Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips Dacia-Buiucani – Spartanii Selemet 04 november 2023 | Topptipset tips för National Division

Få senaste uppdateringarna från Betarena

National Division Moldovia

En National Division match mellan Dacia-Buiucani och Spartanii Selemet kommer att spelas på lördag den 04 november 2023, titta på speltipsen mellan Dacia-Buiucani – Spartanii Selemet 2023/2024 för att förbättra dina chanser att vinna.

Stadium och stad där Dacia-Buiucani – Spartanii Selemet kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Baza Zimbru, i Chişinău som har en kapacitet på 2000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan Dacia-Buiucani – Spartanii Selemet 2023/2024

I den nuvarande upplagan av National Division, kan vi se att antalet genomsnittliga mål per match ökar. Senaste säsongen var snittet av gjorda mål per match 2,13, nu är det ett snitt på 2,85 per match.

Dacia-Buiucani senaste match

Med tanke på att oddset är så visar det att de är favoriter i denna match.

Spartanii Selemet senaste match

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en förlust i deras senaste match. En match i Moldovan Cup, Spartanii Selemet mötte FC Stăuceni lag, och resultatet slutade med 1-5 för motståndarna.

Denna förlust väntade de sig inte. De var favoriterna men förlorade, där oddsen i matchen var .

Dacia-Buiucani vs Spartanii Selemet h2h

I en National Division match den 2023-08-26, var senaste gången som dessa lag möttes. Det blev vinst med 1-4 för Dacia-Buiucani.

Dacia-Buiucani lagets sista fem matcher har slutat bättre, jämfört med Spartanii Selemet.

Dacia-Buiucani

National Division tabell

Dacia-Buiucani har för närvarande 5 poäng och ligger på en 7. plats i tabellen, den platsen innebär att kvalificering för Nedflyttnings slutspel, med resultat på 1 vinst, 2 oavgjorda och 7 förluster.

Inför den 11. omgången, har laget en liten nackdel med 2 poäng till skillnad från Floreşti som ligger strax ovanför, på 6. plats.

Dacia-Buiucani analys

Efter 10 omgångar i National Division, släppt in 26 och gjort 9 mål.

De senaste matcherna har avslöjat att Dacia-Buiucani har svårt att göra mål, vilket kan bero på deras ineffektivitet i att skapa målchanser.

Dacia-Buiucani har bara 2,2 skott som träffar mål per match och det är inte det bästa men träffsäkerheten är väldigt bra. 0,9 mål hamnar i målet och det är över 40% av alla skott som träffar mål.

Dacia-Buiucanis har en mer tillbakadragen spelstil och tar oftast inte initiativen i matcherna, det syns efter som det genomsnittliga bollinnehavet är 41,6% Laget bär anstränga sig lite extra för att behålla bollinnehavet inför Dacia-Buiucani – Spartanii Selemet 2023/2024.

Dacia-Buiucani är mer offensiva än Spartanii Selemet, som har 874 anfall mot 712 för Spartanii Selemet, har gjort mål 9 gånger. I jämförelse, Spartanii Selemet konvertera till mål 6 gånger.

Bästa målskytt från Dacia-Buiucani

Vlad Lupașco har dominerat offensiven och har varit den individuella höjdpunkten denna säsong. Anfallaren har redan gjort mål 2 gånger den här säsongen, och har blivit avgörande för de fina resultaten som Dacia-Buiucani har fått med sig i flera matcher.

Spartanii Selemet

National Division tabell

Spartanii Selemet har 1 poäng och ligger på 8. plats i tabellen, de ligger på en kvalplats till Nedflyttnings slutspel, med resultaten 0 vinster, 1 oavgjort och 9 förluster.

Med en liten nackdel med 4 poäng mot Dacia-Buiucani som ockuperar plats 7, laget börjar den 11. omgången.

Spartanii Selemet analys

Med 6 gjorda mål och 26 insläppta mål efter 10 omgångar, så har Spartanii Selemet släppt in fler mål än de har gjort framåt.

De senaste matcherna har visat att Spartanii Selemet har problem med att generera mål, med ett lågt antal gjorda mål och ett högt antal matcher där de inte lyckats göra mål. Detta tyder på att laget har svårt att skapa kvalitativa chanser och omvandla dem till mål, vilket indikerar behovet av förbättringar i deras anfallsspel.

Genomsnittet för gjorda mål överstiger inte 0,6 per match och det är ett lag med låg måleffektivitet. Med så pass låg måleffektivitet kan de mycket väl leda till en förlust på bortaplan.

Bästa målgöraren för Spartanii Selemet

Sorin Chele har visat sig vara en enorm individuell tillgång för lagets offensiv denna säsong. Med 2 mål gjorda i ligan, har mittfältare varit väldigt viktig för att leda Spartanii Selemet till att få med sig flera gynnsamma resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Ett bra spel skulle kunna göras mellan 75-90 minuten av matchen eftersom mest mål görs då.

Spelet på under 2,5 mål kan också vara ett bra alternativ eftersom Spartanii Selemet har ett snitt på 0,6 mål per match när de spelar borta, med tanke på detta så märks det knappt att de spelar borta, det kan vara ett bra spel att ha i åtanke.

Spel på hörnor

Man bör tänka på att det kombinerade antalet hörnor för båda lagen ger ett snitt på 3,15 hörnor per match om ma vill ha bra resultat på sitt spel.

Spel på kort

De har en hög disciplin och har bara 3,1 gula kort per match. Med andra ord ett spel under 4,5 kort ser ut som ett bra alternativ för spelarna.

Detta är en match med flera bra spel möjligheter och chans för bättre odds på spelen.

Se andra bra speltips här.

Dacia-Buiucani – Spartanii Selemet speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan Dacia-Buiucani – Spartanii Selemet?

Matchen kommer att spelas på lördag den 04 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar Dacia-Buiucani – Spartanii Selemet?

Matchen kommer att spelas på Baza Zimbru i Chişinău.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en National Division match, i säsongen 2023/2024, och slutade med 1-4 resultat för Dacia-Buiucani.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18989473
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information