Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Erzeni Shijak – Teuta Durrës 08 maj 2024 | Topptipset tips för Superliga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Superliga_albania

En Superliga match mellan Erzeni Shijak och Teuta Durrës kommer att spelas på onsdag den 08 maj 2024, kl 00:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Erzeni Shijak – Teuta Durrës 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Erzeni Shijak – Teuta Durrës kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stadiumi Tofik Jashari, i Shijak som har en kapacitet på 4000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Erzeni Shijak – Teuta Durrës 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Superliga ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,28 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,22 det genomsnittliga målen denna säsong.

Erzeni Shijak senaste match

Förra matchen spelades mot Kukësi i Superliga och slutade med 3-3. Erzeni Shijak har en oavgjort från förra omgången.

Teuta Durrës senaste match

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en seger i deras senaste match. En match i Superliga, Teuta Durrës mötte Egnatia Rrogozhinë lag, och resultatet slutade med 1-0.

i odds, visade att de var favoriter redan innan matchen började.

Erzeni Shijak vs Teuta Durrës h2h

Säsongen 2023/2024 möttes dessa lag i en Superliga den 2024-03-02. Teuta Durrës var det laget som drog längsta strået och vann med 3-0.

Teuta Durrës insatser i de fem sista matcherna har varit relativt bra, till skillnad från Erzeni Shijak.

Erzeni Shijak

Superliga tabell

Erzeni Shijak har spelat in 32 poäng och ligger på 9. plats i tabellen, just nu ligger laget på Nedflyttning. Lagets resultat är än så länge 7 vinster, 16 förluster, plus 11 oavgjorda.

Vilket betyder att laget har ett övertag på 5 poäng in den 35. omgången, med Kukësi som jagar de andra på en 10. plats.

Placerade i mitten av ligatabellen i Albania i Superliga utan tillfälle att nå högre upp i tabellen och har inte några orosmoment för nedflyttning, kommer Erzeni Shijak försöka dra hjälp av hemmaplan för att vinna matchen.

Erzeni Shijak analys

Erzeni Shijak har släppt in flera mål än de har gjort efter 34 omgångar. Totalt har de släppt in 50 mål och gjort 29 mål.

Erzeni Shijak har haft svårigheter med att göra mål i de senaste matcherna, vilket har resulterat i ett lågt antal gjorda mål och en hög förlustprocent.

Erzeni Shijak gör inte så många mål i ligan och det kan ha att göra med att de enbart har ett snitt på 3,47 skott per match. Det är inte tillräckligt för att störa motståndarnas målvakt.

När Erzeni Shijak – Teuta Durrës 2023/2024 möts så vill Erzeni Shijaks ha kvar bollinnehavet och kunna attackera sina motståndare. I ligan i år har de ett genomsnittligt bollinnehav på 48,97% och det visar att det inte tar initiativ i matcherna så ofta.

Bästa målskytt från Erzeni Shijak

Det finns alltid individer som sticker ut i en trupp och i lagets anfall är det Amir Kahrimanovic som har den positionen än så länge i ligan. Genom att ha gjort 6 mål för Erzeni Shijak denna säsong mittfältare har varit en nyckelspelare i vinsterna.

Det är viktigt att understryka att mer än 50% av målen som denna spelare har gjort är från straffpunkten. Mer precis, 6 av 6 mål har spelaren gjort på straff.

Teuta Durrës

Superliga tabell

Teuta Durrës kommer till denna match med 44 poäng, och är på 7. plats i Superliga, efter ha vunnit 11 matcher totalt och förlust 12 gånger, totalt sett 11 oavgjorda.

Teuta Durrës analys

Teuta Durrës är i perfekt position! efter 2 vinster i Superliga, finns det inga tvivel om vilka som är favoriter.

Med 0,94 mål per match har de en låg måleffektivitet. Med så låg effektivitet så kan det kosta dem segern när de spelar på bortaplan.

Teuta Durrës är ett mer offensivt lag än Erzeni Shijak, de har 3592 anfall mot 3303 för Erzeni Shijak, har gjort 32 mål. I jämförelse, Erzeni Shijak som har gjort 29 mål.

Bästa målgöraren för Teuta Durrës

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Klejdi Daci. Anfallaren har gjort mål 7 gånger den här säsongen och har hjälpt Teuta Durrës att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Erzeni Shijak är Amir Kahrimanovic, som redan har gjort 6 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Teuta Durrës Klejdi Daci, han har gjort 7 mål.

Mest mål görs under 75-90 minuten av matchen, vilket gör detta till ett bra spel för dem som följer matchen live.

Med tanke på att Teuta Durrës har ett snitt på 0,82 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Det är ett genomsnitt på 4,2 hörnor per match, vilket kan vara en bra sak att ha i åtanke när man spelar på denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4,12 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Erzeni Shijak – Teuta Durrës speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Erzeni Shijak – Teuta Durrës?

Matchen kommer att spelas på onsdag den 08 maj 2024.

I vilken stadium och stad spelar Erzeni Shijak – Teuta Durrës?

Matchen kommer att spelas på Stadiumi Tofik Jashari i Shijak.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Superliga match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 3-0 resultat för Teuta Durrës.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18960763
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information