Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Darmstadt 98 – Bayer 04 Leverkusen 03 februari 2024 | Topptipset tips för Bundesliga

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Bundesliga_Germany

En Bundesliga match mellan Darmstadt 98 och Bayer 04 Leverkusen kommer att spelas på lördag den 03 februari 2024, kl 14:30h (UTC), titta på speltipsen mellan Darmstadt 98 – Bayer 04 Leverkusen 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Darmstadt 98 – Bayer 04 Leverkusen kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Merck-Stadion am Böllenfalltor, i Darmstadt som har en kapacitet på 16500 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Darmstadt 98 – Bayer 04 Leverkusen 2023/2024

Trots att det är en ny säsong, har inte Bundesliga ändrats så mycket när det kommer till gjorda mål. Dagens genomsnittliga mål är 3,24 mål per match och liknar väldigt mycket förra säsongen, vilket är väldigt nära 3,17 det genomsnittliga målen denna säsong.

Darmstadt 98 senaste match

Darmstadt 98 fick med sig en förlust i sista matchen.Denna match spelades mot FC Union Berlin i Bundesliga och resultatet blev 1-0. De ställde upp med en 3-3-3-1 uppställning och leddes av T. Lieberknecht.

Detta nederlag förväntades redan innan matchen. Oddset på 1.70 visade det också.

Matthias Bader hade en hemsk match och tog fel beslut i många viktiga moment, han får absolut ta på sig denna förlust. Försvararna gjorde inte sin bästa match.

Bayer 04 Leverkusen senaste match

Motståndarlaget kommer till denna match efter ett oavgjort resultat i förra omgången. Matchen spelades i Bundesliga, Bayer 04 Leverkusen, som använde en 3-4-2-1 uppställning mot Borussia Mönchengladbach med slutresultet blev 0-0.

En vinst i denna match med detta höga odds är ett dåligt resultat när oddset ligger på (odd 6.50).

Darmstadt 98 vs Bayer 04 Leverkusen h2h

Senast dessa lag möttes i Bundesliga, i låg Darmstadt 98 på en 17. plats medans Bayer 04 Leverkusen var på en 3. plats. Darmstadt 98 började med en 3-4-1-2 uppställning medans Bayer 04 Leverkusen startade med en 3-4-2-1 uppställning.

Säsongen 2023/2024 möttes dessa lag i en Bundesliga den 2023-09-02. Bayer 04 Leverkusen var det laget som drog längsta strået och vann med 5-1.

Bayer 04 Leverkusen har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med Darmstadt 98.

Lag med deras unika styrka och mål.

Darmstadt 98

Bundesliga tabell

Darmstadt 98 har spelat in 11 poäng och ligger på 18. plats i tabellen, just nu ligger laget på Nedflyttning. Lagets resultat är än så länge 2 vinster, 12 förluster, plus 5 oavgjorda.

Laget har samma poäng som FSV Mainz 05 som ockuperar plats 17, är laget som startar den 20. omgången.

Darmstadt 98 analys

För närvarande, i Bundesliga, har Darmstadt 98 gjort 22 mål och släppt in 47, efter spelade 19 omgångar.

Darmstadt 98s har en mer tillbakadragen spelstil och tar oftast inte initiativen i matcherna, det syns efter som det genomsnittliga bollinnehavet är 49,16% Laget bär anstränga sig lite extra för att behålla bollinnehavet inför Darmstadt 98 – Bayer 04 Leverkusen 2023/2024.

Bästa målskytt från Darmstadt 98

Det finns alltid individer som sticker ut i en trupp och i lagets anfall är det Tim Skarke som har den positionen än så länge i ligan. Genom att ha gjort 6 mål för Darmstadt 98 denna säsong anfallaren har varit en nyckelspelare i vinsterna.

Bayer 04 Leverkusen

Bundesliga tabell

Bayer 04 Leverkusen har 49 poäng och ligger på 1. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till UEFA Champions League, med resultaten 15 vinster, 4 oavgjorda och 0 förluster.

Bayer 04 Leverkusen analys

Inför den andra omgången förbereder sig Bayer 04 Leverkusen för ännu en spännande match. I den första matchen hade laget 7 skott på mål, vilket ger oss en glimt av deras offensiva potential.

Ett lag med stora ambitioner och förmåga i Bundesliga.

Bayer 04 Leverkusen laget försöker vanligtvis att kontrollera matchen med ett genomsnittligt bollinnehav på 62,26%. Lag med bollinnehav på över 50% har vanligtvis en viss kontroll över sina motståndare.

Med en resultatrad på 7 vinster, 0 förluster och 2 oavgjorda i Bundesliga, när Bayer 04 Leverkusen spelar borta ger de motståndarna väldigt liten chans att slå dem.

Bayer 04 Leverkusen är ett mer offensivt lag än Darmstadt 98, de har 2583 anfall mot 1823 för Darmstadt 98, har gjort 50 mål. I jämförelse, Darmstadt 98 som har gjort 22 mål.

Bästa målgöraren för Bayer 04 Leverkusen

Fram till detta skede av säsongen, när det kommer till individuella prestationer, är det Victor Okoh Boniface som har utmärkt sig. Anfallaren har gjort mål 10 gånger i ligan och hjälpt Bayer 04 Leverkusen undvika negativa resultat vid flertalet tillfällen.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i Darmstadt 98 är Tim Skarke, som redan har gjort 6 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Bayer 04 Leverkusen Victor Okoh Boniface, han har gjort 10 mål.

Bayer 04 Leverkusen har släppt in 8 bortamål på 9 bortamatcher. Det rekommenderade spelet skulle vara att Bayer 04 Leverkusen kommer att hålla nollan, kom ihåg att sista gången dessa lag möttes blev det 5-1, något att tänka på.

Den bästa tiden att placera ett spel är mellan 75-90 minuten eftersom vissa studier visar att det är där de flesta målen görs.

Spel på under 2,5 mål är ett alternativ för att addera de målen som gjorts hemma av Darmstadt 98 1,2 och bortalaget Bayer 04 Leverkusen 2,33 överstiger inte snittet på 3 mål, så skulle detta vara ett bra spel på denna match.

Speltips med handikapp

Det är uppenbart att Bayer 04 Leverkusen är stora favoriter i denna match. Skillnaden mellan lagen är stor, och det borde spegla slutresultatet. Därför kan en bra satsning på denna match vara på Asian handicap på -1,5 i favör för bortalaget.

Spel på hörnor

Man bör tänka på att det kombinerade antalet hörnor för båda lagen ger ett snitt på 5,32 hörnor per match om ma vill ha bra resultat på sitt spel.

Bayer 04 Leverkusen är vanligtvis ganska offensiva i sina matcher, och detta resulterar i att de får ett högt snitt av hörnor per match. För närvarande snittar laget 7,05 hörnor per match. Därför kan det vara intressant spela på över antal hörnor för Bayer 04 Leverkusen i denna match.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 4,21 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

Darmstadt 98 – Bayer 04 Leverkusen speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Darmstadt 98 – Bayer 04 Leverkusen?

Matchen kommer att spelas på lördag den 03 februari 2024.

I vilken stadium och stad spelar Darmstadt 98 – Bayer 04 Leverkusen?

Matchen kommer att spelas på Merck-Stadion am Böllenfalltor i Darmstadt.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Bundesliga match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 5-1 resultat för Bayer 04 Leverkusen.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18863377
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information