Einstein AI sannolikhet bästa spelen

Speltips CSM Slatina – Dumbrăviţa 11 november 2023 | Topptipset tips för Liga 2

Få senaste uppdateringarna från Betarena

Liga 2 Romania

CSM Slatina och Dumbrăviţa kommer att spela en match i Liga 2 på måndagen den lördag 11 november 2023, titta på speltipsen mellan CSM Slatina – Dumbrăviţa 2023/2024 för att öka dina chanser att vinna.

Stadium och stad där CSM Slatina – Dumbrăviţa kommer att spelas

Matchen är kommer att spelas på den relativt lilla stadion Stadionul 1 Mai, i Slatina som har en kapacitet på 12000 åskådare, som kommer att försöka hjälpa laget till vinst.

Vart kan man följa matchen live?

Du kan följa matchen live på Betarena, som ger dig åtkomst till all information för att hjälpa dig med ditt spel, inklusive statistik, evenemang och odds.

Presentation av speltipset mellan CSM Slatina – Dumbrăviţa 2023/2024

Det har gjort mindre mål i Liga 2 än förra säsongen. Förra säsongen var snittet på antal gjorda mål 2,47 per match, medans i år är det ett genomsnitt på 2,22 mål per spelad match.

CSM Slatina senaste match

CSM Slatina kommer från en förlust match i förra omgången. Matchen spelades mot Ceahlaul Piatra Neamt i Liga 2 och slutade 4-0.

En ganska jämn match väntades, med oddet 1.95 på att hemmalaget skulle förlora.

Dumbrăviţa senaste match

Å andra sidan, kommer bortalaget till spel i denna match med en oavgjort i deras senaste match. En match i Liga 2, Dumbrăviţa mötte CSA Steaua Bucuresti lag, och resultatet slutade med 0-0.

En väldigt jämn match var väntad, så ett oavgjort resultat var väntat, med odds på 3.30.

CSM Slatina vs Dumbrăviţa h2h

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Liga 2 match den 2022-10_15, hänvisar till säsongen 2022/2023, vilket slutade med en vinst för Dumbrăviţa med 2-1.

Den tidigare matchen mellan dessa lagen var en riktig cliffhanger.

Dumbrăviţa har på sin fem senaste matcher haft mer jämna resultat jämfört med CSM Slatina.

CSM Slatina

Liga 2 tabell

Hur som helst så kommer CSM Slatina till matchen med 14 poäng och ligger på 14. plats i Liga 2, laget har minus statistik med 4 förlorade matcher, vunna 3, och oavgjorda 5.

Med en 1 poäng fördel har lag som ligger på position 15 över Şcolar Reşiţa i den 13. omgången. Det har 1 poäng mindre än Argeş som är på 13. plats.

CSM Slatina laget kommer från en förlust i Liga 2, och tränaren Daniel Oprescu vill vända denna trend genom att ge sina motståndare en förlust, genom att använda fördelen med att ha hemmaplan.

CSM Slatina analys

Än så länge har CSM Slatina gjort 10 mål och släppt in 13 mål. Detta efter 12 omgångar.

I ligan har CSM Slatinas 44,64% i genomsnittligt bollinnehav. Inför matchen CSM Slatina – Dumbrăviţa 2023/2024 hoppas fansen på att sitt lag ska ha lite mer bollinnehav och kunna göra ett par mål.

Bästa målskytt från CSM Slatina

Det finns alltid individer som sticker ut i en trupp och i lagets anfall är det Cătălin Doman som har den positionen än så länge i ligan. Genom att ha gjort 3 mål för CSM Slatina denna säsong mittfältare har varit en nyckelspelare i vinsterna.

Det ska noteras att 1 mål som denna spelaren har gjort är från straffpunkten.

Dumbrăviţa

Liga 2 tabell

Med 19 poäng vunna, är Dumbrăviţa på 7. plats i tabellen, vilket gör att de ligger på en Nedflyttning kval plats. Lagets resultat är än så länge 5 vinster mot 3 förluster plus 4 oavgjorda.

I den 13. omgången, har laget samma poäng jämfört med Concordia Chiajna som ligger straxt över på 6. plats.

