Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Elfsborg – Degerfors 05 november 2023 | Topptipset tips för Allsvenskan

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Allsvenskan_sweden

Elfsborg och Degerfors kommer att spela en match i Allsvenskan på måndagen den söndag 05 november 2023, titta på speltipsen mellan Elfsborg – Degerfors 2023 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Elfsborg – Degerfors kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Borås Arena, i Borås som har en kapacitet på 17800 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Elfsborg – Degerfors 2023

Trots att det är en ny säsong, har inte Allsvenskan ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,73 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,76 det genomsnittliga målen denna säsong.

Elfsborg senaste match

Förra matchen spelades mot IFK Göteborg i Allsvenskan och slutade med 1-2. Då leddes laget av J. Thelin, de ställde upp med en 4-3-3 formation. Elfsborg har en seger från förra omgången.

Hemmalaget har ett odds på 2.30, och det räknas med att det ska bli en jämn match.

Även att hela laget hade en formsvacka så lyckades, Jeppe Okkels sticka ut. Medverkade i flera viktiga lägen i matchen, han var den som drev Elfsborg till seger.

Degerfors senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i Allsvenskan, Degerfors, som använde en 5-3-2 uppställning mot Varberg BoIS med slutresultet blev 1-1.

Matchen var väldigt jämn och slutade oavgjort, med ett odds på 3.50.

Elfsborg vs Degerfors h2h

Senaste gången som Elfsborg och Degerfors möttes var i Allsvenskan. Elfsborg låg då på 8. plats och började med en 4-3-3 formation, medans Degerfors, som låg på en 12. plats, använde sig av en 3-4-3 taktik.

I en Allsvenskan match den 2023-04-22, var senaste gången som dessa lag möttes. Det blev vinst med 1-2 för Elfsborg.

Den sista gången som dessa lag möttes, var det ingen enkel seger!

Elfsborg laget har under deras sista fem matcher haft bättre resultat än vad Degerfors laget har haft.

Elfsborg

Allsvenskan tabell

Elfsborg har för närvarande 63 poäng och ligger på en 1. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för UEFA Champions League Qualifiers, med resultat på 20 vinster, 3 oavgjorda och 5 förluster.

Detta betyder att i den 29. omgången har laget en fördel med 2 poäng i relation till Malmö FF laget som är på den 2. plats.

Elfsborg analys

Med totalt 57 gjorda mål och 23 insläppta mål. Ligger Elfsborg på en positiv målskillnad efter 28 omgångar.

Elfsborg verkar ha antagit en taktisk approach i sitt försvarsspel, eftersom de har begått ett högt antal fouls i de senaste matcherna, vilket är över ligagens genomsnitt. Trots detta har de endast tilldelats ett lågt antal gula kort, under ligagens genomsnitt på 3,41. Detta tyder på att Elfsborg begår fouls på strategiska områden på planen för att störa motståndarens anfallsspel och hindra dem från att bygga upp momentum.

Elfsborgs genomsnittliga bollinnehav i ligan ligger på 46,57%, vilket betyder att laget oftast inte tar initiativet i matcherna och har en mer tillbakadragen spelstil. Därför bör laget i denna match Elfsborg – Degerfors 2023, anstränga sig för att behålla bollinnehavet och kunna ha lite längre anfall.

Elfsborg är mer offensiva än Degerfors, som har 2864 anfall mot 2390 för Degerfors, har gjort mål 57 gånger. I jämförelse, Degerfors konvertera till mål 27 gånger.

Bästa målskytt från Elfsborg

Individuellt sett är det lagets mest offensiva spelare i ligan så här långt Jeppe Okkels. Har gjort mål 11 denna säsong och har hjälpt Elfsborg till att få positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Degerfors

Allsvenskan tabell

Med 25 poäng vunna, är Degerfors på 15. plats i tabellen, vilket gör att de ligger på en Nedflyttning plats. Lagets resultat är än så länge 7 vinster mot 17 förluster plus 4 oavgjorda.

Med en liten nackdel med 2 poäng mot Brommapojkarna som ockuperar plats 14, laget börjar den 29. omgången.

Degerfors analys

27 gjorda mål och 58 insläppta, så ser det ut för Degerfors efter 28 omgångar.

Det kan mycket väl leda till en förlust att de spelar på bortaplan. Deras måleffektivitet är inte den bästa genomsnittet för gjorda mål överstiger inte 0,96 per match.

Bästa målgöraren för Degerfors

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Diego Campos som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 6 gånger i ligan och hjälpt Degerfors undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Elfsborg är Jeppe Okkels, som redan har gjort 11 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Degerfors Diego Campos, han har gjort 6 mål.

Ett bra spel skulle kunna göras mellan 75-90 minuten av matchen eftersom mest mål görs då.

Under 2,5 mål är ett hållbart alternativ, med tanke på att Degerfors inte släpper in mål när det spelar på bortaplan. Dessutom har Degerfors ett snitt på 0,71 mål per match när de spelar som bortalag.

Speltips med handikapp

Med favoritskapet på deras sida kommer Elfsborg till denna match med stora chanser till en seger. Hemmafördelen kan vara en av orsakerna till deras favoritskap. En intressant satsning kan vara på Asian handicap av -1,5 till bortalaget.

Spel på hörnor

Bra spelresultat kan man få om man noterar att det är ett genomsnitt på 5,18 hörnor per match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,86 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Elfsborg – Degerfors speltips 2023: FAQ

När spelas matchen mellan Elfsborg – Degerfors?

Matchen kommer att spelas på söndag den 05 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Elfsborg – Degerfors?

Matchen kommer att spelas på Borås Arena i Borås.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Allsvenskan match, i säsongen 2023, och slutade med 1-2 resultat för Elfsborg.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18742376
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information