Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Empoli – Genoa 03 februari 2024 | Topptipset tips för Serie A

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Serie_A_Italy

En Serie A match mellan Empoli och Genoa kommer att spelas på lördag den 03 februari 2024, kl 14:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Empoli – Genoa 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Empoli – Genoa kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stadio Carlo Castellani, i Empoli som har en kapacitet på 19847 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Empoli – Genoa 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Serie A ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,54 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,57 det genomsnittliga målen denna säsong.

Empoli senaste match

Förra matchen spelades mot Juventus i Serie A och slutade med 1-1. Då leddes laget av D. Nicola, de ställde upp med en 3-5-2 formation. Empoli har en oavgjort från förra omgången.

Att få med sig ett oavgjort resultat (odd 3.20) var riktigt bra gjort, speciellt när det andra laget var favoriter.

Det man kommer att minnas från detta möte som slutade oavgjort är hur Nicolò Cambiaghi stack ut. Nästan allt som Empoli gjorde styrdes av honom, men trots det så lyckades de inte vinna matchen.

Genoa senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Serie A, Genoa, som använde en 3-5-2 uppställning mot Lecce med slutresultet blev 2-1.

När man tittar på oddset gör hemmalaget så är det tydligt att det kommer att bli en jämn match (2.10).

Empoli vs Genoa h2h

Senaste gången som Empoli och Genoa möttes var i Serie A. Empoli låg då på 18. plats och började med en 4-3-3 formation, medans Genoa, som låg på en 15. plats, använde sig av en 3-5-2 taktik.

Dessa lag spelade senast mot varandra i en omtvistad Serie A match under säsongen 2023/2024 och slutade oavgjort 1-1.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Genoa insatser i de fem sista matcherna har varit relativt bra, till skillnad från Empoli.

Empoli

Serie A tabell

Empoli har spelat in 17 poäng och ligger på 19. plats i tabellen, just nu ligger laget på Nedflyttning. Lagets resultat är än så länge 4 vinster, 13 förluster, plus 5 oavgjorda.

Laget har en liten nackdel med 1 poäng mot Cagliari som ockuperar plats 18, är laget som startar den 23. omgången.

Empoli analys

Än så länge har Empoli gjort 15 mål och släppt in 36 mål. Detta efter 22 omgångar.

Resultaten de senaste matcherna visar att Empoli har svårt att omvandla sina chanser till mål, vilket leder till att de inte kan vinna matcher.

Empoli gör inte så många mål i ligan och det kan ha att göra med att de enbart har ett snitt på 3,41 skott per match. Det är inte tillräckligt för att störa motståndarnas målvakt.

Empoli har ett genomsnittligt bollinnhav på 45,55% i ligan. därför är det inte ett lag som för sina matcher, vilket kan bli ett problem i denna match. Därför hoppas fansen på att laget ska ha mer bollinnehav i denna Empoli – Genoa 2023/2024 match och lyckas att konvertera det till mål.

Bästa målskytt från Empoli

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuell skicklighet är höjdpunkten Szymon Żurkowski. Mittfältare har gjort mål 4 i ligan och hjälpt Empoli att undvika förluster vid flertalet tillfällen.

Genoa

Serie A tabell

Genoa kommer till denna match med 28 poäng, och är på 11. plats i Serie A, efter ha vunnit 7 matcher totalt och förlust 8 gånger, totalt sett 7 oavgjorda.

Vilket betyder att laget har samma antal poäng in den 23. omgången, med Monza som jagar de andra på en 12. plats.

Genoa analys

Genoa har än så länge släppt in 26 och gjort 24 mål. Efter 22 spelade omgångar så har de gjort färre mål än de har släppt in.

Genoa är i perfekt position! efter 2 vinster i Serie A, finns det inga tvivel om vilka som är favoriter.

Bästa målgöraren för Genoa

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Albert Guðmundsson som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 9 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Genoa har nått i flera matcher.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Empoli är Szymon Żurkowski, som redan har gjort 4 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Genoa Albert Guðmundsson, han har gjort 9 mål.

Vissa studier visar att mellan 75-90 minuten är där mest mål görs, detta kan vara ett bra spel för dem som följer matchen live.

Eftersom Genoa har ett snitt på 0,91 mål per match när de spelar borta, och med tanke på att de knappt släpper in några mål på bortaplan, spelet på mindre än 2,5 mål kan också vara ett utmärkt alternativ.

Spel på hörnor

Det är ett genomsnitt på 4,3 hörnor per match, vilket kan vara en bra sak att ha i åtanke när man spelar på denna match.

Spel på kort

Empoli har ett snitt på 2,1 gula kort per match när det gått 22 omgångar, Genoa har ett snitt på 2,4. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 4,77 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Empoli – Genoa speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Empoli – Genoa?

Matchen kommer att spelas på lördag den 03 februari 2024.

I vilken stadium och stad spelar Empoli – Genoa?

Matchen kommer att spelas på Stadio Carlo Castellani i Empoli.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Serie A match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 1-1 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18867511
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information