Dumbrăviţa analys

3,75 är det genomsnittliga skotten på mål i en match för Dumbrăviţa. Det stör inte många lags målvakter och då blir det svårt att vinna sina matcher.

Dumbrăviţa har lagt ner några bra prestationer på senaste tiden, med 2 vinster och 2 oavgjorda matcher i deras senaste 5 matcher. De behöver fortsätta arbeta hårt och bygga vidare på sina senaste framgångar om de vill bibehålla sin form och utmana om den bästa möjliga positionen.

Bästa målgöraren för Dumbrăviţa

Indviduellt sett är laget mest offensiva spelare i ligan hittills Dragan Robert Paulevici. Anfallaren har gjort mål 5 gånger den här säsongen och har hjälpt Dumbrăviţa att få med sig positiva resultat vid flera tillfällen.

Spelförslag på detta spel:

Spel på mål

Det kan också vara intressant att spela på vem som gör mål i den här matchen. Den utvalda spelaren i CSM Slatina är Cătălin Doman, som redan har gjort 3 mål i ligan. Å andra sidan så har den som gjort mest mål i Dumbrăviţa Dragan Robert Paulevici, han har gjort 5 mål.

Den bästa tiden att placera ett spel är mellan 75-90 minuten eftersom vissa studier visar att det är där de flesta målen görs.

Med tanke på att Dumbrăviţa har ett snitt på 1 mål per match när de spelar borta, skulle vi överväga under 2,5 spelet, speciellt eftersom laget sällan släpper in något mål när de spelar utanför sin stadium.

Spel på hörnor

Genom att kombinera antalet hörnor från båda lagen, kan vi se ett snitt på 4,08 hörnor per match, det är också ett spel att utforska för att få bra resultat på spelet.

Spel på kort

Dessa lag har tillsammans ett snitt på 5,92 gula kort per match. Därför kan det vara ett bra val att spela på över 4,5 kort i denna match.

Dra fördel av de bästa spelmarknaderna för att börja vinna!

Se andra bra speltips här.

CSM Slatina – Dumbrăviţa speltips 2023/2024: FAQ

När spelas matchen mellan CSM Slatina – Dumbrăviţa?

Matchen kommer att spelas på lördag den 11 november 2023.

I vilken stadium och stad spelar CSM Slatina – Dumbrăviţa?

Matchen kommer att spelas på Stadionul 1 Mai i Slatina.

Vad var det senaste resultatet mellan dessa två lag?

Sista gången som dessa lag mötte varandra var i en Liga 2 match, i säsongen 2022/2023, och slutade med 2-1 resultat för Dumbrăviţa.

Vilket är det bästa spelet för antal mål?

För den här matchen, är det sannolikt att det blir mål mellan 75-90 minuten.

Vilken spelsidan har bäst odds för denna match?

Spelsidan med bäst odds för denna match är Bet365.

Vad ska jag tänka på när jag analyserar fotbollsmatcher för vadslagning?

När du analyserar fotbollsmatcher är det viktigt att överväga olika faktorer, såsom lagets form, skador och avstängningar, huvud mot huvud-rekord, hemma- och bortaform och taktiska matchningar. Du kan hitta all denna information och mer på Betarena. Du bör också ta hänsyn till externa faktorer såsom väderförhållanden, matchens betydelse och lagets motivation.

Kan jag använda statistik för att fatta bättre vadslagningsbeslut för fotbollsmatcher?

Ja, statistik kan vara ett användbart verktyg när du analyserar fotbollsmatcher för vadslagning. På Betarena ger vi tillgång till en mängd statistisk information såsom lag- och spelarform, antal gjorda och insläppta mål, bollinnehav, avslut på mål och hörnor. Det är dock viktigt att inte enbart lita på statistik och att också överväga de subjektiva faktorer som nämnts tidigare.

Einstein AI probability best bets

Stake

Probability

Odds

Possible Winnings

Possible Winnings

Utvald Match
Featured Match
Utvalda Bettingsajter
Featured Betting Sites
18915252
Betarena White Logo
Icon Betarena

Reclamar FREEBET

Se ainda não tens registro na Betboro faz aqui o teu registro.

Se já tens conta na Betboro só tens de preencher os dados.

Subscribed successfully

Thanks for subscribing. Now you will receive all the most interesting information