Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Dunkerque – Amiens SC 04 november 2023 | Topptipset tips för Ligue 2

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Ligue 2 France

Dunkerque och Amiens SC är planerad att spelas på lördag den 04 november 2023 i den Ligue 2 i France, titta på speltipsen mellan Dunkerque – Amiens SC 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Dunkerque – Amiens SC kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stade Marcel-Tribut, i Dunkerque som har en kapacitet på 4200 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Dunkerque – Amiens SC 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Ligue 2 ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,41 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,41 det genomsnittliga målen denna säsong.

Dunkerque senaste match

I sista matchen spelade de med en 4-2-3-1 uppställning. Dunkerque har en i bagaget seger från förra matchen. Laget leddes av L. Ferreira de Castro och Matchen spelades mot Auxerre i Ligue 2 och slutade med 0-1.

Oddset på 7.50 visade vilka underdogs de var. Så det blev en riktigt skräll i denna match!

En nyckelspelare i vinsten för Dunkerque, Armand Gnanduillet var en av de få spelarna som lyckades nå upp till sin normala standard i matchen. I en tillställning utan motivation för något av lagen, hjälpte han till mycket för att det skulle bli ett positivt resultat.

Amiens SC senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i Ligue 2, Amiens SC, som använde en 4-1-4-1 uppställning mot Laval med slutresultet blev 0-0.

Resultatet blev oavgjort i denna jämna match, oddset slutade på 3.10.

Dunkerque vs Amiens SC h2h

Senaste gången som Amiens SC och Dunkerque möttes var i Ligue 2. Amiens SC låg då på 11. plats och började med en 3-5-2 formation, medans Dunkerque, som låg på en 19. plats, använde sig av en 4-4-1-1 taktik.

Den sista gången som dessa lag möttes i en Ligue 2 match var 2022-04-22, hänvisning till säsongen 2021/2022, i en tävlingsmatch som slutade oavgjort 0-0.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Dunkerque lagets sista fem matcher har slutat bättre, jämfört med Amiens SC.

Dunkerque

Ligue 2 tabell

Dunkerque har spelat in 9 poäng och ligger på 19. plats i tabellen, just nu ligger laget på Nedflyttning. Lagets resultat är än så länge 2 vinster, 7 förluster, plus 3 oavgjorda.

Inför den 13. omgången, har laget samma poäng till Valenciennes som ligger strax ovanför på 18. plats.

Dunkerque analys

Dunkerque har släppt in flera mål än de har gjort efter 12 omgångar. Totalt har de släppt in 20 mål och gjort 11 mål.

Dunkerque har haft svårigheter med att göra mål i de senaste matcherna, vilket har resulterat i ett lågt antal gjorda mål och en hög förlustprocent.

Med 4,17 skott på mål i genomsnitt per match gör inte Dunkerque så många mål. När skotten på mål är så få bekymrar de heller inte motståndar målvakten speciellt mycket.

Så här långt i liga så är inte Dunkerques det laget som brukar styra sina matcher och det kan man se på deras genomsnittliga bollinnehav som är 49,33%. Fansen hoppas på ett trendbrott i matchen Dunkerque – Amiens SC 2023/2024 och att deras lag ska kunna göra lite mål.

Bästa målskytt från Dunkerque

Om vi vill lyfta fram en spelare från lagets offensiv fram till detta skede i ligan, måste vi nämna Armand Gnanduillet. Dunkerque har anfallaren att tacka för några av deras vinster, han har gjort 2 mål denna säsong.

Amiens SC

Ligue 2 tabell

Amiens SC kommer till denna match med 16 poäng, och är på 10. plats i Ligue 2, efter ha vunnit 4 matcher totalt och förlust 4 gånger, totalt sett 4 oavgjorda.

Amiens SC analys

Amiens SC har än så länge släppt in 13 och gjort 10 mål. Efter 12 spelade omgångar så har de gjort färre mål än de har släppt in.

Amiens SC verkar använda en taktisk approach i sitt defensiva spel, eftersom de har tilldelats ett högt antal fouls i de senaste matcherna, över ligagenomsnittet. Trots detta har de dock endast tilldelats ett lågt antal gula kort, under ligagenomsnittet på 3,59. Detta tyder på att Amiens SC begår fouls på strategiska områden av planen, med målet att störa motståndarens anfallsspel och förhindra dem från att bygga upp momentum.

De senaste matcherna har visat att Amiens SC har problem med att generera mål, med ett lågt antal gjorda mål och ett högt antal matcher där de inte lyckats göra mål. Detta tyder på att laget har svårt att skapa kvalitativa chanser och omvandla dem till mål, vilket indikerar behovet av förbättringar i deras anfallsspel.

Oftast brukar det sluta i förlust när lag med låg måleffektivitet spelar på bortaplan. Deras genomsnittliga mål per match överstiger inte 0,83 mål per match.

Bästa målgöraren för Amiens SC

Louis Mafouta har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 3 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda Amiens SC till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

75-90 minuter in i matchen är där de flesta målen görs, en bra tid att satsa om man följer matchen live.

Med tanke på att Amiens SC har ett snitt på 0,4 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Man bör tänka på att det kombinerade antalet hörnor för båda lagen ger ett snitt på 5,04 hörnor per match om ma vill ha bra resultat på sitt spel.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,92 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Dunkerque – Amiens SC speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Dunkerque – Amiens SC?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Dunkerque – Amiens SC?

Matchen kommer att spelas på Stade Marcel-Tribut i Dunkerque.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Ligue 2 match, i säsongen 2021/2022, och slutade med 0-0 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18860901
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information