Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Eintracht Frankfurt – FC Augsburg 19 april 2024 | Topptipset tips för Bundesliga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Bundesliga_Germany

Eintracht Frankfurt och FC Augsburg är planerad att spelas på fredag den 19 april 2024, kl 18:30h (UTC), i den Bundesliga i Germany, titta på speltipsen mellan Eintracht Frankfurt – FC Augsburg 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Eintracht Frankfurt – FC Augsburg kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Deutsche Bank Park, i Frankfurt am Main som har en kapacitet på 5500 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Eintracht Frankfurt – FC Augsburg 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Bundesliga ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 3,18 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 3,17 det genomsnittliga målen denna säsong.

Eintracht Frankfurt senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-2-2-2 uppställning. Eintracht Frankfurt har en i bagaget förlust från förra matchen. Laget leddes av D. Toppmöller och Matchen spelades mot VfB Stuttgart i Bundesliga och slutade med 3-0.

Detta nederlag förväntades redan innan matchen. Oddset på 1.45 visade det också.

Försvaret gjorde långt ifrån sin bästa match. Aurélio Buta hade en hemsk match och är en av de spelarna som får ta på sig förlusten.

FC Augsburg senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Bundesliga, FC Augsburg, som använde en 4-3-1-2 uppställning mot FC Union Berlin med slutresultet blev 2-0.

2.10 i odds på hemmalaget visar att det kommer bli en jämn tillställning.

Eintracht Frankfurt vs FC Augsburg h2h

Senaste gången som Eintracht Frankfurt och FC Augsburg möttes var i Bundesliga. Eintracht Frankfurt låg då på 7. plats och började med en 4-3-3 formation, medans FC Augsburg, som låg på en 11. plats, använde sig av en 4-2-3-1 taktik.

Senast dessa lag mötte varandra var i en Bundesliga match den 2023-12-03 2023/2024, resulterade i en vinst för FC Augsburg med 2-1.

Det tidigare mötet mellan dessa lag fick dem slåss hårt för att behålla ledningen.

FC Augsburg insatser i de fem sista matcherna har varit relativt bra, till skillnad från Eintracht Frankfurt.

Eintracht Frankfurt

Bundesliga tabell

Eintracht Frankfurt har för närvarande 42 poäng och ligger på en 6. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för UEFA Conference Leauge kval, med resultat på 10 vinster, 12 oavgjorda och 7 förluster.

Detta betyder, i den 30. omgången, har laget en fördel på 3 poäng, och FC Augsburg laget är precis bakom på en 7. plats.

Eintracht Frankfurt analys

Med totalt 43 gjorda mål och 39 insläppta mål. Ligger Eintracht Frankfurt på en positiv målskillnad efter 29 omgångar.

Samtidigt som man har vunnit 4 matcher spela på bortaplan, detta lag vet verkligen hur de ska dra fördel av deras hemmaplan med 6 vinster, 1 förlust och 7 oavgjorda.

Bästa målskytt från Eintracht Frankfurt

Omar Marmoush har dominerat offensiven och har varit den individuella höjdpunkten denna säsong. Anfallaren har redan gjort mål 10 gånger den här säsongen, och har blivit avgörande för de fina resultaten som Eintracht Frankfurt har fått med sig i flera matcher.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

FC Augsburg

Bundesliga tabell

FC Augsburg kommer till denna match med 39 poäng, och är på 7. plats i Bundesliga, efter ha vunnit 10 matcher totalt och förlust 10 gånger, totalt sett 9 oavgjorda.

Vilket betyder att laget är framför SC Freiburg laget som ligger på plats 8 i den 30. omgången och båda har samma poäng.

FC Augsburg analys

29 omgångar har spelats och då har FC Augsburg gjort 47 mål och släppt in 46, vilket ger dem en positiv målskillnad.

Inför den andra omgången förbereder sig FC Augsburg för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 4,38 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Bästa målgöraren för FC Augsburg

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten Ermedin Demirović som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 15 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som FC Augsburg har nått i flera matcher.

Det ska noteras att 3 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Eintracht Frankfurt är Omar Marmoush, som redan har gjort 10 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i FC Augsburg Ermedin Demirović, han har gjort 15 mål.

Ett bra spel skulle kunna göras mellan 75-90 minuten av matchen eftersom mest mål görs då.

Med tanke på att FC Augsburg har ett snitt på 1,5 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Bra spelresultat kan man få om man noterar att det är ett genomsnitt på 4,54 hörnor per match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4,17 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Vi vet att Eintracht Frankfurt är ett mer aggressivt lag som fått 5 röda kort den här säsongen, till skillnad från FC Augsburg som fick bara rött kort 3 gånger. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Eintracht Frankfurt – FC Augsburg speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Eintracht Frankfurt – FC Augsburg?

Matchen kommer att spelas på fredag den 19 april 2024.

I vilken stadium och stad spelar Eintracht Frankfurt – FC Augsburg?

Matchen kommer att spelas på Deutsche Bank Park i Frankfurt am Main.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Bundesliga match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 2-1 resultat för FC Augsburg.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18863546
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information