur 03 februari 2024 | Topptipset tips för Premier League

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Premier League England

Everton och Tottenham Hotspur är planerad att spelas på lördag den 03 februari 2024, kl 12:30h (UTC), i den Premier League i England, titta på speltipsen mellan Everton – Tottenham Hotspur 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Everton – Tottenham Hotspur kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den välkända stadion Goodison Park, i Liverpool som har en kapacitet på 40569 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Everton – Tottenham Hotspur 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Premier League, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,85, nu är det ett snitt på 3,11 per match.

Everton senaste match

Everton fick med sig en oavgjort i sista matchen.Denna match spelades mot Fulham i Premier League och resultatet blev 0-0. De ställde upp med en 4-4-1-1 uppställning och leddes av S. Dyche.

Det var ett odds på 4.00 för ett oavgjort resultat i denna jämna match.

Det man kommer att minnas från detta möte som slutade oavgjort är hur Dominic Calvert-Lewin stack ut. Nästan allt som Everton gjorde styrdes av honom, men trots det så lyckades de inte vinna matchen.

Tottenham Hotspur senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i FA Cup, Tottenham Hotspur, som använde en 4-2-3-1 uppställning mot Manchester City med slutresultet blev 0-1.

En ganska jämn match väntades, med oddet 1.85 på att hemmalaget skulle förlora.

Everton vs Tottenham Hotspur h2h

Tottenham Hotspur var på en 5. plats i Premier League medans Everton var på en 16. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. Tottenham Hotspur börjar matchen med en 4-2-3-1 uppställning, samma uppställning som Everton använde i den matchen.

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Premier League match den 2023-12-23, hänvisar till säsongen 2023/2024, vilket slutade med en vinst för Tottenham Hotspur med 2-1.

Den tidigare matchen mellan dessa lagen var en riktig cliffhanger.

Tottenham Hotspur insatser i de fem sista matcherna har varit relativt bra, till skillnad från Everton.

Två lag med olika kapacitet och ambitioner.

M. Oliver kommer att vara ansvarig för denna fotbollsmatch, medans D. Cook och W. Smith kommer att assistera honom.

Everton

Premier League tabell

Everton har spelat in 18 poäng och ligger på 18. plats i tabellen, just nu ligger laget på Nedflyttning. Lagets resultat är än så länge 8 vinster, 10 förluster, plus 4 oavgjorda.

Inför den 23. omgången, har laget en liten nackdel med 1 poäng till skillnad från Luton Town som ligger strax ovanför, på 17. plats.

Everton analys

Än så länge har Everton gjort 24 mål och släppt in 28 mål. Detta efter 22 omgångar.

De senaste matcherna har visat att Everton har problem med att generera mål, med ett lågt antal gjorda mål och ett högt antal matcher där de inte lyckats göra mål. Detta tyder på att laget har svårt att skapa kvalitativa chanser och omvandla dem till mål, vilket indikerar behovet av förbättringar i deras anfallsspel.

När Everton – Tottenham Hotspur 2023/2024 möts så vill Evertons ha kvar bollinnehavet och kunna attackera sina motståndare. I ligan i år har de ett genomsnittligt bollinnehav på 38,5% och det visar att det inte tar initiativ i matcherna så ofta.

Bästa målskytt från Everton

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuell skicklighet är höjdpunkten Abdoulaye Doucouré. Mittfältare har gjort mål 6 i ligan och hjälpt Everton att undvika förluster vid flertalet tillfällen.

Historisk data Everton

Med 9 titlar vunna titlar i ligans historia, är Everton laget en av dem som har vunnit mest. Lagets meritlista kan påverka utgången på en match: Det skulle inte vara första gången som laget lyckas vinna när de har presterat lite sämre under en tid.

Tottenham Hotspur

Premier League tabell

Tottenham Hotspur har 40 poäng och ligger på 5. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till UEFA Europa League, med resultaten 12 vinster, 4 oavgjorda och 5 förluster.

Med en liten nackdel med 3 poäng mot Aston Villa som ockuperar plats 4, laget börjar den 23. omgången.

Tottenham Hotspur analys

När det har gått 22 omgångar så står Tottenham Hotspur på en positiv målskillnad. De har släppt in 31 mål och gjort 44 mål.

Inför den andra omgången förbereder sig Tottenham Hotspur för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 6,14 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i Premier League.

Bollinnehav över 50% gör det möjligt för lag att ha en viss kontroll över sina motståndare. Detta är varför Tottenham Hotspur laget försöker att ha ett genomsnittligt bollinnehav på 59,86% för att kontrollera matchen.

Borta brukar inte Tottenham Hotspur vanligtvis ge motståndarna mycket chans, med reslutaten 5 vinster, 2 förluster och 4 oavgjorda i Premier League.

Tottenham Hotspur är ett mer offensivt lag än Everton, de har 2261 anfall mot 2124 för Everton, har gjort 44 mål. I jämförelse, Everton som har gjort 24 mål.

Bästa målgöraren för Tottenham Hotspur

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Heung-Min Son. Har gjort mål 12 gånger den här säsongen och har hjälpt Tottenham Hotspur att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Everton är Abdoulaye Doucouré, som redan har gjort 6 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Tottenham Hotspur Heung-Min Son, han har gjort 12 mål.

Vissa studier visar att mellan 75-90 minuten är där mest mål görs, detta kan vara ett bra spel för dem som följer matchen live.

Med tanke på att Tottenham Hotspur har ett snitt på 2,18 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

För gynnsamma spelresultat, notera att om man kombinera antalet hörnor för båda lagen så ger det ett snitt på 5,24 hörnor per match.

Spel på kort

Everton har ett snitt på 2,1 gula kort per match när det gått 22 omgångar, Tottenham Hotspur har ett snitt på 2,5. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 4,77 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Vi vet att Tottenham Hotspur är ett mer aggressivt lag som fått 4 röda kort den här säsongen, mycket annorlunda för Everton som fick bara rött kort en gång. Både rött och gult kort kan vara bra att spela på.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Everton – Tottenham Hotspur speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Everton – Tottenham Hotspur?

Matchen kommer att spelas på lördag den 03 februari 2024.

I vilken stadium och stad spelar Everton – Tottenham Hotspur?

Matchen kommer att spelas på Goodison Park i Liverpool.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Premier League match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 2-1 resultat för Tottenham Hotspur.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18842506
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information