Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips EIF – Gnistan 08 juni 2024 | Topptipset tips för Veikkausliiga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Veikkausliiga_Finland

EIF och Gnistan är planerad att spelas på lördag den 08 juni 2024, kl 14:00h (UTC), i den Veikkausliiga i Finland, titta på speltipsen mellan EIF – Gnistan 2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där EIF – Gnistan kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Ekenäs Centrumplan, i Tammisaari som har en kapacitet på 2500 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan EIF – Gnistan 2024

I den nuvarande upplagan av Veikkausliiga, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,56, nu är det ett snitt på 2,98 per match.

EIF senaste match

Förra matchen spelades mot VPS i Veikkausliiga och slutade med 1-2. Då leddes laget av G. Garcia Xatart, de ställde upp med en 4-5-1 formation. EIF har en förlust från förra omgången.

Oddset på 1.62 på en förlust för hemmalaget visade att matchen skulle bli jämn.

Gnistan senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Veikkausliiga, Gnistan, som använde en 4-4-2 uppställning mot Lahti med slutresultet blev 2-1.

1.90 i odds på hemmalaget visar att det kommer bli en jämn tillställning.

EIF vs Gnistan h2h

Dessa lag spelade senast mot varandra i en omtvistad Club Friendlies 3 match under säsongen 2024 och slutade oavgjort 1-1.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Gnistan har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med EIF.

EIF

Veikkausliiga tabell

På en 12. plats i Veikkausliiga, kommer EIF till denna match med 3 poäng, 0 vinster, 6 förluster, 3 oavgjorda. Vad som är med ledsamt är minus statistiken.

EIF analys

Efter 9 omgångar, har EIF släppt in mer mål än de har gjort. De har släppt in totalt 17 mål än så länge och gjort 8 mål.

När det kommer till formen, kommer laget från en serie med 2 förluster i Veikkausliiga, vilket inte är ett bra omen inför nästa match.

Bästa målskytt från EIF

När vi analyserar lagets anfall i ligan än så länge, har de individuella insatserna från Lucas Kaufmann varit höjdpunkterna. Hjälpt EIF med 2 gjorda mål den här säsongen, mittfältare har varit avgörande för att få med sig positiva resultat.

Det är viktigt att understryka att mer än 50% av målen som denna spelare har gjort är från straffpunkten. Mer precis, 2 av 2 mål har spelaren gjort på straff.

Gnistan

Veikkausliiga tabell

Med 12 poäng vunna, är Gnistan på 8. plats i tabellen, vilket gör att de ligger på en Nedflyttning kval plats. Lagets resultat är än så länge 3 vinster mot 4 förluster plus 3 oavgjorda.

I den 10. omgången, har laget samma poäng jämfört med Mariehamn som ligger straxt över på 7. plats.

Gnistan analys

Inför den andra omgången förbereder sig Gnistan för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 3,5 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Gnistan är ett mer offensivt lag än EIF, de har 885 anfall mot 749 för EIF, har gjort 14 mål. I jämförelse, så har EIF gjort 8 mål.

Bästa målgöraren för Gnistan

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Joakim Latonen. Mittfältare har gjort mål 7 gånger den här säsongen och har hjälpt Gnistan att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 2 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

För dem som följer matchen live, kan det vara bra att känna till att mellan 75-90 minuten är en bra period där de flesta målen görs och som gör det till ett bra spel.

Med tanke på att Gnistan har ett snitt på 2 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Genom att kombinera antalet hörnor från båda lagen, kan vi se ett snitt på 3,86 hörnor per match, det är också ett spel att utforska för att få bra resultat på spelet.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 7 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

EIF – Gnistan speltips 2024: FAQ

När spelas matchen mellan EIF – Gnistan?

Matchen kommer att spelas på lördag den 08 juni 2024.

I vilken stadium och stad spelar EIF – Gnistan?

Matchen kommer att spelas på Ekenäs Centrumplan i Tammisaari.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Club Friendlies 3 match, i säsongen 2024, och slutade med 1-1 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
19070120
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information