Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Erzeni Shijak – Egnatia Rrogozhinë 04 november 2023 | Topptipset tips för Superliga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Superliga_albania

Erzeni Shijak och Egnatia Rrogozhinë kommer att spela en match i Superliga på måndagen den lördag 04 november 2023, titta på speltipsen mellan Erzeni Shijak – Egnatia Rrogozhinë 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Erzeni Shijak – Egnatia Rrogozhinë kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stadiumi Tofik Jashari, i Shijak som har en kapacitet på 4000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Erzeni Shijak – Egnatia Rrogozhinë 2023/2024

I den nuvarande upplagan av Superliga, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,22, nu är det ett snitt på 2,65 per match.

Erzeni Shijak senaste match

Förra matchen spelades mot Laçi i Superliga och slutade med 0-0. Erzeni Shijak har en oavgjort från förra omgången.

Det var ett odds på 3.50 för ett oavgjort resultat i denna jämna match.

Egnatia Rrogozhinë senaste match

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en seger i deras senaste match. En match i Superliga, Egnatia Rrogozhinë mötte Kukësi lag, och resultatet slutade med 2-1.

1.67 i odds, visade att de var favoriter redan innan matchen började.

Erzeni Shijak vs Egnatia Rrogozhinë h2h

Säsongen 2023/2024 möttes dessa lag i en Superliga den 2023-09-13. Egnatia Rrogozhinë var det laget som drog längsta strået och vann med 4-3.

Egnatia Rrogozhinë har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med Erzeni Shijak.

Två lag med olika kapacitet och ambitioner.

Erzeni Shijak

Superliga tabell

Erzeni Shijak har för närvarande 12 poäng och ligger på en 8. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Nedflyttnings slutspel, med resultat på 3 vinster, 3 oavgjorda och 4 förluster.

Inför den 12. omgången, har laget samma poäng till skillnad från Vllaznia Shkodër som ligger strax ovanför, på 7. plats.

Placerade i mitten av ligatabellen i Albania i Superliga utan chans att nå högre upp i tabellen och har inte några orosmoment för nedflyttning, kommer Erzeni Shijak försöka dra nytta av hemmaplan för att vinna matchen.

Erzeni Shijak analys

När det har gått 11 omgångar så har Erzeni Shijak inte gjort så många mål. De har släppt in 16 mål och gjort totalt 15 mål.

I ligan har Erzeni Shijaks 49% i genomsnittligt bollinnehav. Inför matchen Erzeni Shijak – Egnatia Rrogozhinë 2023/2024 hoppas fansen på att sitt lag ska ha lite mer bollinnehav och kunna göra ett par mål.

Bästa målskytt från Erzeni Shijak

Om vi vill lyfta fram en spelare från lagets offensiv fram till detta skede i ligan, måste vi nämna Bekim Maliqi. Erzeni Shijak har försvarare att tacka för några av deras vinster, han har gjort 4 mål denna säsong.

Egnatia Rrogozhinë

Superliga tabell

Egnatia Rrogozhinë har 23 poäng och ligger på 1. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Championship Round, med resultaten 7 vinster, 2 oavgjorda och 2 förluster.

Egnatia Rrogozhinë analys

Efter 11 omgångar har Egnatia Rrogozhinë en plusstatistik när det kommer till antalet gjorda och insläppta mål. Laget har gjort 22 mål och släppt in 11 mål.

Egnatia Rrogozhinë har ett väldigt bra utfall på bollar som hamnar i mål på sina skott. 40% av alla skott som träffar mål går i mål eller 2 mål. Genomsnitt skotten per match är 4,09 och är inte det bästa.

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i Superliga.

Med en resultatrad på 3 vinster, 0 förluster och 2 oavgjorda i Superliga, när Egnatia Rrogozhinë spelar borta ger de motståndarna väldigt liten chans att slå dem.

Egnatia Rrogozhinë är ett mer offensivt lag än Erzeni Shijak, de har 1183 anfall mot 997 för Erzeni Shijak, har gjort 22 mål. I jämförelse, så har Erzeni Shijak gjort 15 mål.

Bästa målgöraren för Egnatia Rrogozhinë

Raphael Dwamena har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 9 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda Egnatia Rrogozhinë till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Erzeni Shijak är Bekim Maliqi, som redan har gjort 4 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Egnatia Rrogozhinë Raphael Dwamena, han har gjort 9 mål.

För dem som följer matchen live, kan det vara bra att känna till att mellan 75-90 minuten är en bra period där de flesta målen görs och som gör det till ett bra spel.

Med tanke på att Egnatia Rrogozhinë har ett snitt på 2,2 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Man bör tänka på att det kombinerade antalet hörnor för båda lagen ger ett snitt på 3,98 hörnor per match om ma vill ha bra resultat på sitt spel.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4,27 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Erzeni Shijak – Egnatia Rrogozhinë speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Erzeni Shijak – Egnatia Rrogozhinë?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Erzeni Shijak – Egnatia Rrogozhinë?

Matchen kommer att spelas på Stadiumi Tofik Jashari i Shijak.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Superliga match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 4-3 resultat för Egnatia Rrogozhinë.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18960646
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information