Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Dunkerque – Saint-Étienne 03 februari 2024 | Topptipset tips för Ligue 2

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Ligue 2 France

En Ligue 2 match mellan Dunkerque och Saint-Étienne kommer att spelas på lördag den 03 februari 2024, kl 14:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Dunkerque – Saint-Étienne 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Dunkerque – Saint-Étienne kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stade Marcel-Tribut, i Dunkerque som har en kapacitet på 4200 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Dunkerque – Saint-Étienne 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Ligue 2 ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,4 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,41 det genomsnittliga målen denna säsong.

Dunkerque senaste match

Dunkerque fick med sig en seger i sista matchen.Denna match spelades mot Paris i Ligue 2 och resultatet blev 1-2. De ställde upp med en 4-4-1-1 uppställning och leddes av L. Ferreira de Castro.

I denna match fick vi se en riktig skräll!! Med oddset på 5.50 visade verkligen vilka underdogs dem var.

Även att hela laget hade en formsvacka så lyckades, Gessime Yassine sticka ut. Medverkade i flera viktiga lägen i matchen, han var den som drev Dunkerque till seger.

Saint-Étienne senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Ligue 2, Saint-Étienne, som använde en 4-1-4-1 uppställning mot Amiens SC med slutresultet blev 0-1.

Matchen förväntades bli en jämn historia, 4.33 var oddset på att hemmalaget skulle förlora.

Dunkerque vs Saint-Étienne h2h

Saint-Étienne var på en 7. plats i Ligue 2 medans Dunkerque var på en 18. plats sista gången som dessa lag mötte varandra. Saint-Étienne börjar matchen med en 4-3-3 uppställning, samma uppställning som Dunkerque använde i den matchen.

Den 2023-10-04 2023/2024 i Ligue 2 möttes lagen och slutade med en vinst för Saint-Étienne med 2-0.

Dunkerque laget har under deras sista fem matcher haft bättre resultat än vad Saint-Étienne laget har haft.

D. Zitouni och Q. Guidou kommer att finns längs med sidlinjerna medans A. Taleb kommer att finnas på planen i denna match.

Dunkerque

Ligue 2 tabell

Dunkerque har spelat in 20 poäng och ligger på 18. plats i tabellen, just nu ligger laget på Nedflyttning. Lagets resultat är än så länge 5 vinster, 12 förluster, plus 5 oavgjorda.

Annecy ligger strax ovanför på en 17. plats i den 23. omgången, med samma antal poäng.

Dunkerque analys

Dunkerque har efter 22 omgångar i Ligue 2, totalt 35 insläppta mål och 19 gjorda mål.

Resultaten de senaste matcherna visar att Dunkerque har svårt att omvandla sina chanser till mål, vilket leder till att de inte kan vinna matcher.

Med en upptagen schemalagd, Dunkerque kan ha svårt att bibehålla sin prestation i möte med flera spel under en kort period. Trots att oddsen förutspår en jämn match med Dunkerque och Saint-Étienne med vinnarodds över 2, kan lagets upptagna schemaläggning vara en avgörande faktor för resultatet.

Bästa målskytt från Dunkerque

På individnivå i ligan när man tittar på anfaller så är det värt att nämna Enzo Bardeli. Mittfältare har redan gjort 3 mål i ligan, varit extremt viktig för Dunkerque, som har dragit nytta av hans insatser flera gånger för at vinna matcher.

Saint-Étienne

Ligue 2 tabell

Saint-Étienne kommer till denna match med 32 poäng, och är på 10. plats i Ligue 2, efter ha vunnit 9 matcher totalt och förlust 8 gånger, totalt sett 5 oavgjorda.

Med samma poäng som Pau som ockuperar plats 9, laget kommer att kämpa för en bättre placering i 23. omgången.

Saint-Étienne analys

Inför den andra omgången förbereder sig Saint-Étienne för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 4,05 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Borta ger Saint-Étienne vanligtvis inte sina motståndare många chanser, med resultat på 5 vinster, 3 förluster och 2 oavgjorda i Ligue 2.

Saint-Étienne är ett mer offensivt lag än Dunkerque, de har 2230 anfall mot 1967 för Dunkerque, har gjort 21 mål. I jämförelse, så har Dunkerque gjort 19 mål.

Bästa målgöraren för Saint-Étienne

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Ibrahim Sissoko som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 8 gånger i ligan och hjälpt Saint-Étienne undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Det ska noteras att 4 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Dunkerque är Enzo Bardeli, som redan har gjort 3 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Saint-Étienne Ibrahim Sissoko, han har gjort 8 mål.

Saint-Étienne har släppt in 10 bortamål på 10 bortamatcher. Det rekommenderade spelet skulle vara att Saint-Étienne kommer att hålla nollan, kom ihåg att sista gången dessa lag möttes blev det 2-0, något att tänka på.

75-90 minuten in i matchen är en bra tid att satsa det är då mest mål görs.

Eftersom Saint-Étienne har ett snitt på 1 mål per match när de spelar borta, kan spelmarknaden för under 2,5 mål också vara ett bra alternativ. Det här alternativet kan vara mycket bra, med tanke på att Saint-Étienne inte släpper in mål när det spelar utanför deras stadium.

Spel på hörnor

För att få bra spel resultat, kom ihåg att det finns genomsnitt på 4,91 hörnor per match när hörnstatistiken från båda lagen läggs ihop.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,59 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Dunkerque – Saint-Étienne speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Dunkerque – Saint-Étienne?

Matchen kommer att spelas på lördag den 03 februari 2024.

I vilken stadium och stad spelar Dunkerque – Saint-Étienne?

Matchen kommer att spelas på Stade Marcel-Tribut i Dunkerque.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Ligue 2 match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 2-0 resultat för Saint-Étienne.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18861002
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information