Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips East Bengal – Kerala Blasters 04 november 2023 | Topptipset tips för Indian Super League

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Indian Super League India

East Bengal och Kerala Blasters kommer att spela en match i Indian Super League på måndagen den lördag 04 november 2023, titta på speltipsen mellan East Bengal – Kerala Blasters 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där East Bengal – Kerala Blasters kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den välkända stadion Vivekananda Yuba Bharati Krirangan Stadium, i Kolkata som har en kapacitet på 120000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan East Bengal – Kerala Blasters 2023/2024

Det har gjort mindre mål i Indian Super League än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 2,95 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,52 mål per spelad match.

East Bengal senaste match

East Bengal kommer från en seger match i förra omgången. Matchen spelades mot Diamond Harbour i Calcutta Premier Division A och slutade 4-1.

Detta positiva resultatet bekräftade deras favoritskap, på oddset .

Kerala Blasters senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett seger i förra omgången. Matchen spelades i Indian Super League, Kerala Blasters, som använde en 4-4-2 uppställning mot Odisha FC med slutresultet blev 2-1.

En mycket jämn match räknades det med att vara, med oddset 2.10 på hemmalaget.

East Bengal vs Kerala Blasters h2h

Senast dessa två laget möttes, låg East Bengal på en 9. plats i Indian Super League och Kerala Blasters på en 3. plats. East Bengal startar med en 4-4-2 uppställning, medans Kerala Blasters mönstrar en 3-1-4-2 uppställning.

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Indian Super League match den 2023-02-03, hänvisar till säsongen 2022/2023, vilket slutade med en vinst för East Bengal med 1-0.

Den tidigare matchen mellan dessa lagen var en riktig cliffhanger.

Två lag med olika kapacitet och ambitioner.

East Bengal

Indian Super League tabell

East Bengal har 4 poäng och är på 9. plats i Indian Super League i India. Balansen mellan vinster och förluster är inte gynsam, med 2 förluster, 1 vinst och 1 oavgjort.

Vilket betyder att laget är framför Bengaluru laget som ligger på plats 10 i den 6. omgången och båda har samma poäng.

Med inga strävan att nå högre och inga nedflyttning problem, kommer East Bengal som ligger i mitten av tabellen i Indian Super League i India, kommer att bruka sig av hemma favören för att försöka få till en vinst.

När det kommer till formen, kommer laget från en serie med 2 förluster i Indian Super League, vilket inte är ett bra omen inför nästa match.

East Bengal analys

Efter 5 omgångar, har East Bengal släppt in mer mål än de har gjort. De har släppt in totalt 5 mål än så länge och gjort 4 mål.

Bästa målskytt från East Bengal

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuell skicklighet är höjdpunkten Naorem Mahesh Singh. Anfallaren har gjort mål 2 i ligan och hjälpt East Bengal att undvika förluster vid flertalet tillfällen.

Kerala Blasters

Indian Super League tabell

Kerala Blasters har 10 poäng och ligger på 2. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Semifinal, med resultaten 3 vinster, 1 oavgjort och 1 förlust.

Laget har ingen nackdel mot Goa som ligger på plats 1 i den 6. omgången och har samma antal poäng.

Kerala Blasters analys

5 omgångar har spelats och då har Kerala Blasters gjort 7 mål och släppt in 5, vilket ger dem en positiv målskillnad.

Kerala Blasters har visat sig vara ett tålmodigt lag, med en hög genomsnittlig minut för det första målet som gjorts denna säsong. Deras förmåga att kontrollera spelet och vänta på lämpliga ögonblick återspeglas i det låga antalet insläppta mål. Detta indikerar att laget är disciplinerat och välorganiserat taktiskt, och väntar på det optimala tillfället att anfalla. Om Kerala Blasters kan fortsätta att bibehålla denna nivå av tålamod och disciplin, kommer det att vara till nytta för dem i framtida matcher.

När lag inte skjuter så mycket så uteblir målen och så är det i Kerala Blasters fall. De har nämligen bara i genomsnitt 3,6 skott på mål per match och det är inte bra nog för att bevära motståndarnas målvakt.

Det är ett top 5-lag i Indian Super League som vill hålla sig till bra insatser!

Kerala Blasters är ett mer offensivt lag än East Bengal, de har 477 anfall mot 355 för East Bengal, har gjort 7 mål. I jämförelse, East Bengal som har gjort 4 mål.

Daisuke Sakai blir allt mer samspelt med sina lagkamrater, han anlände till klubben den här säsongen, gjorde ytterligare en bra insats i förra matchen. Mittfältaren var väldigt bra i matchen mot Odisha FC, var en nyckelspelare för Kerala Blasters.

Bästa målgöraren för Kerala Blasters

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Adrian Luna som har utmärkt sig. Mittfältare har gjort mål 3 gånger i ligan och hjälpt Kerala Blasters undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

För dem som följer matchen live, kan det vara bra att känna till att mellan 75-90 minuten är en bra period där de flesta målen görs och som gör det till ett bra spel.

Spelet under 2,5 mål kan vara ett bra alternativ, eftersom Kerala Blasters generellt inte släpper in några mål som bortalag. Kerala Blasters har ett snitt på 1 mål per match när de spelar borta.

Spel på hörnor

Bra spelresultat kan man få om man noterar att det är ett genomsnitt på 5,38 hörnor per match.

Kerala Blasters är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 6 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Kerala Blasters i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

East Bengal – Kerala Blasters speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan East Bengal – Kerala Blasters?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar East Bengal – Kerala Blasters?

Matchen kommer att spelas på Vivekananda Yuba Bharati Krirangan Stadium i Kolkata.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Indian Super League match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 1-0 resultat för East Bengal.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
19004997
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information