Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Eldense – Real Valladolid 04 oktober 2023 | Topptipset tips för La Liga 2

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Matchen mellan Eldense och Real Valladolid i La Liga 2, Spain kommer att spelas på onsdag den 04 oktober 2023, titta på speltipsen mellan Eldense – Real Valladolid 2023/2024, för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Eldense – Real Valladolid kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Estadio Municipal Nuevo Pepico Amat, i Elda som har en kapacitet på 8000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Eldense – Real Valladolid 2023/2024

I den nuvarande upplagan av La Liga 2, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,02, nu är det ett snitt på 2,38 per match.

Eldense senaste match

Eldense kommer från en förlust match i förra omgången. Matchen spelades mot Levante i La Liga 2 och slutade 2-0. Laget leddes av F. Estévez Martín och de spelade med en 4-4-2 uppställning.

Att det skulle förlora matchen var väntat. Det visade oddset som var 1.73.

Miguelón misslyckades i flera viktiga moment och var en av de spelarna som får ta på sig förlusten. Lagets försvarslinje gjorde långt ifrån sin bästa match.

Real Valladolid senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i La Liga 2, Real Valladolid, som använde en 4-1-3-2 uppställning mot Real Oviedo med slutresultet blev 0-1.

3.20 i odds på hemmalaget visar att det kommer bli en jämn tillställning.

Eldense vs Real Valladolid h2h

Beträffande matchen mellan Eldense och Real Valladolid, så kommer detta att bli den första gången som dessa två lag möter varandra.

Real Valladolid har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med Eldense.

Eldense

La Liga 2 tabell

Eldense kommer till spel i denna match med 8 poäng och ligger på en 17. plats i La Liga 2, med minus statistik, förlorat 3 matcher totalt och vunnit endast 2, har totalt 2 oavgjorda.

Laget har samma poäng som Amorebieta som ockuperar plats 16, är laget som startar den 9. omgången.

Eldense analys

I La Liga 2 har Eldense totalt gjort 9 mål och släppt in 13 antal mål, detta efter 8 spelade omgångar.

Eldenses tar inte initiativet i matcherna så ofta eftersom de enbart har ett genomsnitt på 48% per match. De bör därför anstränga sig det där lilla extra i matchen Eldense – Real Valladolid 2023/2024 för att ha kvar bollinnehavet och kunna attackera sina motståndare.

En av lagets värvningar inför denna säsongen verkar fortfarande ha svårt att anpassa sig. Miguelón presterade dåligt i lagets senaste match, mot Levante. Han misslyckades att ge säkerhet och hjälpte inte Eldense till vinst.

Bästa målskytt från Eldense

Om vi vill lyfta fram en spelare från lagets offensiv fram till detta skede i ligan, måste vi nämna Juanto. Eldense har anfallaren att tacka för några av deras vinster, han har gjort 3 mål denna säsong.

Real Valladolid

La Liga 2 tabell

Real Valladolid kommer till denna match med 10 poäng, och är på 12. plats i La Liga 2, efter ha vunnit 3 matcher totalt och förlust 3 gånger, totalt sett 1 oavgjort.

Real Valladolid analys

Real Valladolid har än så länge släppt in 6 och gjort 5 mål. Efter 8 spelade omgångar så har de gjort färre mål än de har släppt in.

Det senaste matchresultatet avslöjade att Real Valladolid har en oförmåga att omvandla sina chanser till mål, vilket behöver åtgärdas för att de ska kunna konkurrera på hög nivå.

Real Valladolid laget försöker vanligtvis att kontrollera matchen med ett genomsnittligt bollinnehav på 56,29%. Lag med bollinnehav på över 50% har vanligtvis en viss kontroll över sina motståndare.

Att de spelar på bortaplan kan detta leda till ett dåligt resultat när de har så låg måleffektivitet. När antalet gjorda mål inte överstiger 0,71 mål per match, kan sluta illa.

Real Valladolid är i utmärkt form för tillfället! med en segerrad på 2 vinster i La Liga 2, finns det ingen tvekan om vem som är favoriten.

Bästa målgöraren för Real Valladolid

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Iván Cédric Bikoue Embolo som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 2 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Real Valladolid har nått i flera matcher.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Vissa studier visar att mellan 75-90 minuten är där mest mål görs, detta kan vara ett bra spel för dem som följer matchen live.

Med tanke på att Real Valladolid har ett snitt på 0,33 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Det är ett genomsnitt på 5 hörnor per match, vilket kan vara en bra sak att ha i åtanke när man spelar på denna match.

Real Valladolid är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6,29 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Real Valladolid i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4,38 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Eldense – Real Valladolid speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Eldense – Real Valladolid?

Matchen kommer att spelas på onsdag den 04 oktober 2023.

I vilken stadium och stad spelar Eldense – Real Valladolid?

Matchen kommer att spelas på Estadio Municipal Nuevo Pepico Amat i Elda.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18855700
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information