Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Dumbrăviţa – CSA Steaua Bucuresti 04 november 2023 | Topptipset tips för Liga 2

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Liga 2 Romania

Dumbrăviţa och CSA Steaua Bucuresti är planerad att spelas på lördag den 04 november 2023 i den Liga 2 i Romania, titta på speltipsen mellan Dumbrăviţa – CSA Steaua Bucuresti 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Dumbrăviţa – CSA Steaua Bucuresti kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stadionul Ştefan Dobay, i Dumbrăvița som har en kapacitet på 1000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena erbjuder vi dig tillgång till information om matchen live inklusive statistik, events och odds allt för att du ska kunna lyckas bättre med dina spel.

Presentation av speltipset mellan Dumbrăviţa – CSA Steaua Bucuresti 2023/2024

Det har gjort mindre mål i Liga 2 än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 2,47 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,18 mål per spelad match.

Dumbrăviţa senaste match

Dumbrăviţa kommer från en förlust match i förra omgången. Matchen spelades mot Viitorul Selimbar i Liga 2 och slutade 1-0.

Att det skulle förlora matchen var väntat. Det visade oddset som var 1.80.

CSA Steaua Bucuresti senaste match

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en seger i deras senaste match. En match i Liga 2, CSA Steaua Bucuresti mötte Ceahlaul Piatra Neamt lag, och resultatet slutade med 3-1.

Att de vann matchen visar att de var favoriter, med oddset 1.70.

Dumbrăviţa vs CSA Steaua Bucuresti h2h

Den 2022-08-29 2022/2023 i Liga 2 möttes lagen och slutade med en vinst för CSA Steaua Bucuresti med 0-3.

Dumbrăviţa

Liga 2 tabell

Dumbrăviţa har för närvarande 18 poäng och ligger på en 4. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Uppflyttnings grupp, med resultat på 5 vinster, 3 oavgjorda och 3 förluster.

Vilket betyder att i 12. omgången, har laget över SCM Gloria Buzau som ligger på plats 5, ingen fördel.

Dumbrăviţa laget kommer från en förlust i Liga 2, och tränaren Cosmin Stan vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

Dumbrăviţa analys

Med totalt 16 gjorda mål och 11 insläppta mål. Ligger Dumbrăviţa på en positiv målskillnad efter 11 omgångar.

Så här långt i liga så är inte Dumbrăviţas det laget som brukar styra sina matcher och det kan man se på deras genomsnittliga bollinnehav som är 49,27%. Fansen hoppas på ett trendbrott i matchen Dumbrăviţa – CSA Steaua Bucuresti 2023/2024 och att deras lag ska kunna göra lite mål.

Bästa målskytt från Dumbrăviţa

Dragan Robert Paulevici har dominerat offensiven och har varit den individuella höjdpunkten denna säsong. Anfallaren har redan gjort mål 5 gånger den här säsongen, och har blivit avgörande för de fina resultaten som Dumbrăviţa har fått med sig i flera matcher.

CSA Steaua Bucuresti

Liga 2 tabell

Med 15 poäng vunna, är CSA Steaua Bucuresti på 10. plats i tabellen, vilket gör att de ligger på en Nedflyttning kval plats. Lagets resultat är än så länge 3 vinster mot 2 förluster plus 6 oavgjorda.

Detta betyder att i den 12. omgången har laget ingen fördel i relation till Argeş laget som är på den 11. plats.

CSA Steaua Bucuresti analys

CSA Steaua Bucuresti är ett offensivt lag med ett genomsnitt på 4,91 sott på mål per match. Av det kan vi avläsa att de är ett offensivt lag och givetvis ökar det deras chanser att vinna matcher.

Bollinnehav över 50% gör det möjligt för lag att ha en viss kontroll över sina motståndare. Detta är varför CSA Steaua Bucuresti laget försöker att ha ett genomsnittligt bollinnehav på 56,82% för att kontrollera matchen.

CSA Steaua Bucuresti är ett mer offensivt lag än Dumbrăviţa, de har 1470 anfall mot 1160 för Dumbrăviţa, har gjort 22 mål. I jämförelse, så har Dumbrăviţa gjort 16 mål.

Bästa målgöraren för CSA Steaua Bucuresti

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Bogdan Chipirliu. Har gjort mål 9 gånger den här säsongen och har hjälpt CSA Steaua Bucuresti att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 3 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Intressanta fakta om spelet

Även om CSA Steaua Bucuresti har haft svårigheter på bortaplan den här säsongen har de historiskt spelat bra på denna specifika arena, vilket kan ge dem en psykologisk fördel över sina motståndare.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Dumbrăviţa är Dragan Robert Paulevici, som redan har gjort 5 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i CSA Steaua Bucuresti Bogdan Chipirliu, han har gjort 9 mål.

75-90 minuten in i matchen är en bra tid att satsa det är då mest mål görs.

Med tanke på att CSA Steaua Bucuresti har ett snitt på 2,17 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

I detta spel så hittade vårat system ytterligare en intressant möjlighet. Båda lagen gör mål och brukar släppa in det första målet mellan 30-40 minuten. Med detta i åtanke, kan detta vara ett värdefullt spel!

Spel på hörnor

Spelet på hörnor kan bidra till en gynnsam avkastning på dina spel, de genomsnittliga lag hörnorna per match ärär 4,32 hörnor.

Spel på kort

Dumbrăviţa har ett snitt på 2 gula kort per match när det gått 11 omgångar, CSA Steaua Bucuresti har ett snitt på 2,7. Med andra ord så har dessa två lag tillsammans ett snitt på 5,09 gula kort per match. Det kan därför vara ett bra val att satsa på över 4,5 gula kort i denna match.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Dumbrăviţa – CSA Steaua Bucuresti speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Dumbrăviţa – CSA Steaua Bucuresti?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Dumbrăviţa – CSA Steaua Bucuresti?

Matchen kommer att spelas på Stadionul Ştefan Dobay i Dumbrăvița.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Liga 2 match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 0-3 resultat för CSA Steaua Bucuresti.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18915240
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information