Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Dinamo Tirana – Egnatia Rrogozhinë 08 maj 2024 | Topptipset tips för Superliga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Superliga_albania

Dinamo Tirana och Egnatia Rrogozhinë kommer att spela en match i Superliga på måndagen den onsdag 08 maj 2024, kl 14:00h (UTC), titta på speltipsen mellan Dinamo Tirana – Egnatia Rrogozhinë 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Dinamo Tirana – Egnatia Rrogozhinë kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Elbasan Arena, i Elbasan som har en kapacitet på 5500 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

På Betarena kan du följa matchen live, här hittar du statistik, evenemang och odds som hjälper dig med ditt spel.

Presentation av speltipset mellan Dinamo Tirana – Egnatia Rrogozhinë 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Superliga ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,28 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,22 det genomsnittliga målen denna säsong.

Dinamo Tirana senaste match

Dinamo Tirana fick med sig en förlust i sista matchen.Denna match spelades mot Vllaznia Shkodër i Superliga och resultatet blev 1-0.

Denna förlust väntade de sig inte. De var favoriterna men förlorade, där oddsen i matchen var .

Egnatia Rrogozhinë senaste match

Egnatia Rrogozhinë har samma form som motståndarna. Laget har också en nederlag inför denna match. I den senaste matchen mötte laget Teuta Durrës, och resultatet blev 1-0.

Oddset på att de skulle förlora var , de förlorade denna match trots att de var klara favoriter.

Dinamo Tirana vs Egnatia Rrogozhinë h2h

Deras senaste Superliga match 2023/2024 som spelades den 2024-03-01 slutade oavgjort 1-1.

Sista gången dessa lag möttes så slutade det oavgjort, vad förväntas nu?

Egnatia Rrogozhinë har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med Dinamo Tirana.

Dinamo Tirana

Superliga tabell

Dinamo Tirana har för närvarande 47 poäng och ligger på en 4. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Championship Round, med resultat på 13 vinster, 8 oavgjorda och 13 förluster.

Detta betyder att i den 35. omgången har laget ingen fördel i relation till Skënderbeu Korçë laget som är på den 5. plats.

Dinamo Tirana analys

Dinamo Tirana har efter 34 omgångar en positiv målskillnad. De har totalt 42 gjorda mål och släppt in 40 stycken.

Dinamo Tirana anfallsspel är inte imponerande med enbart 3,88 skott i genomsnitt per match så gör laget inte särskilt många mål.

I ligan har Dinamo Tiranas 49,23% i genomsnittligt bollinnehav. Inför matchen Dinamo Tirana – Egnatia Rrogozhinë 2023/2024 hoppas fansen på att sitt lag ska ha lite mer bollinnehav och kunna göra ett par mål.

Efter att ha vunnit 4 matcher på bortaplan jämfört med att spela matcher på hemmaplan som har gett dem resultaten 9 vinster, 6 förluster och 2 oavgjorda. Detta bevisar att laget är mycket starkare när de spelar på sin hemmaplan.

Bästa målskytt från Dinamo Tirana

Om vi vill lyfta fram en spelare från lagets offensiv fram till detta skede i ligan, måste vi nämna Luis Kacorri. Dinamo Tirana har anfallaren att tacka för några av deras vinster, han har gjort 9 mål denna säsong.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Egnatia Rrogozhinë

Superliga tabell

Egnatia Rrogozhinë har 60 poäng och ligger på 1. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Championship Round, med resultaten 17 vinster, 9 oavgjorda och 8 förluster.

Egnatia Rrogozhinë analys

Egnatia Rrogozhinë har släppt in 34 mål och gjort 49 mål vilket ger dem en positiv målskillnad. Det har spelats 34 omgångar i ligan.

Det är ett top 5-lag i Superliga som vill hålla sig till bra insatser!

Med en resultatrad på 8 vinster, 4 förluster och 5 oavgjorda i Superliga, när Egnatia Rrogozhinë spelar borta ger de motståndarna väldigt liten chans att slå dem.

Bästa målgöraren för Egnatia Rrogozhinë

Raphael Dwamena har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 9 mål gjorda i ligan, har anfallaren varit väldigt viktig för att leda Egnatia Rrogozhinë till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Dinamo Tirana är Luis Kacorri, som redan har gjort 9 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Egnatia Rrogozhinë Raphael Dwamena, han har gjort 9 mål.

Den bästa tiden att placera ett spel är mellan 75-90 minuten eftersom vissa studier visar att det är där de flesta målen görs.

Med tanke på att Egnatia Rrogozhinë har ett snitt på 1,59 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

När man lägger ihop antlet hörnor för båda lagen får man ett snitt på 4 hörnor per match, något att utforska om man vill få bättre spelresultat.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4,41 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Vi vet att Dinamo Tirana är ett mer aggressivt lag som fått 7 röda kort den här säsongen, till skillnad från Egnatia Rrogozhinë som fick bara rött kort 5 gånger. Det kan vara ett bra spel att satsa på båda gula och röda kort.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Dinamo Tirana – Egnatia Rrogozhinë speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Dinamo Tirana – Egnatia Rrogozhinë?

Matchen kommer att spelas på onsdag den 08 maj 2024.

I vilken stadium och stad spelar Dinamo Tirana – Egnatia Rrogozhinë?

Matchen kommer att spelas på Elbasan Arena i Elbasan.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Superliga match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 1-1 oavgjort.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18960762
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information