Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Degerfors – Mjällby 12 november 2023 | Topptipset tips för Allsvenskan

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Allsvenskan_sweden

En Allsvenskan match mellan Degerfors och Mjällby kommer att spelas på söndag den 12 november 2023, titta på speltipsen mellan Degerfors – Mjällby 2023 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Degerfors – Mjällby kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stora Valla, i Degerfors som har en kapacitet på 7500 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Ta chansen att spana in matchen live hos Betarena, det kommer att ge dig mycket information inför dina spel, inklusive statistik, event och odds.

Presentation av speltipset mellan Degerfors – Mjällby 2023

Trots att det är en ny säsong, har inte Allsvenskan ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 2,76 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 2,76 det genomsnittliga målen denna säsong.

Degerfors senaste match

Förra matchen spelades mot Elfsborg i Allsvenskan och slutade med 2-2. Då leddes laget av T. Solberg, de ställde upp med en 5-3-2 formation. Degerfors har en oavgjort från förra omgången.

Favoritskapet låg på det andra laget så ett oavgjort resultat med (odd 3.50) var ett bra resultat.

Diego Campos stod för en bra insats med flera bra passningar och var viktig för laget. I övrigt stod Degerfors för en blek insats.

Mjällby senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter en förlust i förra omgången. Matchen spelades i Allsvenskan, Mjällby, som använde en 3-5-2 uppställning mot Brommapojkarna med slutresultet blev 1-2.

En ganska jämn match väntades, med oddet 2.75 på att hemmalaget skulle förlora.

Degerfors vs Mjällby h2h

Senast dessa två laget möttes, låg Mjällby på en 7. plats i Allsvenskan och Degerfors på en 8. plats. Mjällby startar med en 3-5-2 uppställning, medans Degerfors mönstrar en 3-4-3 uppställning.

Senast dessa lag mötte varandra var i en Allsvenskan match den 2023-04-16 2023, resulterade i en vinst för Mjällby med 2-0.

Mjällby har haft mer konsekventa resultat i deras fem sista matcher, för Degerfors är det tvärtom.

Degerfors

Allsvenskan tabell

Degerfors har spelat in 26 poäng och ligger på 15. plats i tabellen, just nu ligger laget på Nedflyttning. Lagets resultat är än så länge 7 vinster, 17 förluster, plus 5 oavgjorda.

Inför den 30. omgången, har laget en liten nackdel med 4 poäng till skillnad från Brommapojkarna som ligger strax ovanför, på 14. plats.

Degerfors analys

Eftersom detta är den sista omgången av ligan är matchernas dynamik fylld av förväntan och betydelse. I denna avgörande fas, där varje poäng kan göra en skillnad, befinner sig vissa lag i unika situationer som lägger till en extra dimension av spänning inför deras sista match. Låt oss titta på hur den sista omgången påverkar Degerfors och deras position i ligatabellen.

Det är en besvikelse för Degerfors då de redan har degraderats till en lägre division, oavsett resultatet i deras sista match.

Just nu i Allsvenskan, har Degerfors gjort 29 och släppt in 60, efter 29 omgångar.

Med ett bollinnehav på 43,76% så brukar inte Degerfors styra sina matcher och det kan mycket väl bli ett problem i den här matchen. Fansen vill se sitt lag gör ett par mål i matchen Degerfors – Mjällby 2023 och kunna ha lite mer bollinnehav.

Bästa målskytt från Degerfors

Individuellt sett är det lagets mest offensiva spelare i ligan så här långt Diego Campos. Har gjort mål 6 denna säsong och har hjälpt Degerfors till att få positiva resultat vid flera tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Mjällby

Allsvenskan tabell

Mjällby kommer till denna match med 38 poäng, och är på 10. plats i Allsvenskan, efter ha vunnit 11 matcher totalt och förlust 13 gånger, totalt sett 5 oavgjorda.

I den 30. omgången, har laget en liten nackdel med 1 poäng jämfört med Sirius som ligger straxt över på 9. plats.

Mjällby analys

Eftersom detta är den sista rundan av ligan är matchernas dynamik fylld av förväntan och betydelse. I denna kritiska fas, där varje poäng kan göra skillnad, befinner sig vissa lag i unika situationer som lägger till en extra dimension av spänning till deras sista match. Låt oss se hur den sista rundan påverkar Mjällby och deras position i ligatabellen.

Mjällby har haft svårigheter med att scorea i de senaste matcherna, vilket indikerar att deras anfallsspel behöver förbättras för att kunna vinna matcher.

När lag inte skjuter så mycket så uteblir målen och så är det i Mjällby fall. De har nämligen bara i genomsnitt 3,86 skott på mål per match och det är inte bra nog för att bevära motståndarnas målvakt.

Bästa målgöraren för Mjällby

Den här säsongen, är den individuella höjdpunkten M. Fenger som har dominerat offensiven. Anfallaren har redan gjort mål 6 gånger den här säsongen, har varit avgörande för de positiva resultaten som Mjällby har nått i flera matcher.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Degerfors är Diego Campos, som redan har gjort 6 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Mjällby M. Fenger, han har gjort 6 mål.

Mjällby har släppt in 14 bortamål på 14 bortamatcher. Det rekommenderade spelet skulle vara att Mjällby kommer att hålla nollan, kom ihåg att sista gången dessa lag möttes blev det 2-0, något att tänka på.

Mest mål görs under 75-90 minuten av matchen, vilket gör detta till ett bra spel för dem som följer matchen live.

Med tanke på att Mjällby har ett snitt på 1,07 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

För att få bra spel resultat, kom ihåg att det finns genomsnitt på 4,59 hörnor per match när hörnstatistiken från båda lagen läggs ihop.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,79 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Degerfors – Mjällby speltips 2023: FAQ

När spelas matchen mellan Degerfors – Mjällby?

Matchen kommer att spelas på söndag den 12 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Degerfors – Mjällby?

Matchen kommer att spelas på Stora Valla i Degerfors.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Allsvenskan match, i säsongen 2023, och slutade med 2-0 resultat för Mjällby.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18742387
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information